top of page
  • Writer's pictureMinjonit

Case Cuckoo Workout: Huippumyyjä haussa

Päivitetty: 10. toukok. 2023

Rekrytoitava positio: B2B-myyjiä

Asiakas: Cuckoo Workout


Minjon apuna motivoituneiden B2B-myyjien rekrytoinnissa

Cuckoo Workoutin myyntitiimi jatkaa kasvamistaan ja Minjon sai jälleen alkukesästä kutsuhuudon auttaa tätä nopeasti kasvavaa startupia löytämään tiimiinsä motivoituneita B2B-myyjiä.

”Hakusessa olisi samantyyppinen huippumyyjä kuin Anton, kenet löysitte meille viimeksi” kuului Cuckoo Workoutin toimitusjohtaja Veera Lehmosen ensikuvaus haettavasta profiilista. Tämähän onnistuu, huudahti Minjonin rekrytointitiimi ja otti haasteen vastaan! Keskustelumme edetessä palasimme ajatuksissamme takaisin syksyyn 2019, jolloin yhteinen rekrytointitaipaleemme Cuckoo Workoutin kanssa alkoi. Prosessin lopputuloksena Anton Boijer rekrytoitiin onnistuneesti Cuckoo Workoutin tiimiin B2B myyntitehtäviin.

Hakijoiden motivaation voi kartoittaa systemaattisesti ja vertailukelpoisesti

Minjonin toinen perustaja Camilla Kylander kertoo, että yhteistyö Cuckoon kanssa lähti käyntiin hyvillä fiiliksillä heti alkumetreillä ja molemmat olivat saman tien samoilla linjoilla prosessin suhteen ja siitä, mikä on tärkeää rekrytoinnissa ja tiimin rakentamisessa:


”Meillä Minjonilla johtotähtenä rekrytoinneissa toimii aina se, että esitellemme asiakkaallemme tekijät, jotka ovat niin osaamiseltaan kuin myös motivaatioltaan sopivia tehtävään ja jotka tämän lisäksi myös sopivat asiakkaan yrityksen kulttuuriin ja tiimiin. Tästä syystä on erityisen tärkeää, että me sisäistämme asiakasyrityksen kulttuurin ja sen, millaista työarki on juuri siinä tehtävässä, johon haetaan tekijää. Luonnollisesti myös hakijoiden motivaation lähteiden systemaattinen kartoitus on tästä syystä fokuksessa. Cuckoollakin annetaan paljon painoarvoa sille, että uudessa työarjessa motivoivat myös muut asiat kuin vain työtehtävät ja että tekijä kokee omaksi heidän kulttuuriin ja tavan työskennellä.”

Se on juuri näin, toteaa Cuckoon Veera. ”Kun keskustelimme kanssanne siitä, miten motivaation voi systemaattisesti ottaa huomioon rekrytoinnissa oivalsimme myös itse missä ollaan menty pieleen aiemmin. Vaikka ollaan aina nähty hakijoiden motivaatio tehtävään tärkeänä aspektina, niin ei oltu osattu ottaa sitä huomioon hakuprosessissa. Me tykästyttiin siihen, että teillä on selkeät prosessit sille, miten tämä tehdään.”

”Te Minjonilla pääsitte tosi hyvin kiinni meidän kulttuuriin ja sisäistitte sen, millainen tekijä sopii just meille.”

Cuckoo Workoutin tiimiin Minjonin kautta rekrytoitu Anton on nopeasti haalinut itselleen lisävastuita ja hänellä on kesän alusta ollut ohjat Ruotsin markkinasta. Veera toteaa, että Anton on niin osaamiseltaan kuin asenteeltaan juuri sellainen, kun mitä he toivoivat löytävänsä. ”Meille oli tärkeää löytää B2B-myyjä, joka ei vain osaamiseltaan olisi sopiva tehtävään vaan joka oikeasti on myös hyvä kulttuurifit. Halusimme tiimimme rohkean tekijän, joka määrätietoisella työotteella ja kädet savessa haluaa olla mukana rakentamassa Cuckoon toimintaa ja auttaa meitä valloittamaan Ruotsin markkinat – te Minjonilla pääsitte tosi hyvin kiinni meidän kulttuuriin ja sisäistitte sen, millainen tekijä sopii just meille.”

”Veitte rekrytointiprosessia määrätietoisesti eteenpäin ja löysitte tiimimme kaksi huippumyyjää”

Alkukesän kutsuhuudon jälkeen Minjon laittoi hihat heilumaan ja rekrytointiprosessin käyntiin löytääkseen lisävahvistusta Cuckoon myyntitiimiin. Minjonin rekrytointiprosessin lopputuloksena Cuckoo Workout rekrytoi tällä kertaa tiimiinsä kaksi uutta Sales Manageria. ”Olemme tosi innostuneita uusista tiimin jäsenistämme, jotka aloittavat B2B-myynnin parissa nyt elokuun aikana. Veitte rekrytointiprosessia määrätietoisesti eteenpäin ja löysimme taas tiimimme kaksi huippumyyjää” kiteyttää Veera.


  • Cuckoo Workout on taukoliikuntasovellus, joka aktivoi työyhteisön hauskalla tavalla liikkumaan

  • Perustettu vuonna 2014, 11 työntekijää. Cuckoo Workoutin taukoliikuntasovellus on käytössä yli 15 eri maassa

  • Cuckoo Workoutin tiimissä arvostetaan tavoitteellisuutta, vastuunkantamista, heittäytymiskykyä ja aitoutta. Heidän mielestä työnteon pitää olla hauskaa ja heillä vaalitaan hyvää tiimihenkeä


 

Kaipaatko apua B2B-myyjän rekrytointiin? Me voimme auttaa!💪


Ota yhteyttä tai pirauta Pyry Särkilahdelle 040 416 5484 📲

195 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page