top of page
Minjon logo ei taustaa.png

JURISTIN 
REKRYTOINTI

Minjon auttaa sinua rekrytoimaan tiimiisi sopivan juristin.

Meillä on kokemusta

  • Lakiasiainjohtajien ja osakkaiden rekrytoinnista ja suorahausta

  • Senior-, mid- ja junior- tason juristien rekrytoinnista ja suorahausta

  • Paralegal -osaajien ja assistenttien rekrytoinnista ja suorahausta

01

Tunnemme juridisen rekrytointimarkkinaN.

 

Minjonilla juristit rekrytoivat juristeja, jonka vuoksi tiedämme mitä alan rekrytointimarkkinassa tapahtuu; konsultoimme asiakasta sopivien osaajien saatavuuteen, haettavan profiilin määrittelyyn ja palkkatasoon liittyen. Rekrytoijiemme juridinen tausta auttaa meitä myös saamaan nopeasti kiinni avoimien roolien osaamisvaatimuksista ja vuoropuhelun avaaminen juristiosaajien kanssa on meille mutkatonta. Rekrytoijillamme on +30 vuotta kokemusta juristin työstä

02

MIKSI MINJON?

Tavoitamme juridisen alan osaajat sosiaalisen median ja verkostojemme kautta.

Olemme siellä missä juridisen alan osaajatkin ovat – online ja offline. Erityisesti työelämän nuoremmat sukupolvet nojaavat työnhaussaan sosiaaliseen mediaan. Hyödynnämme Minjonilla menestyksekkäästi erilaisia sosiaalisen median alustoja ja verkostoja sopivien osaajien tavoittamiseksi. @juristiminjonit yhteisössämme on jo yli 500 juristia! 

03

Matchaamme juristIT sopiviin työpaikkoihin.

 

Juristiksi valittavan henkilön tulee sopia tehtävään sekä kompetenssiltaan että motivaatioltaan. Työmme tulokset puhuvat sen puolesta, että autamme asiakkaitamme tekemään kokonaisvaltaisesti sopivia matcheja juristirekytoinneissa. Panostamme siihen, että ymmärrämme asiakkaamme kulttuuria ja työarkea. Olemme myös Suomen ainoa rekrytointialan yritys, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota systemaattisesti ja vertailukelpoisestaMinjonin juristi-rekrytoinneissa onnistumis-% on 96% ja koeaikaselviytymis-% on 99%.

04

Asiakkaat ja kandidaatit pitävät yhteistyöstä meidän kanssa.

 

Rekrytoijamme ovat kokeneita projektinjohtajia, joille voi delegoida vastuun projektin onnistumisesta – ajallisesti ja laadullisesti. Työskentelemme siten, että asiakkaamme voivat keskittää aikansa ja energiansa rekrytoinnin aivan viimeisiin vaiheisiin. Panostamme myös hakijakokemukseen. Rekrytointiprosessimme on räätälöity täyttämään juristien odotukset ja olemme tunnettuja hakijalähtöisestä rekrytointitavastamme. Minjonin asiakas-NPS on 90 ja Minjonin kandidaatti-NPS on 94.

+30 vuotta kokemusta juridiselta alalta 

Kaikki juristirekrytointeja tekevät rekrytoijamme ovat

koulutukseltaan juristeja (OTM), ja he omaavat laaja-alaisesti kokemusta asianajoalalta, in-house -juristin työstä sekä julkiselta sektorilta. 

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0182.jpg

Vilma Suomi

  • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Vilma Suomi (OTM) työskenteli yhteensä kahdeksan vuotta Senior Legal Counselina Sanoma Oyj:llä ja Legal Counselina KONE Oyj:llä. Hänellä on myös kahden vuoden kokemus Associate-roolista asianajotoimisto Roschierilta.

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_4614.jpeg

Wilma Tuominen

  • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Wilma Tuominen (OTM ja KTM) työskenteli seitsemän vuotta Associate- ja Senior Associate -tehtävissä asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Wilma on myös suorittanut harjoittelun Suomen suurlähetystössä Washingtonissa ja luennoinut immateriaalioikeuksista. 

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_5256.jpeg

Olivia
YLI-PELKONEN

  • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia

Olivia Yli-Pelkonen (OTM) työskenteli kuusi vuotta Legal Advisorin ja Market

Supervisorin rooleissa Finanssivalvonnassa. Hän on myös työskennellyt tutkimusavustajan Helsingin yliopistolla ja suorittanut harjoitteluja huippuluokan asianajotoimistoissa.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0468.jpg

SATU
LAPPALAINEN

  • Grey LinkedIn Icon

Satu Lappalainen on toinen Minjonin perustajista. Ennen Minjonin perustamista Satu (OTM) työskenteli kaksi vuotta Associate-roolissa asianajotoimisto Roschierilla. Hän on myös suorittanut harjoittelujaksot GE Healthcarella ja asianajotoimisto Castrén & Snellmanilla.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0301.jpg

MILLA
NUMMINEN

  • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonilla aloittamista Milla Numminen (OTM) työskenteli kolmen vuoden ajan Associate-roolissa asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Hän on suorittanut myös harjoitteluja Cargotec Oyj:llä ja asianajotoimisto Castrén & Snellmanilla.

4
5
6
7
Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202021-2-23%20kello%209.20_edited.jpg

Wilma Laukkanen
Talent Director @Fondia Oyj

Olemme erityisen iloisia

siitä hakijakokemuksesta, jonka Minjon onnistuu luomaan. Se täydentää loistavasti meidän omaa vahvaan vuorovaikutukseen,

jaettuihin arvoihin ja

avoimuuteen pohjautuvaa

rekrytointitapaamme.

Anssi Suominen_auto_x2.jpg

Anssi Suominen,
Head Of Corporate Legal @Visma

The diversity of the candidates in terms of experience and other skills brought clarity to the ideal scope of the position.

quote image 1.png

Timo Kokkila,
CEO @ Pontos Group

Minjon has a strong

background in recruiting lawyers. The collaboration

went really well!

ME AUTAMME SINUA JURISTIN REKRYTOINNISSA - OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos viestistasi - palaamme pian!

Ota yhteyttä
bottom of page