top of page
Työtehtävistään ja työympäristöstään motivoituva myyntialan osaaja on tutkitusti tuottavam
Minjon logo ei taustaa.png

myyjän
rekrytointi

VINKIT B2B-MYYJÄN rekrytointiin

”Laitan myyjähattuni päähän, kun rekrytoin B2B-myyjiä”🧢, kertoo Senior Recruiter Kukka Roine.

 

Kukalla on 7 vuoden kokemus myynnistä ja nyt hän auttaa Minjonin asiakkaita rekrytoimaan B2B-myynnin osaajia.

”Jos olisin myyjä, olisiko tämä rooli selkeä? Onko tässä kaikki ainekset sille, että myyjänä tarttuisin mahdollisuuteen? Näillä ajatuksilla starttaan jokaisen rekrytoinnin” sanoo Kukka.

Sold-kyltti pihaan ja ilmoitus pois netistä, sillä tämä reportteri on MYYTY!🪧🤝

 

👉 Kerro Kukka mistä hyviä B2B-myyjiä voi löytää?

”Työpaikkailmoitukset ja avoimet haut vetävät huonosti. Sekä junnu- että sennutason myyjiin tutustuu parhaiten suorakontaktoinnilla. Myyjät ovat yleisesti ottaen uteliaita ja verkostoituu mielellään, joten rohkeasti vaan lähettämään viestejä LinkedInissä!”

👉Mistä tunnistaa hyvän B2B-myyjän?

”Nuorempien myyjien kanssa voi jutella aktiivisuudesta, esimerkiksi viikko- tai kuukausitavoitteista ja miten on päässyt niihin. Miten myyjä pärjää suhteessa muuhun tiimiin, miltä myyntiputki näyttää ja mikä on kaupan määrä. Hyvän kokeneemman myyjän tunnistaa pitkäjänteisestä työstä ja hyvistä asiakassuhteista. Tärkeintä on vilpittömyys.”

👉Mitä kannattaa pitää mielessä, jos haluaa rekrytoida B2B-myyjän?

”Avoimuus! Myyntirooleissa palkassa korostuu provisiovetoisuus ja rahasta pitää pystyä puhumaan heti alkuun. Kasvavassa määrin keskustellaan myyjien kanssa myös pehmeistä arvoista; work-life balance, empatia työpaikalla, me-henki tiimissä ja työnantajan oikeudentajuisuus – näistä teemoista kannattaa jutella avoimesti.”

 

Anchor 1
KUKKA AUTTAA SINUA MYYJÄN REKRYTOINNISSA - OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos viestistasi - palaamme pian!

"5/5 kaikin puolin! Kiitos Annastiinalle, että löysi mut linkkarin syövereistä ja ohjasi uusille urille. Tälläinen paatunut työmyyrä yllättyi todella positiivisesti tästä kohtelusta, jota teidän prosessi piti sisällään. Eka kerta, kun pelkkä rekrytointiprosessiin osallistuminen näyttäytyy myönteisenä käännekohtana elämässä!"

Minjonin työnhakija
@B2B Sales Manager
-rekrytointi

"Minjon auttoi meitä löytämään

kaksi työntekijää myynnin

ja markkinoinnin avainrooleihin.

Yhteistyö Minjonin kanssa sujui erinomaisesti. Minjon onnistui saamaan hyviä hakijoita nopealla aikataululla.

Hakijoiden profiilit olivat hyvin harkittuja ja soveltuvuutta oli juuri meille mietitty."

Minjonin asiakas
@Surveypal

Pystyimme täysin luottamaan Kukan ja Katin osaamiseen ja puolueettomaan päätöksentekoon, eikä meidän tarvinnut kiireessä häseltää ja päättää, keiden hakijoiden kanssa edetään."

 

Head of Sales -rekry

Tomer Atzmon
Co-Founder & CFO
@Boksi.com

MINJON%C2%A0KEYS%C2%A0AVAIMET_edited.jpg

MINJON

Minjon on erikoistunut kaupallisen ja juridisen alan rekrytointiin sekä suorahakuun. Kandidaattien sopivuuden arvioinnissa keskitymme kompetenssin lisäksi motivaation kartoitukseen. Uskomme, että motivoitunut ja arjestaan nauttiva myyjä pääsee parhaimpiin suorituksiin. 

Minjonilla myyntirekrytoinneissa panostetaan työnhakijoista välittämiseen ja valmentavaan rekrytointiin - hyödyntäen  laajasti erilaisia verkostoja ja sosiaalisen median kanavia sopivien kandidaattien tavoittamiseksi.

 

Kaupallisen alan rekrytoinneista Minjonilla on vastuussa kaupallisen alan osaajat ja myyntirekrytoinneista vastaa Kukka Roine, joka omaa taustan B2B-myynnin parista. 

 

Minjon on ainut rekrytointialan yritys Suomessa, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota systemaattisesti ja vertailukelpoisesti. Kaikki Minjonin rekrytoijat ovat sertifioituja motivaatiovalmentajia ja hyödynnämme rekrytoinneissa vain tieteellisesti validoituja motivaatiotestejä.

Minjonin Senior Recruiter Kukka Roine puhelimessa
bottom of page