PALVELUT

me rekrytoimme tiimiisi motivoituneita osaajia
 
Me Minjonilla uskomme, että motivoitunut ja arjestaan nauttiva henkilö on paras mahdollinen työntekijä. Tästä syystä kartoitamme hakijoidemme osaamisen lisäksi myös heidän yksilölliset motivaation lähteet systemaattisesti ja vertailukelpoisesti rekrytointiprosessin aikana. Näin saamme esiteltyä teille kandidaatteja, jotka motivaatioltaan ja osaamiseltaan sopivat niin avoinna olevaa tehtävään kuin juuri teidän tiimiinne. Rekrytoimme motivoituneita
 osaajia erilaisiin kaupallisen ja juridisen alan tehtäviin. 

 
 

OTA YHEYTTÄ

”Kaikki Minjonin rekrytoijat ovat sertifioituja motivaatiovalmentajia. Haluamme jokaisen rekrytoinnin osalta varmistaa, että uusi työntekijä on kompetenssin lisäksi myös motivaation osalta hyvä match. Parhaimpiin suorituksiin pääsee, kun työtehtävät, työympäristö ja työyhteisö ovat itselle motivoivia!” Näin

toteaa Minjonin rekrytoinneista vastaava Camilla Kylander.

Jos haluat lisätietoa meidän tavasta rekrytoida, voit olla yhteydessä Camillaan puhelimitse +358 40 539 0805 tai lähettää hänelle sähköpostia osoitteeseen camilla@minjon.fi. Halutessasi voit myös jättää yhteystietosi Camilalle alla olevan lomakkeen kautta, niin hän on sinuun yhteydessä.

Kiitos viestistäsi!

 

6 syytä valita minjon

1 numero.png

KIINTEÄ HINTA

Veloitamme rekrytointipalveluistamme aina kiinteän hinnan – et maksa erikseen headhunttauksesta, hakuilmoituksen mainostamisesta tai motivaatio- ja kykytesteistä. Teemme kiinteää rekrytointipalkkiota vastaan kaiken tarvittavan sen eteen, että pääsemme esittelemään sinulle sopivia työnhakijoita. 

numero 4.png

SUPERSTARTTI

-PAKETTI

Laadimme yhteenvedon tehtävään valitusta henkilöstä – saat meiltä

tietoa uuden työntekijän tärkeimmistä motivaation lähteistä sekä konkreettisia vinkkejä hänen johtamiseen.  Meidän asiakkaidemme mukaan SUPERSTARTTI -pakettimme on helpottanut perehdytystä, pohjustanut kehitys- ja tavoite-keskusteluita sekä tehostanut

johtamista arjessa.

numero 2.png

OSAAJAVERKOSTOT

Emme tyydy ylläpitämään passiivista hakijatietokantaa, vaan käymme päivittäisellä tasolla vuoropuhelua työnhakijoiden kanssa sosiaalisessa mediassa. Ylläpidämme lisäksi nuorten osaajien verkostoamme tekemällä jatkuvaa yhteistyötä eri korkeakoulujen, yliopistojen sekä opiskelijajärjestöjen kanssa. 

numero 5.png

POSITIIVINEN VAIKUTUS

TYÖNANTAJAMIELIKUVAAN

Saamamme palautteen mukaan työnhakijat kokevat rekrytointi-prosessimme tuottavan heille iloa sekä edistävän heidän urasuunnittelua, itsetuntemuksen tasoa sekä itsensä johtamisen taitoja. Tuottamamme lisäarvo heijastuu positiivisesti myös sinun yrityksesi työnantajamielikuvaan.

numero 3.png

MOTIVAATION KARTOITUS

Olemme tällä hetkellä Suomen ainoa rekrytointi-alan yritys, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota perusteellisesti, systemaattisesti ja vertailukelpoisesti. Kaikki Minjonin rekrytoijat ovat sertifioituja motivaatio-valmentajia ja hyödynnämme rekrytoinneissa vain tieteellisesti validoituja motivaatiotestejä. 

numero 6.png

TAKUU

Sitoudumme esittelemään sinulle uusia työnhakijoita ilman erillistä veloitusta, mikäli työsuhde valitun työntekijän kanssa päättyisi jommankumman osapuolen tahdosta 

koeajan aikana.

