top of page

MEISTÄ SANOTTUA

Juridiset rekryt

"The diversity of the candidates in terms of experience and other skills brought clarity to the ideal scope of the position."

Anssi Suominen

Head Of Corporate Legal

"Yhteistyö Minjonin kanssa oli sujuvaa alusta loppuun ja saavutimme rekrytointiprosesseissa sen, mitä toivoimmekin: Hyviä, Mäkitalolle sopivia kandidaatteja ja omannäköistä näkyvyyttä rekrytointikampanjan ympärille. Minjonilaisilla oli paljon ideoita, jotka jalostuivat yhteistyössä omien ihmistemme kanssa hyväksi toteutukseksi."

Salla-Maaret Lamberg 

Counsel

Rekryt Instagram (2).png

"Erityisesti arvostan aktiivista prosessin hoitoa ja yhteydenpitoa kandidaatteihin. Asenne on positiivinen ja energinen! Jatkakaa samaan malliin"

"Olemme erityisen iloisia siitä hakijakokemuksesta, jonka Minjon onnistuu luomaan. Se täydentää loistavasti meidän omaa vahvaan vuorovaikutukseen, jaettuihin arvoihin ja avoimuuteen pohjautuvaa rekrytointitapaamme."

Wilma Laukkanen

Talent Director

Rekryt Instagram (1).png

"Yhteydenpito projektin aikana oli mutkatonta, toiminta nopeaa ja saavutimme haluamamme tuloksen."

General Counsel -rekry

@Ohjelmistoyritys

"Minjon ymmärtää hyvin millaisia tyyppejä olemme hakemassa. Pidätte hyvin asiakkaan ajan tasalla projektin kulusta ja olette vielä mukava yhteistyökumppani. Keep up the good work."

"Haastavalta markkinalta oikeiden kandidaattien löytäminen ei ole helppoa hommaa ja mielestäni ylititte odotukset."

Liikejuridiikkaan keskittynyt Asianajotoimisto

Kaupalliset rekryt

"Minjonilla on aivan huikea konsepti! Olen nähnyt rekry-bisneksen tulevaisuuden ja se on Minjon. Samaa sanoi Rolling Stone -lehden toimittaja Jon Landau Bruce Springsteenistä 9.5.1974. The rest is history"

Kimmo Suomi

Virtasen Maalitehdas Oy

"Minjonin rekrytointiprosessin nopeus, ammattimaisuus ja ”passion” ovat maailmanluokkaa, alansa huippua! Superkiitoksemme koko Minjonin loistavalle tiimille kaikki odotukset ylittävästä hyvän fiiliksen yhteistyöstä ja erinomaisista rekrytoinneista!"

Elina Ahlbäck, toimitusjohtaja, kirjallisuusagentti

Elina Ahlbäck Literary Agency

Elisa Ryynänen & Schibsted Suomi Oy

"Communications Coordinator prosessi sujui äärimmäisen nopeasti ja saimme ihan huippu kandit Minjonilta todella vauhdikkaasti. Myöskin kandien esittelyt olivat todella kivat ja niissä pääsi paremmin tutustumaan kandeihin kuin pelkällä CVllä. Huippu hyvää työtä, kiitos! :)"

Timo Lappalainen

"Iso kiitos todella sujuvasta prosessista ja huikeasta asiakaspalvelusta - kanssanne on ilo työskennellä! Viestintä, kokemus ja kandidaatit olivat erinomaisia, joskin selkeä ykkönen löytyi lopulta yllättävänkin helposti. Jatkakaa samaan malliin!"

Markus Varsikko

CEO & Founder

"Kiitos Minjonin jengille. Tämä oli meidän kannaltamme erittäin helppo ja erinomaisen onnistunut rekry-prosessi."

"Jos en saa tulevaisuudessa samanlaista pakettia hakijoista, olen pettynyt! Meille ei perinteiseen tapaan vain dumpattu työnhakijoiden hakemuksia pöydälle, vaan kaikkien hakijoiden materiaalit oli valmiiksi pureskeltu ja näin kandeista sai tosi selkeän kuvan. Pystyimme täysin luottamaan Kukan ja Katin osaamiseen ja puolueettomaan päätöksentekoon, eikä meidän tarvinnut kiireessä häseltää ja päättää, keiden hakijoiden kanssa edetään."

Tomer Atzmon

CFO

"Vaikka toimitte Minjonin nimissä niin edustatte hakijoihin päin meitä – siksi(kin) onkin loistavaa, että meillä on kumppani, joka esiintyy paitsi itsensä myös meidän eduksemme. Työnantajamielikuva rakentuu pitkälti myös rekrytoinnin kautta, joten kiitos teille siis meidän työnantajamielikuvamme rakentamisesta omalta osaltanne!"

Taru Raiko

Office Manager

"Kaikki meni ihan nappiin! Meillä oli koko ajan luottavainen fiilis siitä, että Minjon hoitaa asioita eteenpäin ja me saimme itse keskittyä olennaiseen. Yhteistyö rekrytoijien kanssa oli tehokasta sekä helppoa, ja he aidosti välittivät meidän rekrystä ja sen kulusta 100 % alusta loppuun asti"

"Olemme käyttäneet Minjoneita aiemmissa rekryissä, joten meillä oli heistä hyviä kokemuksia, ja tälläkään kertaa ei tarvinnut pettyä. Koko prosessi hoidettiin erittäin ammattimaisesti alusta loppuun. Minjonit sisäistivät nopeasti mitä haemme ja osasivat sanoittaa sen hienosti kandidaattimateriaalissa. Meille löytyi useampi loistava kandidaatti, jotka esiteltiin meille heidän laatimissansa laadukkaissa kandidaattiprofiileissa.

 

Teidän kanssanne oli miellyttävä työskennellä ja mikä parasta myös kandidaatit kehuvat teitä ja prosessia."

bottom of page