top of page
  • Writer's pictureMinjonit

Case Lindström Invest: Haussa tiimiin sopiva assistentti

Rekrytoitava positio: Assistentti

Asiakas: Lindström Invest

Toimiala: Kiinteistökehitys ja -sijoitus


Lindström Invest on kiinteistökehitykseen ja -sijoitukseen keskittynyt yritys, jossa rakennetaan asiakkaille uniikkeja tiloja heidän tarpeidensa mukaan.


Katja Rummukaisen, Lindström Investin asiakkuuspäällikön, työtehtävät ovat pitkälle myynnin puolella, mutta hän on ollut mukana myös rekrytoinneissa, kun tiimiä on laajennettu. “Meillä on pieni ja tehokas tiimi, mutta yrityksen vahva kasvu on vaatinut uusien osaajien rekrytointia”, Katja kertoo. Vuoden 2018 vaihteessa tiimiin saatiin palkattua lisävahvistusta Minjonin avustuksella.


Lindström Investin asiakasyritys oli käyttänyt Minjonia rekrytoinnissa aikaisemmin erittäin onnistuneesti ja kun Investillä mietittiin, mitä kanavia rekrytointiin voitaisiin käyttää, tuli Minjon esille. Minjon tuntui sopivan hyvin hakuprofiiliin, joten ideaa lähdettiin viemään eteenpäin. “Meillä oli tarvetta parillekin tyypille ja siinä vaiheessa haimme tiimiassistenttia, jonka positiota olisi mahdollista laajentaa hakijan omien vahvuuksien ja kiinnostusten pohjalta, Katja kuvailee.


Yhteistyö ja rekryprosessi Minjonin kanssa sujui Katjan ja hänen tiimiläisten mukaan erittäin luontevasti ja mukavasti. “Minjonilta tuli hyvät ehdotukset, joihin annoimme oman näkemyksemme”, Katja kertoo. “Satu ja Camilla kävivät haastattelemassa myös meidän tiimin, jotta he pystyvät tekemään haun ja löytämään parhaat mahdolliset ehdokkaat position kannalta.”


Lopullinen valinta tehtiin tiimin jäsenten kesken sen perusteella, kuka tiimiin parhaiten sopisi. Jo hakuvaiheessa korostettiin sitä, että tiimin välinen yhteistyö on kaiken A ja O, minkä Minjon nostikin haussaan esille.


Lindström Invest on käyttänyt ulkopuolista rekrytointiyritystä aikaisemminkin, mutta Minjonin kanssa työskentelyssä oli lisäksi uudenlainen ote, jollaista ei ole aikaisemmin rekrytoinneissa hyödynnetty. “Motivaatiorekrytointi ei ollut minulle entuudestaan terminä tuttu. Kuitenkin Minjonin toteuttama rekrytointityyli sopikin erinomaisesti juuri tähän tilanteeseen, kun haettiin assistentin roolia.” Katja täydentää.


“Minjonilla on tosi avoin, mutta suora ote, ja jäi sellainen lämminhenkinen, joustava, sekä nopeatempoinen kuva itselle tästä. Se tehdään, mikä luvataan”, Katja kertoo kokemuksestaan. Minjonia hän suositteleekin kaikille toimialasta riippumatta!


Kaipaatko apua assistentin rekrytointiin? Me voimme auttaa!💪

Ota yhteyttä tai pirauta Pyry Särkilahdelle 040 416 5484 📲

176 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page