top of page
Minjon x 2.png
Minjon logo ei taustaa.png

JURISTIN 
REKRYTOINTI

Työtehtävistään ja työympäristöstään motivoituva juridisen alan osaaja on tutkitusti tuottavampi ja sitoutuneempi työssään.

Tarvitsetteko apua juristin rekrytoinnissa?

4 vinkkiä juristin rekrytointiin

Osaava ja motivoitunut juristi haussa? Niin on monella muullakin. Jos tahdot napata ykkösluokan tekijän omaan talliisi, kannattaa siis pysähtyä hetkeksi ennen rekrytointiin ryhtymistä. Millaisia asioita prosessissa pitäisi huomioida, jotta palkkalistoille löytyisi sopiva oikeustieteen taitaja?

Jos mieleesi ei noussut ensimmäistäkään ajatusta, ei huolta: Minjon on erikoistunut juristien rekrytointiin, eli meiltä löytyy aiheeseen vinkki poikineen. Nykäisimme siis rekrytoijaamme Millaa hihasta ja pyysimme, että hän jakaa neljä parasta neuvoaan juristimarkkinoilla luovimiseen. Milla on juristi itsekin, eli nämä vinkit kannattaa ehdottomasti lukea tarkalla silmällä!

 

  1. Varmista, että sinulla on ymmärrys tehtävänkuvasta, haettavasta profiilista ja työhön liittyvästä oikeudenalasta. Juristit arvostavat, että rekrytoija ymmärtää aidosti heidän toimialaansa.
     

  2. Valmistaudu suorahakuun. Kovan luokan osaajia on toisinaan haastava liikuttaa, eli suunnittele huolella, miten ja missä tavoitat kohderyhmäsi kaikista parhaiten.
     

  3. Älä hoppuile. Varaa rekrytoinnille aikaa – vaikka sinulla olisi kiire rekrytoida, se ei tarkoita, että pätevällä kandidaatilla olisi kiire vaihtaa työpaikkaa.
     

  4. Panosta materiaaleihin. Juristit arvostavat täsmällisesti esitettyä tietoa; hio siis hakuilmoitus ja muut materiaalit mahdollisimman selkeiksi ja informatiivisiksi.


Sitten vaan vinkkejä soveltamaan! Vai alkoiko arveluttaa, riittävätkö teillä rahkeet urakkaan? Siinä tapauksessa meillä on mainio lisäneuvo: jos tahdot varmistaa, että juristin rekrytointi sujuu onnistuneesti ja mutkattomasti, ota asiantuntija avuksi.

 

Anchor 1
ME AUTAMME SINUA JURISTIN REKRYTOINNISSA - OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos viestistasi - palaamme pian!

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202021-2-23%20kello%209.20_edited.jpg

Wilma Laukkanen
Talent Director @Fondia Oyj

”Olemme erityisen iloisia

siitä hakijakokemuksesta, jonka Minjon onnistuu luomaan. Se täydentää loistavasti meidän omaa vahvaan vuorovaikutukseen,

jaettuihin arvoihin ja

avoimuuteen pohjautuvaa

rekrytointitapaamme.”

Anssi Suominen_auto_x2.jpg

Anssi Suominen,
Head Of Corporate Legal @Visma

“The diversity of the candidates in terms of experience and other skills brought clarity to the ideal scope of the position.”

Salla Maaret Lamberg Kuva.jpg

Salla-Maaret Lamberg,
Counsel @ Asianajotoimisto
Mäkitalo

Yhteistyö Minjonin kanssa oli

sujuvaa alusta loppuun ja saavutimme rekrytointiprosesseissa sen, mitä toivoimmekin: Hyviä, Mäkitalolle sopivia kandidaatte ja omannäköistä näkyvyyttä rekrytointikampanjan ympärille. Minjonilaisilla oli paljon ideoita, jotka jalostuivat yhteistyössä omien ihmistemme kanssa hyväksi toteutukseksi.

MINJON%C2%A0KEYS%C2%A0AVAIMET_edited.jpg

MINJON

Minjon on erikoistunut juristien rekrytointiin ja suorahakuun. Kandidaattien sopivuuden arvioinnissa keskitymme kompetenssin lisäksi motivaation kartoitukseen. Uskomme, että motivoitunut ja arjestaan nauttiva juristi pääsee parhaimpiin suorituksiin. 

Minjon hyödyntää juristien rekrytoinnissa laajasti erilaisia verkostoja ja sosiaalisen median kanavia sopivien kandidaattien tavoittamiseksi. Juristirekrytoinneista Minjonilla on vastuussa perustajat Camilla Kylander (OTM, KTK) ja Satu Lappalainen (OTM) sekä Milla Numminen (OTM) ja Vilma Suomi (OTM).  Minjon on ainut rekrytointialan yritys Suomessa, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota systemaattisesti ja vertailukelpoisesti. Kaikki Minjonin rekrytoijat ovat sertifioituja motivaatiovalmentajia ja hyödynnämme rekrytoinneissa vain tieteellisesti validoituja motivaatiotestejä.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_1015_edited.jpg
bottom of page