PALVELUT

me rekrytoimme tiimiisi motivoituneita osaajia

 

Me Minjonilla uskomme, että motivoitunut ja arjestaan nauttiva henkilö on paras mahdollinen työntekijä. Tästä syystä kartoitamme hakijoidemme osaamisen lisäksi myös heidän yksilölliset motivaation lähteet systemaattisesti ja vertailukelpoisesti rekrytointiprosessin aikana. Näin saamme esiteltyä teille kandidaatteja, jotka motivaatioltaan ja osaamiseltaan sopivat niin avoinna olevaa tehtävään kuin juuri teidän tiimiinne.  Rekrytoimme motivoituneita

 osaajia erilaisiin kaupallisen ja juridisen alan tehtäviin. 

 

me voimme auttaa sinua rekrytoinnissa.

 

Asiakasvastaavamme Isabella Wrede kertoo mielellään lisää

meidän palveluista ja siitä, miten voimme auttaa sinua uusien

tiiminjäsenten rekrytoinnissa. Jätä yhteystietosi alla olevalla

lomakkeella, niin Isabella on sinuun yhteydessä!

 
 

6 syytä valita minjon

KIINTEÄ HINTA

Veloitamme rekrytointipalveluistamme aina kiinteän hinnan – et maksa erikseen headhunttauksesta, hakuilmoituksen mainostamisesta tai motivaatio- ja kykytesteistä. Teemme kiinteää rekrytointipalkkiota vastaan kaiken tarvittavan sen eteen, että pääsemme esittelemään sinulle sopivia työnhakijoita. 

SUPERSTARTTI

-PAKETTI

Laadimme yhteenvedon tehtävään valitusta henkilöstä – saat meiltä

tietoa uuden työntekijän tärkeimmistä motivaation lähteistä sekä konkreettisia vinkkejä hänen johtamiseen.  Meidän asiakkaidemme mukaan SUPERSTARTTI -pakettimme on helpottanut perehdytystä, pohjustanut kehitys- ja tavoite-keskusteluita sekä tehostanut

johtamista arjessa.

OSAAJAVERKOSTOT

Emme tyydy ylläpitämään passiivista hakijatietokantaa, vaan käymme päivittäisellä tasolla vuoropuhelua työnhakijoiden kanssa sosiaalisessa mediassa. Ylläpidämme lisäksi nuorten osaajien verkostoamme tekemällä jatkuvaa yhteistyötä eri korkeakoulujen, yliopistojen sekä opiskelijajärjestöjen kanssa. 

POSITIIVINEN VAIKUTUS

TYÖNANTAJAMIELIKUVAAN

Saamamme palautteen mukaan työnhakijat kokevat rekrytointi-prosessimme tuottavan heille iloa sekä edistävän heidän urasuunnittelua, itsetuntemuksen tasoa sekä itsensä johtamisen taitoja. Tuottamamme lisäarvo heijastuu positiivisesti myös sinun yrityksesi työnantajamielikuvaan.

MOTIVAATION KARTOITUS

Olemme tällä hetkellä Suomen ainoa rekrytointi-alan yritys, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota perusteellisesti, systemaattisesti ja vertailukelpoisesti. Kaikki Minjonin rekrytoijat ovat sertifioituja motivaatio-valmentajia ja hyödynnämme rekrytoinneissa vain tieteellisesti validoituja motivaatiotestejä. 

TAKUU

Sitoudumme esittelemään sinulle uusia työnhakijoita ilman erillistä veloitusta, mikäli työsuhde valitun työntekijän kanssa päättyisi jommankumman osapuolen tahdosta 

koeajan aikana.

 

suorarekrytointi

 

Autamme sinua rekrytoimaan uusia tiiminjäseniä! Suorarekrytoinnissa esittelemme sinulle tehtävään ja työyhteisöön sopivia kandidaatteja, joiden joukosta voit halutessasi palkata uuden työntekijän. Veloitamme palvelustamme rekrytointipalkkion.

01

Chill, we got this.

Hoidamme koko rekrytointiprosessin

puolestasi. 

02

Luomme hakuilmoituksen

puolestasi ja viestimme 

osaajaverkostollemme

avoimesta työpaikasta. 

03

Teemme vaikutuksen työnhakijoihin

puolestasi. 

04

Esittelemme sinulle

sopivia kandidaatteja, joihin voit tutustua.

