top of page
Työtehtävistään ja työympäristöstään motivoituva myyntialan osaaja on tutkitusti tuottavam
Minjon logo ei taustaa.png

myyjän
rekrytointi

4 vinkkiä MYYJÄN rekrytointiin

Osaava, kunnianhimoinen ja motivoitunut myyjä haussa? Niin on monella muullakin. Jos tahdot napata ykkösluokan myyjän omaan talliisi, kannattaa pysähtyä hetkeksi ennen rekrytointiin ryhtymistä. Millaisia asioita prosessissa pitäisi huomioida, jotta palkkalistoille löytyisi juuri teille sopiva myyntialan osaaja? 

Minjon on erikoistunut kaupallisen alan rekrytointeihin ja Minjonilla myyjien rekrytoinnista vastaa myyntitaustan omaava rekrytoija. Nykäisimme rekrytoijiaamme Kukkaa hihasta ja hän jakoi neljä parasta neuvoaan myyjämarkkinoilla rekrytoimiseen. Kukka on taustaltaan rekrytointialan B2B-myyjä, eli nämä vinkit kannattaa ehdottomasti napata talteen!

 

1. Varmista, että sinulla on ymmärrys tehtävänkuvasta, haettavasta profiilista ja työhön liittyvästä painotuksesta. Onko myyjän työn painopiste uusasiakashankinnassa, olemassaolevien asiakkaiden hoidossa vai jossain muussa? 

2. Ole läpinäkyvä työnkuvan ja kompensaation suhteen. Kerro työpaikkailmoituksessa mahdollisimman selkeästi siitä minkälaista työ konkreettisesti on, minkä kokoista kompensaatiota voidaan realistisesti odottaa ja mistä palkka muodostuu.

3. Valmistaudu suorahakuun. Kovan luokan osaajia on toisinaan haastava liikuttaa, eli suunnittele huolella, miten ja missä tavoitat kohderyhmäsi kaikista parhaiten. 
 

4. Varaa rekrytoinnille aikaa. Älä hoppuile; jos sinulla on kiire rekrytoida se ei tarkoita, että kandidaatilla olisi kiire vaihtaa työpaikkaa.


Tsemppiä rekrytointeihin! Loistava lisäneuvo: jos tahdot säästää omaa aikaasi ja varmistaa, että myyjän rekrytointi sujuu onnistuneesti ja mutkattomasti, ota asiantuntija avuksi.

 

Anchor 1
ME AUTAMME SINUA MYYJÄN REKRYTOINNISSA - OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos viestistasi - palaamme pian!

"5/5 kaikin puolin! Kiitos Annastiinalle, että löysi mut linkkarin syövereistä ja ohjasi uusille urille. Tälläinen paatunut työmyyrä yllättyi todella positiivisesti tästä kohtelusta, jota teidän prosessi piti sisällään. Eka kerta, kun pelkkä rekrytointiprosessiin osallistuminen näyttäytyy myönteisenä käännekohtana elämässä!"

- Minjonin työnhakija
@B2B Sales Manager
-rekrytointi

"Minjon auttoi meitä löytämään

kaksi työntekijää myynnin

ja markkinoinnin avainrooleihin.

Yhteistyö Minjonin kanssa sujui erinomaisesti. Minjon onnistui saamaan hyviä hakijoita nopealla aikataululla.

Hakijoiden profiilit olivat hyvin harkittuja ja soveltuvuutta oli juuri meille mietitty."

- Minjonin asiakas
@Surveypal

“Parasta palvelua mitä hakijana olen yhdestäkään rekryfirmasta tähän mennessä saanut.” 

- Minjonin työnhakija @Avainasiakaspäällikkö
-rekrytointi

MINJON%C2%A0KEYS%C2%A0AVAIMET_edited.jpg

MINJON

Minjon on erikoistunut kaupallisen ja juridisen alan rekrytointiin sekä suorahakuun. Kandidaattien sopivuuden arvioinnissa keskitymme kompetenssin lisäksi motivaation kartoitukseen. Uskomme, että motivoitunut ja arjestaan nauttiva myyjä pääsee parhaimpiin suorituksiin. 

Minjonilla myyntirekrytoinneissa panostetaan työnhakijoista välittämiseen ja valmentavaan rekrytointiin - hyödyntäen  laajasti erilaisia verkostoja ja sosiaalisen median kanavia sopivien kandidaattien tavoittamiseksi.

 

Kaupallisen alan rekrytoinneista Minjonilla on vastuussa kaupallisen alan osaajat ja myyntirekrytoinneista vastaa Kukka Roine, joka omaa taustan B2B-myynnin parista. 

 

Minjon on ainut rekrytointialan yritys Suomessa, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota systemaattisesti ja vertailukelpoisesti. Kaikki Minjonin rekrytoijat ovat sertifioituja motivaatiovalmentajia ja hyödynnämme rekrytoinneissa vain tieteellisesti validoituja motivaatiotestejä.

kukka roine ympyrä.jpg
bottom of page