top of page
  • Writer's pictureMinjonit

Case August Associates: "Löysimme timanttisen kandin"

Päivitetty: 10. toukok. 2023

Rekrytoitava positio: Toimistoassistentti

Asiakas: August Associates

Toimiala: Konsultointipalvelut


”TIEDETTIIN HETI KEHEN OLLA YHTEYDESSÄ, KUN SEURAAVAN KERRAN AVATAAN REKRY”


Näin kertoo August Associatesin Office Manager Taru Raiko koiramuki kädessään, kun istumme porukalla heidän esteettistä silmää hivelevän toimiston keskiössä. Minjonin Junior Recruiter Kaisla Osara sai kunnian juoda kahvinsa Räppi-Ruka-mukista, joka oli tarttunut mukaan Augustin tiimin yhteiseltä Rukan reissulta. Tästä on hyvä startata juttutuokio!


Minjon sai tehtäväkseen löytää August Associatesin tiimiin uuden toimistoassistentin. He etsivät rooliin osaajaa, jossa yhdistyy reipas oma-aloitteisuus ja auttamisen halu. Kuinka yhteistyö onnistui?


"Kaikki meni ihan nappiin! Meillä oli koko ajan luottavainen fiilis siitä, että Minjon hoitaa asioita eteenpäin ja me saimme itse keskittyä olennaiseen. Yhteistyö rekrytoijien kanssa oli tehokasta sekä helppoa, ja he aidosti välittivät meidän rekrystä ja sen kulusta 100 % alusta loppuun asti", Taru kertoo”August Associatesin kanssa työskentely oli todella välitöntä ja suoraviivaista – teimme aidosti yhteistyötä”


Asiakkaan tyytyväisyys pitää meidät pilvilinnoissa ja antaa potkua tekemiseemme. Mitä mieltä meidän rekrytiiminvetäjä ja prosessista vastannut Satu Lappalainen on yhteistyöstä?


”August Associatesin kanssa työskentely oli todella välitöntä ja suoraviivaista – teimme aidosti yhteistyötä. He kertoivat tosi avoimesti itsestään, kulttuuristaan, mitä he voivat tarjota ja kenelle August Associates sopii työpaikkana. Käytyjen, hyvien keskustelujen pohjalta oli helppoa startata etsintä.”


”Jo ensimmäisten joukosta löysimme timanttisen kandin, joka oli vailla vertaa”


Koko yhteistyö rullasi kuin rasvattu ja kauaa ei nokka tuhissut, kun kandidaateista löytyi sopiva match Augustille. ”Jo ensimmäisten joukosta löysimme timanttisen kandin, joka oli vailla vertaa! Kuitenkin kaikkiin kandeihin tutustuminen ja heidän tapaamisensa livenä oli koko prosessin top-hetki”, Taru mainitsee.


Entä mikä oli Minjonin rekrytoijien mielestä prosessin huippuhetki?


”Oli parasta päästä tutustumaan tarkemmin August Associatesiin ja heidän tiimiinsä. Keskustelut sujuivat ja olimme kaikki samalla sivulla siitä, minkälaista osaajaa haetaan” kertoo Minjonin Junior Recruiter Kaisla, joka avusti Satua tässä rekrytoinnissa. ”Tuntui, että he arvostivat meidän osaamistamme tosi paljon. He kokivat heti alussa, että ymmärrettiin nopeasti, millaista tyyppiä etsitään” Satu komppaa.


”Somepresenssi vahvisti yhteistyöhaluamme”


Rekrytointiyrityksiä on Suomessa kuin sadepisaroita Lontoossa, miksi August Associates päätyi juuri Minjoniin? "Minjon on ollut itseasiassa meille jo tuttu muutaman vuoden takaa, joten tiedettiin heti kehen olla yhteydessä, kun seuraavan kerran avataan rekry", kertoo Taru. "Teidän vahva somepresenssi vahvisti yhteistyöhaluamme, sillä te todella erotutte joukosta ja me tykätään teidän freesistä mutta asiantuntevasta somemenosta", hän jatkaa.


"Täytyy vielä mainita, että toimitusjohtajallemme Andreakselle ja minulle tuli ihan tippa linssiin, kun luettiin teidän tekemä hakuilmoitus tästä rekrytoinnista! Olimme ihan otettuja siitä, miten kauniisti olitte kirjoittaneet meistä ja yrityksestämme" Taru iloitsee.__________________________________________________________________________________


Kaipaatko apua assistentin rekrytointiin? Me voimme auttaa!💪


Ota yhteyttä tai pirauta Pyry Särkilahdelle 040 416 5484 📲


267 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page