top of page
Minjon logo ei taustaa.png

JURISTIN 
REKRYTOINTI

Minjon auttaa sinua rekrytoimaan tiimiisi sopivan juristin.

Meillä on kokemusta

 • Lakiasiainjohtajien ja osakkaiden rekrytoinnista ja suorahausta

 • Senior-, mid- ja junior- tason juristien rekrytoinnista ja suorahausta

 • Paralegal -osaajien ja assistenttien rekrytoinnista ja suorahausta

 • Compliance -osaajien rekrytoinnista ja suorahausta

4 vinkkiä juristin rekrytointiin

Osaava ja motivoitunut juristi haussa? Niin on monella muullakin. Jos tahdot napata ykkösluokan tekijän omaan talliisi, kannattaa siis pysähtyä hetkeksi ennen rekrytointiin ryhtymistä. Millaisia asioita prosessissa pitäisi huomioida, jotta palkkalistoille löytyisi sopiva oikeustieteen taitaja?

Jos mieleesi ei noussut ensimmäistäkään ajatusta, ei huolta: Minjon on erikoistunut juristien rekrytointiin, eli meiltä löytyy aiheeseen vinkki poikineen. Nykäisimme siis rekrytoijaamme Vilmaa hihasta ja pyysimme, että hän jakaa neljä parasta neuvoaan juristimarkkinoilla luovimiseen. Milla on juristi itsekin, eli nämä vinkit kannattaa ehdottomasti lukea tarkalla silmällä!

 

 1. Varmista, että sinulla on ymmärrys tehtävänkuvasta, haettavasta profiilista ja työhön liittyvästä oikeudenalasta. Juristit arvostavat, että rekrytoija ymmärtää aidosti heidän toimialaansa.
   

 2. Valmistaudu suorahakuun. Kovan luokan osaajia on toisinaan haastava liikuttaa, eli suunnittele huolella, miten ja missä tavoitat kohderyhmäsi kaikista parhaiten.
   

 3. Älä hoppuile. Varaa rekrytoinnille aikaa – vaikka sinulla olisi kiire rekrytoida, se ei tarkoita, että pätevällä kandidaatilla olisi kiire vaihtaa työpaikkaa.
   

 4. Panosta materiaaleihin. Juristit arvostavat täsmällisesti esitettyä tietoa; hio siis hakuilmoitus ja muut materiaalit mahdollisimman selkeiksi ja informatiivisiksi.


Sitten vaan vinkkejä soveltamaan! Vai alkoiko arveluttaa, riittävätkö teillä rahkeet urakkaan? Siinä tapauksessa meillä on mainio lisäneuvo: jos tahdot varmistaa, että juristin rekrytointi sujuu onnistuneesti ja mutkattomasti, ota asiantuntija avuksi.

 

Anchor 1
ME AUTAMME SINUA JURISTIN REKRYTOINNISSA - OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos viestistasi - palaamme pian!

+30 vuotta kokemusta juridiselta alalta 

Kaikki juristirekrytointeja tekevät rekrytoijamme ovat

koulutukseltaan juristeja (OTM), ja he omaavat laaja-alaisesti kokemusta asianajoalalta, in-house -juristin työstä sekä julkiselta sektorilta. 

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0182.jpg

Vilma Suomi

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Vilma Suomi (OTM) työskenteli yhteensä kahdeksan vuotta Senior Legal Counselina Sanoma Oyj:llä ja Legal Counselina KONE Oyj:llä. Hänellä on myös kahden vuoden kokemus Associate-roolista asianajotoimisto Roschierilta.

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_4614.jpeg

Wilma Tuominen

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Wilma Tuominen (OTM ja KTM) työskenteli seitsemän vuotta Associate- ja Senior Associate -tehtävissä asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Wilma on myös suorittanut harjoittelun Suomen suurlähetystössä Washingtonissa ja luennoinut immateriaalioikeuksista. 

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_5256.jpeg

Olivia
YLI-PELKONEN

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia

Olivia Yli-Pelkonen (OTM) työskenteli kuusi vuotta Legal Advisorin ja Market

Supervisorin rooleissa Finanssivalvonnassa. Hän on myös työskennellyt tutkimusavustajan Helsingin yliopistolla ja suorittanut harjoitteluja huippuluokan asianajotoimistoissa.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0468.jpg

SATU
LAPPALAINEN

 • Grey LinkedIn Icon

Satu Lappalainen on toinen Minjonin perustajista. Ennen Minjonin perustamista Satu (OTM) työskenteli kaksi vuotta Associate-roolissa asianajotoimisto Roschierilla. Hän on myös suorittanut harjoittelujaksot GE Healthcarella ja asianajotoimisto Castrén & Snellmanilla.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0301.jpg

MILLA
NUMMINEN

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonilla aloittamista Milla Numminen (OTM) työskenteli kolmen vuoden ajan Associate-roolissa asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Hän on suorittanut myös harjoitteluja Cargotec Oyj:llä ja asianajotoimisto Castrén & Snellmanilla.

4
5
6
7
Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202021-2-23%20kello%209.20_edited.jpg

Wilma Laukkanen
Talent Director @Fondia Oyj

Olemme erityisen iloisia

siitä hakijakokemuksesta, jonka Minjon onnistuu luomaan. Se täydentää loistavasti meidän omaa vahvaan vuorovaikutukseen,

jaettuihin arvoihin ja

avoimuuteen pohjautuvaa

rekrytointitapaamme.

Anssi Suominen_auto_x2.jpg

Anssi Suominen,
Head Of Corporate Legal @Visma

The diversity of the candidates in terms of experience and other skills brought clarity to the ideal scope of the position.

quote image 1.png

Timo Kokkila,
CEO @ Pontos Group

Minjon has a strong

background in recruiting lawyers. The collaboration

went really well!

bottom of page