top of page
Minjon logo ei taustaa.png

COMPLIANCE-REKRYTOINTI

Minjon auttaa sinua rekrytoimaan tiimiisi sopivan compliance-osaajan! Rekrytoimme muun muassa seuraaviin rooleihin:

 

 • Compliance Officer

 • Compliance-koordinaattori

 • Finanssiregulaation asiantuntija

 • AML & KYC-asiantuntija

 • Tietosuoja-asiantuntija

 • Riskienhallinta-asiantuntija

 • Sisäisen tarkastuksen asiantuntija

 • ESG- ja vastuullisuusasiantuntija

4.png

01

Keskitymme Legal & Compliance -rekrytointeihin

 

Minjonilla on seitsemän (7) juristitausta rekrytoijaa, jotka keskittyvät työssään Legal & Compliance -rekrytointeihin. Kertyneen kokemuksemme myötä pystymme konsultoimaan asiakasta kokonaisvaltaisesti liittyen esimerkiksi sopivien osaajien saatavuuteen, haettavan profiilin määrittelyyn ja osaajamarkkinan palkkatasoon. Olemme tehneet viimeisen parin vuoden aikana +150 onnistunutta Legal & Compliance -rekrytointia.

02

MIKSI MINJON?

Matchaamme compliance-osaajat sopiviin työpaikkoihin

Compliance-rekrytoinnissa uuden työntekijän tulee sopia tehtävään sekä kompetenssiltaan että motivaatioltaan. Panostamme siihen, että ymmärrämme asiakkaamme kulttuuria ja työarkea. Olemme myös Suomen ainoa rekrytointialan yritys, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota systemaattisesti ja vertailukelpoisesta. Minjonin rekrytoinneissa onnistumisprosentti on 96 % ja koeaikaselviytyminen 99 %.

03

Nro 1 sosiaalisessa mediassa *)

 

Olemme siellä missä compliance-osaajatkin ovat – online ja offline. Erityisesti työelämän nuoremmat sukupolvet nojaavat työnhaussaan sosiaaliseen mediaan. Hyödynnämme Minjonilla menestyksekkäästi erilaisia sosiaalisen median alustoja ja verkostoja sopivien osaajien tavoittamiseksi. Tavoitamme viikoittain +300 compliance-osaajaa. 

 *) Perustuen rekrytointiyritysten LinkedIn-julkaisujen vuorovaikuttavuusprosentteihin Suomessa.

04

Minjon on kandidaattien suosikki.

 

Rekrytointiprosessimme on räätälöity täyttämään osaajien odotukset ja olemme tunnettuja hakijalähtöisestä rekrytointitavastamme. Yhteistyössä meidän kanssamme pystyt jättämään positiivisen mielikuvan kaikille rekrytointiin osallistuneille työnhakijoille. Se, miten yritys hoitaa rekrytointityönsä ja erityisesti kandidaattiviestinnän, vaikuttaa laajemmin yrityksen työnantajamielikuvaan.

 

Minjonin kandidaatti-NPS on 94.

MINJONIN KOKENUT REKRYTOINTITIIMI

Rekrytointitiimillämme on yhteensä +30 vuotta kokemusta juristin työstä ja - vaikka compliance on muutakin kuin juridiikkaa - antaa tämä vahvan pohjan ymmärtää asiakkaan tarvetta sekä arvioida kandidaattien sopivuutta erilaisiin compliance-rooleihin.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0182.jpg

Vilma Suomi

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Vilma Suomi (OTM) työskenteli yhteensä kahdeksan vuotta Senior Legal Counselina Sanoma Oyj:llä ja Legal Counselina KONE Oyj:llä. Hänellä on myös kahden vuoden kokemus Associate-roolista asianajotoimisto Roschierilta.

Tutustu Vilman ajatuksiin juristirekrytoinneista!

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_4614.jpeg

Wilma Tuominen

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Wilma Tuominen (OTM ja KTM) työskenteli seitsemän vuotta Associate- ja Senior Associate -tehtävissä asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Wilma on myös suorittanut harjoittelun Suomen suurlähetystössä Washingtonissa ja luennoinut immateriaalioikeuksista. 

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_5256.jpeg

Olivia
YLI-PELKONEN

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia

Olivia Yli-Pelkonen (OTM) työskenteli kuusi vuotta Legal Advisorin ja Market

Supervisorin rooleissa Finanssivalvonnassa. Hän on myös työskennellyt tutkimusavustajan Helsingin yliopistolla ja suorittanut harjoitteluja huippuluokan asianajotoimistoissa.

Tutustu Olivian ajatuksiin juristirekryistä!

Vilma Piipponen kuva 2.png

VILMA
PIIPPONEN

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia

Vilma Piipponen (OTM) työskenteli yhteensä yli kuusi vuotta Senior Associate- ja Associate-rooleissa asianajotoimisto Roschierilla sekä Krogeruksella. Hän on myös työskennellyt yli neljä vuotta Tax Advisor -rooleissa EY Ernst & Young Oy:lla.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0301.jpg

MILLA
NUMMINEN

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonilla aloittamista Milla Numminen (OTM) työskenteli kolmen vuoden ajan Associate-roolissa asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Hän on suorittanut myös harjoitteluja Cargotec Oyj:llä ja asianajotoimisto Castrén & Snellmanilla.

4
5
6
7
Rekryt Instagram (7)_edited.jpg

Onnisutnut rekrytointi:
Legal Counsel,
Compliance

2.png

Onnistunut rekrytointi:
AML Officer

3.png

Onnnistunut rekrytointi:
Compliance Coordinator

Anchor 1
JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0468_edited.jpg

Satu Lappalainen

CEO & Co-Founder 

Jos haluat jutella lisää siitä, miten voisimme olla teille avuksi, voit olla yhteydessä Satuun puhelimitse +358 44 339 8025 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen satu.lappalainen@minjon.fi. Halutessasi voit myös jättää yhteystietosi vieressä olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä!

ME AUTAMME SINUA COMPLIANCE-OSAAJAN REKRYTOINNISSa.
OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos viestistasi - palaamme pian!

bottom of page