 

suorarekrytointi

 

Autamme sinua rekrytoimaan uusia tiiminjäseniä! Suorarekrytoinnissa esittelemme sinulle tehtävään ja työyhteisöön sopivia kandidaatteja, joiden joukosta voit halutessasi palkata uuden työntekijän. Veloitamme palvelustamme rekrytointipalkkion.

01

Chill, we got this.

Hoidamme koko rekrytointiprosessin

puolestasi. 

02

Luomme hakuilmoituksen

puolestasi ja viestimme 

osaajaverkostollemme

avoimesta työpaikasta. 

03

Teemme vaikutuksen työnhakijoihin

puolestasi. 

04

Esittelemme sinulle

sopivia kandidaatteja, joihin voit tutustua.

4904776a-83d6-4e67-8c82-867ed0aac2fd.jpg

Jani Laitasalo Kekkonen

CEO @ Creuna Finland

Minjon tarttui rohkeasti ja määrätietoisesti antamaamme haasteeseen ja ylitti odotuksemme prosessin jokaisessa vaiheessa. Minjonilla oli paitsi halu, mutta myös kyky ymmärtää asiakkaan todellinen tarve ja he todella, halusivat onnistua annetussa toimeksiannossa.

Taina Malmivirta CSi.jpg

Taina Malmivirta

Kehitysjohtaja @ CSI Helsinki

Minjon on auttanut meitä löytämään

jo useammankin osaamiseltaan ja motivaatioltaan erinomaisen työntekijän. Rekrytointiprosessia on suuresti helpottanut se, että Minjon on seulonut meille speksejämme parhaiten vastaavat kandidaatit. Saatujen yhteenvetojen ja videoesittelyiden perusteella on ollut helppo valita haastatteluun henkilöt, jotka tuntuvat parhaiten istuvan tiimiimme!

Kirsi Ovaska.jpg

Kirsi Ovaska

Project Manager @ 3 Step It

Ensikontaktista lähtien kaikki sujui

kuin rasvattu, prosessi oli todella nopea ja kiinnitin etenkin huomiota siihen, miten tarkasti he halusivat tutustua meidän yrityskulttuuriimme Minjon todella pureutuu siihen mitä etsitään, eikä vain lähetä ihmisiä aivainsanahakujen perusteella haastatteluihin. Arvostan myös sitä, että he tukevat uutta työntekijää

myös palkkauksen jälkeen mentorointiohjelman kautta!

 
 

HENKILÖSTÖVUOKRAUS

 

Minjon tekee henkilöstövuokrauksesta helppoa ja kivaa! Meidän kautta saat lyhyellä varoitusajalla tiimiisi vuokratyöntekijöitä niin osa-aikaisiin ja projektiluontoisiin tehtäviin kuin kokopäiväisiin ja pidempikestoisiin tehtäviin. Vastaamme kokonaisvaltaisesti sinulle vuokratyöntekijän palkkauksesta

ja työsuhteesta. Veloitamme kiinteän tuntihinnan tehdyistä työtunneista.

01

Projektiluonteinen apu tai pitkäaikainen sijaisuus? Joustamme aina sinun

tarpeidesi mukaan.

 

02

Esittelemme juuri

sinun tiimiisi sopivia, motivoituneita ja osaavia

vuokratyöntekijöitä.

03

Veloitamme  kiinteän tuntihinnan toteutuneista 

työtunneista - helppoa ja ennakoitavaa.

04

Annamme sinulle

aina mahdollisuuden

rekrytoida vuokra-työntekijän omaksi työntekijäksi. 

