top of page
Minjon logo ei taustaa.png

COMPLIANCE-REKRYTOINTI

Minjon auttaa sinua rekrytoimaan tiimiisi sopivan compliance-osaajan! Rekrytoimme muun muassa seuraaviin rooleihin:

 

 • Compliance Officer

 • Compliance-koordinaattori

 • Finanssiregulaation asiantuntija

 • AML & KYC-asiantuntija

 • Tietosuoja-asiantuntija

 • Riskienhallinta-asiantuntija

 • Sisäisen tarkastuksen asiantuntija

 • ESG- ja vastuullisuusasiantuntija

4.png

Mitä kannattaa tehdä ennen

kuin AVAA compliance-rekrytoinnin? 5 VINKKIÄ.

Nappaa tästä listasta Minjonin kokeneiden rekrytoijien vinkit siihen, mitä kannattaa ottaa huomioon kun on avaamassa compliance-osaajan rekrytoinnin.

 

1. Listaa tehtävät ja vastuut

Lähde liikkeelle siitä, että määrittelet tarpeen. Mihin kokonaisuuksiin kaipaat lisää käsipareja? Älä automaattisesti nojaa vanhaan tehtävänkuvaukseen. Onko positioon viime aikoina tullut muutoksia käytännön tasolla? Haluatko päivittää position fokusalueita?

2. Maalaa kuvaa sopivasta hakijasta

Listaa kaikki osaaminen, aikaisempi kokemus, taidot, motivaation lähteet, kiinnostuksen kohteet ja persoonallisuuspiirteet, joita toivot löytäväsi työnhakijoissa. Kukaan ei ole täydellinen, mutta yksityiskohtainen kuvaus auttaa sinua ymmärtämään sopivaa profiilia.

3. Laadi rekrytointisuunnitelma

Pohdi näitä kysymyksiä: Miten tavoitat hakijoita? Avaatko avoimen haun? Missä julkaiset työpaikkailmoituksen? Miten markkinoit avointa paikkaa? Miten hyödynnät verkostojasi? Teetkö suorahakua? Miten arvioit hakijoiden sopivuutta? Miten arvioit hakijoiden compliance-liitännäistä kompetenssia? Lähetätkö hakijat henkilöarviointiin?

4. Laadi rekrytoinnille aikataulu

Aikatauluta suunnitelmasi. Aikataulu kannattaa pitää tiiviinä, mutta realistisena. Jos rekrytointiprosessi venyy, riskinä on, että hakijat kaikkoavat. Jos taas yrität kiirehtiä, voi olla, että jokin vaihe jää vajavaiseksi mikä näkyy huonoina tuloksina.

5. Mieti, miten teet rekrystä hakijalähtöisen

Hyvät osaajat edellyttävät rekrytoijalta paljon. He haluavat saada tietoa selkeästi ja kirjallisesti. He arvostavat mahdollisuutta keskustella avoimesta paikasta monipuolisesti ja rauhallisesti. Mieti etukäteen, miten teet rekrytoinnista mahdollisimman hakijaystävällisen – miten voit tuottaa kaikille hakijoille lisäarvoa ja mukavan kokemuksen?

Ei muuta kuin vinkkejä soveltamaan ja tsemppiä rekrytointiin! Vai alkoiko arveluttaa, riittävätkö rahkeet urakkaan? Siinä tapauksessa meillä on mainio lisäneuvo: jos tahdot varmistaa, että compliance-rekrytointi sujuu onnistuneesti ja mutkattomasti, niin ota asiantuntija avuksi.

MINJONIN KOKENUT REKRYTOINTITIIMI

Rekrytointitiimillämme on yhteensä +30 vuotta kokemusta juristin työstä ja - vaikka compliance on muutakin kuin juridiikkaa - antaa tämä vahvan pohjan ymmärtää asiakkaan tarvetta sekä arvioida kandidaattien sopivuutta erilaisiin compliance-rooleihin.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0182.jpg

Vilma Suomi

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Vilma Suomi (OTM) työskenteli yhteensä kahdeksan vuotta Senior Legal Counselina Sanoma Oyj:llä ja Legal Counselina KONE Oyj:llä. Hänellä on myös kahden vuoden kokemus Associate-roolista asianajotoimisto Roschierilta.

Tutustu Vilman ajatuksiin juristirekrytoinneista!

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_4614.jpeg

Wilma Tuominen

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Wilma Tuominen (OTM ja KTM) työskenteli seitsemän vuotta Associate- ja Senior Associate -tehtävissä asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Wilma on myös suorittanut harjoittelun Suomen suurlähetystössä Washingtonissa ja luennoinut immateriaalioikeuksista. 

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_5256.jpeg

Olivia
YLI-PELKONEN

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia

Olivia Yli-Pelkonen (OTM) työskenteli kuusi vuotta Legal Advisorin ja Market

Supervisorin rooleissa Finanssivalvonnassa. Hän on myös työskennellyt tutkimusavustajan Helsingin yliopistolla ja suorittanut harjoitteluja huippuluokan asianajotoimistoissa.

Tutustu Olivian ajatuksiin juristirekryistä!

Vilma Piipponen kuva 2.png

VILMA
PIIPPONEN

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia

Vilma Piipponen (OTM) työskenteli yhteensä yli kuusi vuotta Senior Associate- ja Associate-rooleissa asianajotoimisto Roschierilla sekä Krogeruksella. Hän on myös työskennellyt yli neljä vuotta Tax Advisor -rooleissa EY Ernst & Young Oy:lla.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0301.jpg

MILLA
NUMMINEN

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonilla aloittamista Milla Numminen (OTM) työskenteli kolmen vuoden ajan Associate-roolissa asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Hän on suorittanut myös harjoitteluja Cargotec Oyj:llä ja asianajotoimisto Castrén & Snellmanilla.

4
5
6
7
Rekryt Instagram (7)_edited.jpg

Onnisutnut rekrytointi:
Legal Counsel,
Compliance

2.png

Onnistunut rekrytointi:
AML Officer

3.png

Onnnistunut rekrytointi:
Compliance Coordinator

Anchor 1
JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0468_edited.jpg

Satu Lappalainen

CEO & Co-Founder 

Jos haluat jutella lisää siitä, miten voisimme olla teille avuksi, voit olla yhteydessä Satuun puhelimitse +358 44 339 8025 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen satu.lappalainen@minjon.fi. Halutessasi voit myös jättää yhteystietosi vieressä olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä!

ME AUTAMME SINUA COMPLIANCE-OSAAJAN REKRYTOINNISSA.
OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos viestistasi - palaamme pian!

bottom of page