Jani Laitasalo Kekkonen

CEO @ Creuna Finland

Minjon tarttui rohkeasti ja määrätietoisesti antamaamme haasteeseen ja ylitti odotuksemme prosessin jokaisessa vaiheessa. Minjonilla oli paitsi halu, mutta myös kyky ymmärtää asiakkaan todellinen tarve ja he todella, halusivat onnistua annetussa toimeksiannossa.

Taina Malmivirta

Kehitysjohtaja @ CSI Helsinki

Minjon on auttanut meitä löytämään

jo useammankin osaamiseltaan ja motivaatioltaan erinomaisen työntekijän. Rekrytointiprosessia on suuresti helpottanut se, että Minjon on seulonut meille speksejämme parhaiten vastaavat kandidaatit. Saatujen yhteenvetojen ja videoesittelyiden perusteella on ollut helppo valita haastatteluun henkilöt, jotka tuntuvat parhaiten istuvan tiimiimme!

Kirsi Ovaska

Project Manager @ 3 Step It

Ensikontaktista lähtien kaikki sujui

kuin rasvattu, prosessi oli todella nopea ja kiinnitin etenkin huomiota siihen, miten tarkasti he halusivat tutustua meidän yrityskulttuuriimme Minjon todella pureutuu siihen mitä etsitään, eikä vain lähetä ihmisiä aivainsanahakujen perusteella haastatteluihin. Arvostan myös sitä, että he tukevat uutta työntekijää

myös palkkauksen jälkeen mentorointiohjelman kautta!

 
 

HENKILÖSTÖVUOKRAUS

 

Minjon tekee henkilöstövuokrauksesta helppoa ja kivaa! Meidän kautta saat lyhyellä varoitusajalla tiimiisi vuokratyöntekijöitä niin osa-aikaisiin ja projektiluontoisiin tehtäviin kuin kokopäiväisiin ja pidempikestoisiin tehtäviin. Vastaamme kokonaisvaltaisesti sinulle vuokratyöntekijän palkkauksesta

ja työsuhteesta. Veloitamme kiinteän tuntihinnan tehdyistä työtunneista.

01

Projektiluonteinen apu tai pitkäaikainen sijaisuus? Joustamme aina sinun

tarpeidesi mukaan.

 

02

Esittelemme juuri

sinun tiimiisi sopivia, motivoituneita ja osaavia

vuokratyöntekijöitä.

03

Veloitamme  kiinteän tuntihinnan toteutuneista 

työtunneista - helppoa ja ennakoitavaa.

04

Annamme sinulle

aina mahdollisuuden

rekrytoida vuokra-työntekijän omaksi työntekijäksi. 

Robert Nykopp

Director Finance & People @ Tori.fi

We have conducted two recruitments through Minjon and been extremely satisfied. Minjon has understood our company and culture, and then proceeded to find us people who have been competent for their tasks and able to positively develop the company culture. 

Sampo Hietanen

CEO @ MaaS Global

Minjon on yllättänyt oikein tosissaan miettimällä juuri oikeaa kandidaattia ja tapaa työllistää. Harvoin tulee vastaan yhtä kovalla asenteella olevaa firmaa - ja se koskee myös kaikkia meillä olleita minjoneita.

Liisa Laakkonen

CEO @ LTQ–Partners

Rekrytointiyhteistyö Minjonin

kanssa on ollut sujuvaa, tehokasta

ja ammattitaitoista. Minjonin kautta LTQ:lle tulleet työntekijät ovat sopineet hyvin tiimeihimme, tuoneet toivottua vahvistusta palveluprosesseihimme ja suosittelemme mielellämme yhteistyötä Minjonin ja minjonilaisten kanssa!

 

MINJONIN REKRYTOIJAT

 

”Kaikki Minjonin rekrytoijat ovat sertifioituja motivaatiovalmentajia. Haluamme jokaisen rekrytoinnin osalta varmistaa, että uusi työntekijä on kompetenssin lisäksi myös motivaation osalta hyvä match. Parhaimpiin suorituksiin pääsee, kun työtehtävät, työympäristö ja työyhteisö ovat itselle motivoivia!” Näin

toteaa Minjonin rekrytoinneista vastaava Camilla Kylander.

Jos haluat lisätietoa meidän tavasta rekrytoida, voit olla yhteydessä Camillaan puhelimitse +358 40 539 0805 tai lähettää hänelle sähköpostia osoitteeseen camilla@minjon.fi. Halutessasi voit myös jättää yhteystietosi Camilalle alla olevan lomakkeen kautta, niin hän on sinuun yhteydessä.

 
 

© 2019 by Minjon Oy

  • Instagram
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
  • YouTube