top of page
Abstract Gradient Fashion Brand LinkedIn Sponsored Content (7).png
Minjon logo ei taustaa.png

LAKIASIAINJOHTAJAN 
SUORAHAKU

Minjon auttaa sinua löytämään tiimiisi sopivan lakiasiainjohtajan. Olemme erikoistuneet Legal & Compliance -osaajien suorahakuun

ja rekrytointiin.​​

4.png

01

Tunnemme juridisen rekrytointimarkkinaN.

 

Minjonilla juristit rekrytoivat juristeja, jonka vuoksi tiedämme mitä alan rekrytointimarkkinassa tapahtuu; konsultoimme asiakasta sopivien osaajien saatavuuteen, haettavan profiilin määrittelyyn ja palkkatasoon liittyen. Rekrytoijiemme juridinen tausta auttaa meitä myös saamaan nopeasti kiinni avoimien roolien osaamisvaatimuksista ja vuoropuhelun avaaminen juristiosaajien kanssa on meille mutkatonta. Rekrytoijillamme on +30 vuotta kokemusta juristin työstä

02

MIKSI MINJON?

Tavoitamme lakiasiainjohtajat verkostojemme kautta.

 

Minjon tunnetaan lakiasianjohtajien keskuudessa laaja-alaisesti, sillä olemme siellä missä juridisen alan osaajatkin ovat – online ja offline. Hyödynnämme menestyksekkäästi erilaisia sosiaalisen median alustoja yhteydenpidossa osaajaverkostomme kanssa. Syvennämme suhteitamme myös henkilökohtaisissa tapaamisissa sekä järjestämällä juristien keskuudessa suosittuja tapahtumia. Tavoitamme verkostojemme kautta +400 lakiasiainjohtajaa.

03

Matchaamme juristIT sopiviin työpaikkoihin.

 

Lakiasiainjohtajaksi valittavan henkilön tulee sopia tehtävään sekä kompetenssiltaan että motivaatioltaan. Työmme tulokset puhuvat sen puolesta, että autamme asiakkaitamme tekemään kokonaisvaltaisesti sopivia matcheja juristirekytoinneissa. Panostamme siihen, että ymmärrämme asiakkaamme kulttuuria ja työarkea. Olemme myös Suomen ainoa rekrytointialan yritys, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota systemaattisesti ja vertailukelpoisestaMinjonin juristi-rekrytoinneissa onnistumis-% on 96% ja koeaikaselviytymis-% on 99%.

04

Asiakkaat ja kandidaatit pitävät yhteistyöstä meidän kanssa.

 

Rekrytoijamme ovat kokeneita projektinjohtajia, joille voi delegoida vastuun projektin onnistumisesta – ajallisesti ja laadullisesti. Työskentelemme siten, että asiakkaamme voivat keskittää aikansa ja energiansa rekrytoinnin aivan viimeisiin vaiheisiin. Panostamme myös hakijakokemukseen. Rekrytointiprosessimme on räätälöity täyttämään juristien odotukset ja olemme tunnettuja hakijalähtöisestä rekrytointitavastamme. Minjonin asiakas-NPS on 90 ja Minjonin kandidaatti-NPS on 94.

Abstract Gradient Fashion Brand LinkedIn Sponsored Content (7).png

+30 vuotta kokemusta juridiselta alalta 

Kaikki juristirekrytointeja tekevät rekrytoijamme ovat

koulutukseltaan juristeja (OTM), ja he omaavat laaja-alaisesti kokemusta asianajoalalta, in-house -juristin työstä sekä julkiselta sektorilta. 

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0182_edited

Vilma Suomi

  • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Vilma Suomi (OTM) työskenteli yhteensä kahdeksan vuotta Senior Legal Counselina Sanoma Oyj:llä ja Legal Counselina KONE Oyj:llä. Hänellä on myös kahden vuoden kokemus Associate-roolista asianajotoimisto Roschierilta.

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_4614_edited.

Wilma Tuominen

  • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Wilma Tuominen (OTM ja KTM) työskenteli seitsemän vuotta Associate- ja Senior Associate -tehtävissä asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Wilma on myös suorittanut harjoittelun Suomen suurlähetystössä Washingtonissa ja luennoinut immateriaalioikeuksista. 

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_5256_edited_

Olivia
YLI-PELKONEN

  • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia

Olivia Yli-Pelkonen (OTM) työskenteli kuusi vuotta Legal Advisorin ja Market

Supervisorin rooleissa Finanssivalvonnassa. Hän on myös työskennellyt tutkimusavustajan Helsingin yliopistolla ja suorittanut harjoitteluja huippuluokan asianajotoimistoissa.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0468_edited

SATU
LAPPALAINEN

  • Grey LinkedIn Icon

Satu Lappalainen on toinen Minjonin perustajista. Ennen Minjonin perustamista Satu (OTM) työskenteli kaksi vuotta Associate-roolissa asianajotoimisto Roschierilla. Hän on myös suorittanut harjoittelujaksot GE Healthcarella ja asianajotoimisto Castrén & Snellmanilla.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0301_edited

MILLA
NUMMINEN

  • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonilla aloittamista Milla Numminen (OTM) työskenteli kolmen vuoden ajan Associate-roolissa asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Hän on suorittanut myös harjoitteluja Cargotec Oyj:llä ja asianajotoimisto Castrén & Snellmanilla.

2
3
4
5
Carl Hoffman_edited.jpg

Carl Hoffman,
General Counsel
@TCG Group

Minjon helped us find the right team member - they don't

just look at the technical skills

of a lawyer.

Anssi Suominen_auto_x2.jpg

Anssi Suominen,
Head Of Corporate Legal @Visma

The diversity of the candidates in terms of experience and other skills brought clarity to the ideal scope of the position.

quote image 1.png

Timo Kokkila,
CEO @ Pontos Group

Minjon has a strong

background in recruiting lawyers. The collaboration

went really well!

Anchor 1
ME AUTAMME SINUA JURISTIN SUORAHAUSSA - OTA YHTEYTTÄ!

Thanks for submitting!

bottom of page