MEISTÄ SANOTTUA

TrancendentGroup.png
Transcendent Group Finland

Vaikutuin jo ensitapaamisella Minjonien toimintatavasta ja erityisesti heidän energisestä otteestaan. Meillä oli tarve saada nopealla aikataululla lisää käsiä kasvavan toimintamme tueksi ja saimmekin Minjonilta haastateltaviksi loistokandidaatit, joista avuksemme valikoitui erittäin mukava, osaava ja motivoitunut tekijä. Minjonien kanssa on ollut miellyttävä toimia ja teke-minen on ollut laadukasta. Uskon myös heidän valmennus- ja mentorointimallinsa tuovan hyvää tukea meillä työskentelevälle Minjonille. Voin suositella!

- Marko Ahola, CEO 

 

3 Step It.png
3 Step It Group Oy

"Olimme etsineet yritykseemme uutta Executive Assistanttia ylimmän johdon tueksi jo useamman kuukauden ajan. Törmäsin uutta yhteistyökumppania etsiessäni Minjoniin. Ensikontaktista lähtien kaikki sujui kuin rasvattu, prosessi oli todella nopea ja kiinnitin etenkin huomiota siihen, miten tarkasti he halusivat tutustua sekä meidän yrityskulttuuriimme, että siihen millaista henkilöä olemme hakemassa – ei pelkästään positiomielessä vaan myös selvittäen millainen persoona sopisi meille parhaiten. Minjon todella pureutuu siihen mitä etsitään, eikä vain lähetä ihmisiä aivainsanahakujen perusteella haastatteluihin. Arvostan myös sitä, että he tukevat uutta työntekijää myös palkkauksen jälkeen mentorointiohjelman kautta, aivan mahtava konsepti" 

- Kirsi Ovaska,  Project Manager

 

MyyntiJohdonPt.png
Myyntijohdon Personal Trainer
CSI Helsinki.png
CSI Helsinki Oy

Kuulin yrittäjätuttuni kautta suosituksia Minjonin palvelusta. Sovimme tapaamisen ja jo ensimmäisestä kohtaamisesta alkaen työtapamme ovat toimineet hyvin yhteen. Heillä on hyvin looginen tapa edetä yhteistyön alussa sekä selkeä yhteydenpitotapa ja raportointi yhteistyön kuluessa. Ennen kaikkea löysin Minjonin kautta tilanteeseeni juuri sopivan henkilön. Voin suositella Minjonia lämpimästi.

- Antti Paussu, CEO

 

”Minjon on auttanut meitä löytämään jo useammankin osaamiseltaan, asenteeltaan ja motivaatioltaan erinomaisen työntekijän. Rekrytointiprosessia on suuresti helpottanut se, että Minjon on seulonut meille speksejämme parhaiten vastaavat kandidaatit. Saatujen yhteenvetojen ja videoesittelyiden perusteella on ollut helppo valita haastatteluun henkilöt, jotka tuntuvat parhaiten istuvan tiimiimme. Arvostamme myös Minjonin mentorointiohjelmaa, joka on tukenut työntekijöitämme uuden tehtävän alkumetreillä oman potentiaalinsa tunnistamisessa ja motivaationsa kehittämisessä.

- Taina Malmivirta, Liiketoiminnan kehitysjohtaja

 

Creuna Finland

Onnistuminen kriittisessä rekrytoinnissa on välttämätöntä. Minjon tarttui rohkeasti ja määrätietoisesti antamaamme haasteeseen ja ylitti odotuksemme prosessin jokaisessa vaiheessa. Minjonilla oli paitsi halu, mutta myös kyky ymmärtää asiakkaan todellinen tarve ja he todella, halusivat onnistua annetussa toimeksiannossa. Prosessi eteni täsmälleen ennakkoon kuvatulla tavalla ja annetussa aikataulussa. Viestintä oli hyvää ja Minjon teki erinomaista työtä prosessin kaikissa vaiheissa, mikä teki omasta osuudestamme helppoa ja miellyttävää. Yhteistyö Minjonin kanssa oli tehokasta ja tulokset erinomaisia.

- Jani Laitasalo Kekkonen, CEO

 

Kenno Lounge.png
Kenno Office Services

Odotukset ylittyivät moninkertaisesti. Minjonin tiimi veti oman osuutensa todella ammattitaitoisella ja johdonmukaisella otteella alusta alkaen. Assistentin työtehtävien identifioiminen onnistui perusteellisten haastatteluiden pohjalta. Meille toimitettu yhteenveto oli erinomainen kiteytys tulevan tiiminjäsenemme toimenkuvasta. Voin lämpimästi suositella ammattitaitoista, energistä ja iloista tiimiä! Hyvä tekemisen meininki!

- Marisa Rantasila, Partner