top of page

rekrytointi-
palvelut

etsitkö tiimiisi motivoitunutta osaajaa?
 
Me Minjonilla uskomme, että motivoitunut ja arjestaan nauttiva henkilö on paras mahdollinen työntekijä. Tästä syystä kartoitamme hakijoidemme osaamisen lisäksi myös heidän yksilölliset motivaation lähteet systemaattisesti ja vertailukelpoisesti rekrytointiprosessin aikana. Näin saamme esiteltyä teille kandidaatteja, jotka motivaatioltaan ja osaamiseltaan sopivat niin avoinna olevaa tehtävään kuin juuri teidän tiimiinne. Rekrytoimme tiimiinne
sopivia osaajia kaupallisen, juridisen ja tekniikan alan tehtäviin. 

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0468_edited.jpg

OTA YHEYTTÄ

”Haluamme jokaisen rekrytoinnin osalta varmistaa, että uusi työntekijä on kompetenssin lisäksi myös motivaation osalta hyvä match. Kaikki Minjonin rekrytoijat ovat sertifioituja motivaatiovalmentajia ja uskomme, että parhaimpiin suorituksiin pääsee, kun työtehtävät, työympäristö ja työyhteisö ovat itselle motivoivia!”, toteaa Minjonin perustaja Satu Lappalainen.

Jos haluat jutella lisää siitä, miten voisimme olla teille avuksi, voit olla yhteydessä Satuun puhelimitse +358 44 339 8025 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen satu.lappalainen@minjon.fi.

 

Halutessasi voit myös jättää yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kiitos viestistäsi!

6 syytä valita minjon

1 numero.png

KIINTEÄ HINTA

Veloitamme rekrytointipalveluistamme aina kiinteän hinnan – et maksa erikseen headhunttauksesta, hakuilmoituksen mainostamisesta tai motivaatio- ja kykytesteistä. Teemme kiinteää rekrytointipalkkiota vastaan kaiken tarvittavan sen eteen, että pääsemme esittelemään sinulle sopivia työnhakijoita. 

numero 4.png

ASIANTUNTEVAT
REKRYTOIJAT

Minjonilla rekrytointeja tekevät

asiantuntevat rekrytoijat, joilta löytyy substanssiosaamista niin juridisilta kuin kaupallisilta aloilta. Näin voimme varmistaa, että ymmärrämme mahdollisimman hyvin avoimeen tehtävään vaadittavat ominaisuudet ja pystymme puhumaan "samaa kieltä" kandidaattien kanssa.

numero 2.png

OSAAJAVERKOSTOT

Emme tyydy ylläpitämään passiivista hakijatietokantaa, vaan käymme päivittäisellä tasolla vuoropuhelua työnhakijoiden kanssa sosiaalisessa mediassa. Ylläpidämme lisäksi nuorten osaajien verkostoamme tekemällä jatkuvaa yhteistyötä eri korkeakoulujen, yliopistojen sekä opiskelijajärjestöjen kanssa. 

numero 5.png

POSITIIVINEN VAIKUTUS
TYÖNANTAJAMIELIKUVAAN

Saamamme palautteen mukaan työnhakijat kokevat rekrytointi-prosessimme tuottavan heille iloa sekä edistävän heidän urasuunnittelua, itsetuntemuksen tasoa sekä itsensä johtamisen taitoja. Tuottamamme lisäarvo heijastuu positiivisesti myös sinun yrityksesi työnantajamielikuvaan.

numero 3.png

MOTIVAATION KARTOITUS

Olemme tällä hetkellä Suomen ainoa rekrytointi-alan yritys, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota perusteellisesti, systemaattisesti ja vertailukelpoisesti. Kaikki Minjonin rekrytoijat ovat sertifioituja motivaatio-valmentajia ja hyödynnämme rekrytoinneissa vain tieteellisesti validoituja motivaatiotestejä. 

numero 6.png

TAKUU

Sitoudumme esittelemään sinulle uusia työnhakijoita ilman erillistä veloitusta, mikäli työsuhde valitun työntekijän kanssa päättyisi työsuhteen ensimmäisen kolmen (3) kuukauden aikana.

Ota yhteyttä
Kuusi syytä
Rekrytointipalvelut
Suorarekrytointi

suorarekrytointi

 

Autamme sinua rekrytoimaan uusia tiiminjäseniä! Suorarekrytoinnissa esittelemme sinulle tehtävään ja työyhteisöön sopivia kandidaatteja, joiden joukosta voit halutessasi palkata uuden työntekijän. Veloitamme palvelustamme rekrytointipalkkion.

