top of page
  • Writer's pictureMinjonit

Case Boksi: "Jos en saa tulevaisuudessa samanlaista pakettia hakijoista, olen pettynyt!"

Päivitetty: 10. toukok. 2023

Rekrytoitava positio: Head of Sales

Asiakas: Boksi

Toimiala: IT-palvelut


Boksi.com on vaikuttajamarkkinoinnin alusta, joka yhdistää sisällöntuottajat ja brändit.


Kuvassa läpsyä vaihtavat Minjonin rekrytoija Kukka Roine ja Boksi.comin perustaja Tomer Atzmon. Käytiin viime vuoden puolella morjenstamassa Boksin tyyppejä yhteisen rekrytoinnin päätteeksi ja kysyttiin "miten meillä meni?".

Boksi otti viime syksynä Minjonia kädestä ja pyysi avuksi uuden myynnin asiantuntijan rekrytointiin.


Myyntirekrytointeihin erikoistuneet Kukka (Senior Recruiter) ja Kati (Junior Recruiter) ottivat haasteen vastaan ilomielin ja pistivät heti töpinäksi.Miten myyntiasiantuntijan rekrytointi Minjonin kanssa meni?


”Hyvin!” kertoo Boksin Co-Founder & CFO Tomer Atzmon. Minjon lähti etsimään Boksille Head of Sales -titteliin asiantuntijaa, ja juuri asiantuntijuuden ja tehtävän vaativuuden takia Boksi luotti rekrytoijana enemmän Minjoniin kuin itseensä. ”Ennen meidän on ollut helppo rekrytoida itse LinkedInin kautta, mutta nyt ei riittänyt meidän päässämme osaaminen eikä rahkeet etsiä ja metsästää tämmöistä asiantuntijaa”, Tomer kertoo.


Miksi Minjon avuksi?


Boksi valitsi Minjonin rekrytointikumppaniksi hyvän fiiliksen ja luotettavan ensivaikutelman perusteella: ”Olemme kokeilleet muutamaa muuta toimijaa ennen, mutta prosessit olivat meidän makuumme liian pitkiä. Minjon oli tullut meille monesti vastaan somessa ja olimme vakuuttuneita heidän ammattitaidostaan.”, Tomer kuvailee.


Rekryprosessi lähti vauhdikkaasti liikkeelle, kun yhteistyö aloitettiin. Mikrofonin toisessa päässä puhuva Tomer hyppäsi mukaan vasta prosessin puolessa välissä, mutta kuvailee hypyn menneen oikein luonnollisesti: ”Materiaalien hyvä laatu auttoi siirtymää ja yhteydenpito oli aktiivista. Ei mennyt montaa päivää prosessin alusta, kun speksit olivat jo selvät.”

”Minjon ylitti kaikki odotukset”


”Yllätyin positiivisesti millaista sisältöä hakijoista tuli. Meille ei perinteiseen tapaan vain dumpattu työnhakijoiden hakemuksia pöydälle, vaan kaikkien hakijoiden materiaalit oli valmiiksi pureskeltu ja näin kandeista sai tosi selkeän kuvan. Pystyimme täysin luottamaan Kukan ja Katin osaamiseen ja puolueettomaan päätöksentekoon, eikä meidän tarvinnut kiireessä häseltää ja päättää, keiden hakijoiden kanssa edetään”, Tomer kertoo. ”Jos en saa tulevaisuudessa samanlaista pakettia hakijoista, olen pettynyt!” hän jatkaa.


Myös Kukka ja Kati kertoivat olleen tyytyväisiä myyntirekrytoinnin onnistumisesta ja kiittivät Boksia hyvästä yhteistyöstä: ”Joka kerta kun olimme teihin yhteydessä, se tuntui innostavalta. Kaikki meidän välinen kommunikointi toimi sutjakkaasti ja pääsimme nopeasti samalle ajatuksen tasolle prosessin alusta asti. Kiitos siitä ja kaikesta luottamuksesta!”


 

Tarvitsetteko tiimiinne myynnin asiantuntijaa? Autamme teitä mielellämme vaativimmissakin rekrytoinneissa. Pirauta tai laita viestiä!


Pyry Särkilahti

pyry.sarkilahti(a)minjon.fi

+358 40 416 5484

268 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page