Robert Nykopp.jpg

Robert Nykopp

Director Finance & People @ Tori.fi

We have conducted two recruitments through Minjon and been extremely satisfied. Minjon has understood our company and culture, and then proceeded to find us people who have been competent for their tasks and able to positively develop the company culture. 

Sampo Hietanen

CEO @ MaaS Global

Minjon on yllättänyt oikein tosissaan miettimällä juuri oikeaa kandidaattia ja tapaa työllistää. Harvoin tulee vastaan yhtä kovalla asenteella olevaa firmaa - ja se koskee myös kaikkia meillä olleita minjoneita.

Muotokuva_Liisa.jpg

Liisa Laakkonen

CEO @ LTQ–Partners

Rekrytointiyhteistyö Minjonin

kanssa on ollut sujuvaa, tehokasta

ja ammattitaitoista. Minjonin kautta LTQ:lle tulleet työntekijät ovat sopineet hyvin tiimeihimme, tuoneet toivottua vahvistusta palveluprosesseihimme ja suosittelemme mielellämme yhteistyötä Minjonin ja minjonilaisten kanssa!

 
 
 

Usein kysyttyä - poimi vastaukset täältä

Millä alueella Minjon toimii?


Minjon toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella.
Mitä Minjon tekee?


Minjon tekee suorarekrytointeja ja henkilöstövuokrausta. Välitämme motivoituneita tekijöitä laajasti eri kaupallisen ja juridisen alan tehtäviin. Autamme sinua löytämään tiimiisi motivoituneen työntekijän ja hoidamme koko rekrytointiprosessin puolestasi. Minjonilla kartoitamme osaamisen lisäksi myös hakijoidemme motivaatiota löytääksemme tekijän, joka aidosti motivoituu juuri siitä työnkuvasta ja työyhteisöstä ja sen myötä syntyvästä työarjesta, johon hänet valitaan. Olemme erikoistuneet assistenttien sekä junior- ja entrytason roolien rekrytointeihin.
Missä tilanteissa Minjonin rekrytointipalveluja kannattaa hyödyntää?


Rekrytointipalvelujamme voi hyödyntää monissa eri tilanteissa, kun on tarvetta uusille työntekijöille. Palveluihimme kuuluu niin suorarekrytointi kuin henkilöstövuokraus. Ulkoistamalla rekrytointiprosessin Minjonille säästät aikaa ja voit keskittyä omiin työtehtäviisi meidän hoitaessamme rekrytointiprosessin kaikki osa-alueet. Me kartoitamme laajasti eri väyliä löytääksemme juuri teille parhaiten sopivat hakijat pitäen samalla huolen siitä, että rekrytointiprosessi on laadukas ja hakijakokemus miellyttävä. Hoidettavaksenne jää ainoastaan kärkikandidaattien tapaaminen ja valinnan tekeminen.
Milloin kannattaa valita henkilöstövuokraus?


Henkilöstövuokraus on loistava vaihtoehto esimerkiksi projekti- ja kausiluonteiseen työhön sekä sijaisuuksiin. Henkilöstövuokrauksessa Minjon toimii työntekijän työnantajana vastaten kaikista työnantajan velvoitteista. Asiakasta laskutetaan ainoastaan toteutuneista työtunneista. Viikottaiset työtunnit ja vuokra-ajan kesto voivat vaihdella paljonkin asiakkaan tarpeesta riippuen; Minjonilta saat tekijän niin viikon projektiin kuin vaikka vuoden kestävään sijaisuuteen. Asiakas voi koska tahansa rekrytoida lainassa olevan Minjonin omaksi työntekijäkseen.
Miksi kartoitamme hakijoidemme motivaatiota?


