top of page
Minjon logo ei taustaa.png

COMPLIANCE-REKRYTOINTI

Minjon auttaa sinua rekrytoimaan tiimiisi sopivan compliance-osaajan! Rekrytoimme muun muassa seuraaviin rooleihin:

 

 • Compliance Officer

 • Compliance-koordinaattori

 • Finanssiregulaation asiantuntija

 • AML & KYC-asiantuntija

 • Tietosuoja-asiantuntija

 • Riskienhallinta-asiantuntija

 • Sisäisen tarkastuksen asiantuntija

 • ESG- ja vastuullisuusasiantuntija

4.png

Miten tunnistat hyvän
Compliance-osaajan? 4 vinkkiä.

01

Koulutustausta

Vaikka compliance on juridista työtä, compliance-osaajat eivät aina ole koulutustaustaltaan juristeja. Tyypillisin tausta on OTM, mutta compliance-osaaja voi olla myös vaikkapa KTM tai VTM. Compliance-sääntely on usein kansainvälistä, joten compliance- työssä KV-tutkintotausta voi olla eduksi! Keskeisintä on kerrytetty osaaminen sekä se, että osaaja seuraa jatkuvasti kehittyvää sääntelyä ja päivittää osaamistaan.

02

Integriteetti yhdistettynä käytännönläheisyyteen

Compliance-osaajat toimivat yhtiön eettisen toiminnan laadunvarmistajina asettaen standardeja ja valvoen, että sääntelyä noudatetaan asianmukaisesti. Siksi on tärkeää, että compliance-osaajat ovat sitoutuneita toimimaan oikein. Tähän tarvitaan vahvaa integriteettiä yhdistettynä kuitenkin käytännönläheisyyteen.

03

Analyyttinen ajattelu ja prosessien kehitys

Compliancessa työskennellään jatkuvasti kehittyvän sääntelyn parissa, joten compliance-osaajan tulee pystyä hahmottamaan kokonaiskuva ja tarvittaessa ennakoimaan. Compliance-työssä tarvitaan myös taitoa luoda kokonaan uusia, kehittyvään sääntelyyn perustuvia konkreettisia ohjeistuksia ja prosesseja. Lisäksi on olennaista varmistaa näiden ohjeistusten ja prosessien tehokas integrointi osaksi yhtiön työntekijöiden päivittäisiä työskentelytapoja.

04

Hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot

Compliance-osaaja toimii viestinviejänä sen osalta, miten yhtiössä toimitaan eettisesti ja miten sääntely-ympäristön muutokset vaikuttavat eri sidosryhmien toimintaan. Hänen täytyy pystyä selittämään ja perustelemaan säännöt ja niiden merkitykset ymmärrettävällä - ja parhaassa tapauksessa innostavalla tavalla.

MINJONIN KOKENUT REKRYTOINTITIIMI

Rekrytointitiimillämme on yhteensä +30 vuotta kokemusta juristin työstä ja - vaikka compliance on muutakin kuin juridiikkaa - antaa tämä vahvan pohjan ymmärtää asiakkaan tarvetta sekä arvioida kandidaattien sopivuutta erilaisiin compliance-rooleihin.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0182.jpg

Vilma Suomi

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Vilma Suomi (OTM) työskenteli yhteensä kahdeksan vuotta Senior Legal Counselina Sanoma Oyj:llä ja Legal Counselina KONE Oyj:llä. Hänellä on myös kahden vuoden kokemus Associate-roolista asianajotoimisto Roschierilta.

Tutustu Vilman ajatuksiin juristirekrytoinneista!

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_4614.jpeg

Wilma Tuominen

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Wilma Tuominen (OTM ja KTM) työskenteli seitsemän vuotta Associate- ja Senior Associate -tehtävissä asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Wilma on myös suorittanut harjoittelun Suomen suurlähetystössä Washingtonissa ja luennoinut immateriaalioikeuksista. 

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_5256.jpeg

Olivia
YLI-PELKONEN

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia

Olivia Yli-Pelkonen (OTM) työskenteli kuusi vuotta Legal Advisorin ja Market

Supervisorin rooleissa Finanssivalvonnassa. Hän on myös työskennellyt tutkimusavustajan Helsingin yliopistolla ja suorittanut harjoitteluja huippuluokan asianajotoimistoissa.

Tutustu Olivian ajatuksiin juristirekryistä!

Vilma Piipponen kuva 2.png

VILMA
PIIPPONEN

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia

Vilma Piipponen (OTM) työskenteli yhteensä yli kuusi vuotta Senior Associate- ja Associate-rooleissa asianajotoimisto Roschierilla sekä Krogeruksella. Hän on myös työskennellyt yli neljä vuotta Tax Advisor -rooleissa EY Ernst & Young Oy:lla.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0301.jpg

MILLA
NUMMINEN

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonilla aloittamista Milla Numminen (OTM) työskenteli kolmen vuoden ajan Associate-roolissa asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Hän on suorittanut myös harjoitteluja Cargotec Oyj:llä ja asianajotoimisto Castrén & Snellmanilla.

4
5
6
7
Rekryt Instagram (7)_edited.jpg

Onnisutnut rekrytointi:
Legal Counsel,
Compliance

2.png

Onnistunut rekrytointi:
AML Officer

3.png

Onnnistunut rekrytointi:
Compliance Coordinator

Anchor 1
JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0468_edited.jpg

Satu Lappalainen

CEO & Co-Founder 

Jos haluat jutella lisää siitä, miten voisimme olla teille avuksi, voit olla yhteydessä Satuun puhelimitse +358 44 339 8025 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen satu.lappalainen@minjon.fi. Halutessasi voit myös jättää yhteystietosi vieressä olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä!

ME AUTAMME SINUA COMPLIANCE
-OSAAJAN REKRYTOINNISSA
- OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos viestistasi - palaamme pian!

bottom of page