top of page
Minjon logo ei taustaa.png

JURISTIN 
REKRYTOINTI

Minjon auttaa sinua rekrytoimaan tiimiisi sopivan juristin.

Meillä on kokemusta

  • Lakiasiainjohtajien ja osakkaiden rekrytoinnista ja suorahausta

  • Senior-, mid- ja junior- tason juristien rekrytoinnista ja suorahausta

  • Paralegal -osaajien ja assistenttien rekrytoinnista ja suorahausta

  • Compliance -osaajien rekrytoinnista ja suorahausta

01

Juristit rekrytoivat juristeja

 

Minjonilla juristit rekrytoivat juristeja, jonka vuoksi tiedämme mitä alan rekrytointimarkkinassa tapahtuu; konsultoimme asiakasta esimerkiksi sopivien osaajien saatavuuteen, haettavan profiilin määrittelyyn ja palkkatasoon liittyen. Rekrytoijiemme juridinen tausta auttaa meitä myös saamaan nopeasti kiinni avoimien roolien osaamisvaatimuksista. 

 

Rekrytoijillamme on +30 vuotta kokemusta juristin työstä

MIKSI MINJON?

02

Matchaamme juristit sopiviin työpaikkoihin

Juristiksi valittavan henkilön tulee sopia tehtävään sekä kompetenssiltaan että motivaatioltaan. Panostamme siihen, että ymmärrämme asiakkaamme kulttuuria ja työarkea. Olemme myös Suomen ainoa rekrytointialan yritys, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota systemaattisesti ja vertailukelpoisesta. 

 

Minjonin rekrytoinneissa onnistumisprosentti on 96 % ja koeaikaselviytyminen 99 %.

03

Nro 1 sosiaalisessa mediassa *)

 

Olemme siellä missä juridisen alan osaajatkin ovat – online ja offline. Erityisesti työelämän nuoremmat sukupolvet nojaavat työnhaussaan sosiaaliseen mediaan. Hyödynnämme Minjonilla menestyksekkäästi erilaisia sosiaalisen median alustoja ja verkostoja sopivien osaajien tavoittamiseksi. *) Perustuen rekrytointiyritysten LinkedIn-julkaisujen vuorovaikuttavuusprosentteihin Suomessa.

 

@juristiminjonit yhteisössämme on jo yli 500 juristia! Lue tästä perustajamme Camilla Kylanderin ajatuksia juristiminjoneiden perustamisesta.

04

Minjon on kandidaattien suosikki

 

Rekrytointiprosessimme on räätälöity täyttämään osaajien odotukset ja olemme tunnettuja hakijalähtöisestä rekrytointitavastamme. Yhteistyössä meidän kanssamme pystyt jättämään positiivisen mielikuvan kaikille rekrytointiin osallistuneille työnhakijoille. Se, miten yritys hoitaa rekrytointityönsä ja erityisesti kandidaattiviestinnän, vaikuttaa laajemmin yrityksen työnantajamielikuvaan. 

 

Minjonin kandidaatti-NPS on 94.

+30 vuotta kokemusta juridiselta alalta 

Kaikki juristirekrytointeja tekevät rekrytoijamme ovat

koulutukseltaan juristeja (OTM), ja he omaavat laaja-alaisesti kokemusta asianajoalalta, in-house -juristin työstä sekä julkiselta sektorilta. 

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0182.jpg

Vilma Suomi

  • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Vilma Suomi (OTM) työskenteli yhteensä kahdeksan vuotta Senior Legal Counselina Sanoma Oyj:llä ja Legal Counselina KONE Oyj:llä. Hänellä on myös kahden vuoden kokemus Associate-roolista asianajotoimisto Roschierilta.

Tutustu Vilman ajatuksiin juristirekrytoinneista!

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_4614.jpeg

Wilma Tuominen

  • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Wilma Tuominen (OTM ja KTM) työskenteli seitsemän vuotta Associate- ja Senior Associate -tehtävissä asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Wilma on myös suorittanut harjoittelun Suomen suurlähetystössä Washingtonissa ja luennoinut immateriaalioikeuksista. 

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_5256.jpeg

Olivia
YLI-PELKONEN

  • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia

Olivia Yli-Pelkonen (OTM) työskenteli kuusi vuotta Legal Advisorin ja Market

Supervisorin rooleissa Finanssivalvonnassa. Hän on myös työskennellyt tutkimusavustajan Helsingin yliopistolla ja suorittanut harjoitteluja huippuluokan asianajotoimistoissa.

Tutustu Olivian ajatuksiin juristirekryistä!

Vilma Piipponen kuva 2.png

VILMA
PIIPPONEN

  • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia

Vilma Piipponen (OTM) työskenteli yhteensä yli kuusi vuotta Senior Associate- ja Associate-rooleissa asianajotoimisto Roschierilla sekä Krogeruksella. Hän on myös työskennellyt yli neljä vuotta Tax Advisor -rooleissa EY Ernst & Young Oy:lla.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0301.jpg

MILLA
NUMMINEN

  • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonilla aloittamista Milla Numminen (OTM) työskenteli kolmen vuoden ajan Associate-roolissa asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Hän on suorittanut myös harjoitteluja Cargotec Oyj:llä ja asianajotoimisto Castrén & Snellmanilla.

4
5
6
7
Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202021-2-23%20kello%209.20_edited.jpg

Wilma Laukkanen
Talent Director @Fondia Oyj

Olemme erityisen iloisia

siitä hakijakokemuksesta, jonka Minjon onnistuu luomaan. Se täydentää loistavasti meidän omaa vahvaan vuorovaikutukseen,

jaettuihin arvoihin ja

avoimuuteen pohjautuvaa

rekrytointitapaamme.

Anssi Suominen_auto_x2.jpg

Anssi Suominen,
Head Of Corporate Legal @Visma

The diversity of the candidates in terms of experience and other skills brought clarity to the ideal scope of the position.

quote image 1.png

Timo Kokkila,
CEO @ Pontos Group

Minjon has a strong

background in recruiting lawyers. The collaboration

went really well!

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0468_edited.jpg

Satu Lappalainen

CEO & Co-Founder 

Jos haluat jutella lisää siitä, miten voisimme olla teille avuksi, voit olla yhteydessä Satuun puhelimitse +358 44 339 8025 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen satu.lappalainen@minjon.fi. Halutessasi voit myös jättää yhteystietosi vieressä olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä!

ME AUTAMME SINUA JURISTIN REKRYTOINNISSA - OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos viestistasi - palaamme pian!

Ota yhteyttä
bottom of page