Me uskomme siihen, että huippusuoritukset ja sitoutuminen työhön kumpuavat vahvasta motivaation tunteesta. Tutkimusten mukaan motivoitunut henkilö on uransa aikana jopa 100 kertaa tuottavampi kuin ei-motivoitunut henkilö. Näin ollen motivoitunut työntekijä on yritykselle korvaamaton voimavara! Ilman motivaation systemaattista ja vertailukelpoista arviointia rekrytoinnin aikana on kuitenkin mahdotonta tietää, kumpi kahdesta tasavahvasta osaajasta kukoistaa uudessa tehtävässä. Kartoittamalla hakijoidemme motivaatiota jo rekrytointiprosessin aikana varmistamme, että tehtävään valittava henkilö motivoituu uudesta työnkuvasta sekä työyhteisöstä ja sen myötä syntyvästä työarjesta.
Miten kartoitamme hakijoidemme motivaation lähteitä?


Rekrytointipalveluumme kuuluu kärkikandidaattien motivaatioprofiilin luominen rekrytointiprosessin aikana. Minjonilla sertifioidut motivaatiovalmentajamme arvioivat hakijoiden motivaation lähteitä hyödyntäen muun muassa tieteellisesti validoitua, empiiriseen tutkimukseen perustuvaa Reissin motivaatio-teoriaa. Motivaatioprofiili toimii perustana hakijoiden motivaation kartoittamiselle. Yksilöllisen motivaatioprofiilin luominen hakijoille itsearvioinnin kautta luo perustan avoimelle keskustelulle hakijan motivaation lähteistä, joita peilaamme tulevaan työarkeen löytääksemme työntekijän joka niin osaamiseltaan kuin motivaatioltaan sopii juuri teidän yritykseen.
Mitä jos valittu työntekijä lopettaa koeajan aikana?


Tarjoamme rekrytointipalvelullemme koeajan aikaisen takuun. Mikäli työsuhde valitun työntekijän kanssa päättyisi koeajan aikana, esittelemme teille uusia kandidaatteja ilman erillistä veloitusta.
Mitä Minjonin SuperStartti ja siihen kuuluva motivaatiovalmennus sisältää?


Minjonin SuperStartin ja siihen kuuluvan motivaatiovalmennuksen tavoitteena on auttaa vuokratyöntekijöitämme sekä meidän kauttamme rekrytoituja "Minjoneita" onnistumaan mahdollisimman hyvin uudessa työarjessaan. SuperStarttiin kuuluva motivaatiovalmennus järjestetään luennon sekä ryhmä-workshopin muodossa. Motivaatioluennolla syvennytään motivaation eri lähteisiin ja workshopissa opitaan miten omaa motivaatiotaan voi onnistuneesti johtaa työarjessa. Lisäksi minjonit tekevät työsuhteen alkuvaiheessa motivaatioon liittyviä tehtäviä, jonka perusteella laadimme asiakkaallemme SuperStartti-paketin. SuperStartti-paketin tavoitteena on tarjota tietoa uuden työntekijän motivaatiotekijöistä sekä vinkkejä hänen perehdytykseen.
Järjestättekö myös yrityksille motivaatiovalmennuksia?


Ehdottomasti! Minjon tarjoaa myös yrityksille motivaatiovalmennusta tiimivalmennusten, motivaatioluentojen sekä motivaatioworkshopien muodossa. Motivaatiovalmennuksessamme keskitymme eri motivaation lähteiden tunnistamiseen, oman osaamisen kehittämiseen, itsensä johtamiseen ja tiimityöskentelyyn. Me uskomme, että parhaat työntekijät ovat niitä, jotka ymmärtävät omaa motivaatiotaan ja osaavat johtaa itseään onnistuneesti arjessa. Kun tiedämme, mitkä olosuhteet, tehtävät ja aktiviteetit työssämme ja arjessamme ovat energisoivia, pystymme aktiivisesti johtamaan itseämme niin, että motivaation taso pysyy korkealla. Motivaatiovalmennukset sopivat hyvin esim. tiimi – tai virkistyspäivän ohjelmaksi.