01

Chill, we got this.
Hoidamme koko rekrytointiprosessin
puolestasi. 

02

Luomme hakuilmoituksen

puolestasi ja viestimme 

osaajaverkostollemme

avoimesta työpaikasta. 

03

Teemme vaikutuksen työnhakijoihin
puolestasi. 

04

Esittelemme sinulle
sopivia kandidaatteja, joihin voit tutustua.

4904776a-83d6-4e67-8c82-867ed0aac2fd.jpg

Jani Laitasalo Kekkonen
CEO @ Creuna Finland

Minjon tarttui rohkeasti ja määrätietoisesti antamaamme haasteeseen ja ylitti odotuksemme prosessin jokaisessa vaiheessa. Minjonilla oli paitsi halu, mutta myös kyky ymmärtää asiakkaan todellinen tarve ja he todella, halusivat onnistua annetussa toimeksiannossa.

Taina Malmivirta CSi.jpg

Taina Malmivirta
Kehitysjohtaja @ CSI Helsinki

Minjon on auttanut meitä löytämään

jo useammankin osaamiseltaan ja motivaatioltaan erinomaisen työntekijän. Rekrytointiprosessia on suuresti helpottanut se, että Minjon on seulonut meille speksejämme parhaiten vastaavat kandidaatit. Saatujen yhteenvetojen ja videoesittelyiden perusteella on ollut helppo valita haastatteluun henkilöt, jotka tuntuvat parhaiten istuvan tiimiimme!

Kirsi Ovaska.jpg

Kirsi Ovaska
Project Manager @ 3 Step It

Ensikontaktista lähtien kaikki sujui

kuin rasvattu, prosessi oli todella nopea ja kiinnitin etenkin huomiota siihen, miten tarkasti he halusivat tutustua meidän yrityskulttuuriimme Minjon todella pureutuu siihen mitä etsitään, eikä vain lähetä ihmisiä aivainsanahakujen perusteella haastatteluihin. Arvostan myös sitä, että he tukevat uutta työntekijää

myös palkkauksen jälkeen mentorointiohjelman kautta!

Referenssit 1
Henkilöstövuokaus

HENKILÖSTÖVUOKRAUS

 

Minjon tekee henkilöstövuokrauksesta helppoa ja kivaa! Meidän kautta saat lyhyellä varoitusajalla tiimiisi vuokratyöntekijöitä niin osa-aikaisiin ja projektiluontoisiin tehtäviin kuin kokopäiväisiin ja pidempikestoisiin tehtäviin. Vastaamme kokonaisvaltaisesti sinulle vuokratyöntekijän palkkauksesta

ja työsuhteesta. Veloitamme kiinteän tuntihinnan tehdyistä työtunneista.

01

Projektiluonteinen apu tai pitkäaikainen sijaisuus? Joustamme aina sinun

tarpeidesi mukaan.

02

Esittelemme juuri
sinun tiimiisi sopivia, motivoituneita ja osaavia
vuokratyöntekijöitä.

03

Veloitamme  kiinteän tuntihinnan toteutuneista 
työtunneista - helppoa ja ennakoitavaa.
toteutuneista 

04

Annamme sinulle
aina mahdollisuuden
rekrytoida vuokra-työntekijän omaksi työntekijäksi. 

Robert Nykopp.jpg
Robert Nykopp
Director Finance & People
@ Tori.fi

We have conducted two recruitments through Minjon and been extremely satisfied. Minjon has understood our company and culture, and then proceeded to find us people who have been competent for their tasks and able to positively develop the company culture. 

Sampo Hietala.jpg
Sampo Hietanen
CEO @ MaaS Global

Minjon on yllättänyt oikein tosissaan miettimällä juuri oikeaa kandidaattia ja tapaa työllistää. Harvoin tulee vastaan yhtä kovalla asenteella olevaa firmaa - ja se koskee myös kaikkia meillä olleita minjoneita.

Muotokuva_Liisa.jpg
Liisa Laakkonen
CEO @ LTQ–Partners

Rekrytointiyhteistyö Minjonin

kanssa on ollut sujuvaa, tehokasta

ja ammattitaitoista. Minjonin kautta LTQ:lle tulleet työntekijät ovat sopineet hyvin tiimeihimme, tuoneet toivottua vahvistusta palveluprosesseihimme ja suosittelemme mielellämme yhteistyötä Minjonin ja minjonilaisten kanssa!

Referenssit 2
bottom of page