top of page

lisäseloste rekrytointipalvelujen käyttäjille

Soveltaminen

Kuvaamme tässä selosteessa, miten me Minjonilla keräämme henkilötietojasi osana rekrytointipalvelujamme. Tämä voi tapahtua työhakemuksen, tai rekrytointiprosessin yhteydessä.

Henkilötietojen kerääminen

Saatamme kerätä henkilötietojasi useilla tavoilla. Keräämme ja käsittelemme ensisijaisesti henkilötietojasi, jotka:

(i)             annat meille, kun olet yhteydessä meihin, rekrytointiprosessin aikana, esimerkiksi Linkedinin, sähköpostin, puhelimen ja verkkosivuillamme olevien, ja muiden, lomakkeiden kautta. Tietoja voidaan esimerkiksi luovuttaa ansioluettelossa, hakemuksessa, tai haastattelussa;

(ii)            syntyvät rekrytointiprosessin yhteydessä esim. soveltuvuusarvioinneissa; ja

(iii)          saadaan julkisista lähteistä tai kolmansilta osapuolilta sovellettavan lainsäädännön mukaisesti kuten nimeämiltäsi suosittelijoilta, tai internet-sivustolta, johon olet viitannut tai jonka käyttämiseen olet antanut suostumuksesi. 

Yhdistelemme tarvittaessa henkilötietojasi, joita olemme saaneet erilaisista asioinneistasi kanssamme (esimerkiksi verkkosivujemme käytöstä, tai sähköpostin kautta) julkisista lähteistä keräämiimme tietoihin.

Et ole velvoitettu antamaan henkilötietojasi meille. Kieltäytymisesi saattaa vaikuttaa sivujemme toimintaan, tai estää pyytämiesi toimintojen toteuttamisen.

Tietoryhmät

Keräämme ja käsittelemme verkkosivuillamme tietoja, jotka kuuluvat seuraaviin tietoryhmiin:

(i)             Perustiedot, esimerkiksi nimi, sekä yhteystiedot (sähköposti, postiosoite ja puhelinnumero);

(ii)            työhakemuksesi ja siihen sisältyvät tiedot, esim. koulutustiedot, aikaisempi työkokemus, tutkinnot, kielitaito ja suosittelijat; ja

(iii)          rekrytointiprosessin aikana kerätyt ja käsiteltävät tiedot, esimerkiksi tiedot, jotka koskevat prosessin etenemistä, hakemustasi koskevat muistiinpanot ja mahdolliset haastattelut, motivaatiokartoitukset ja tarvittaessa soveltuvuusarviointeja koskevat tiedot sekä suosittelijat.

(iv)           Toimittaessamme vuokratyövoimaa Asiakkaillemme, jolloin tulet työntekijäksemme keräämme henkilötunnuksen työsopimuksen ja palkanmaksua varten tarvittavia tietoja.

Henkilötietojen käsittelyn perusteet ja tarkoitus


Käsittelemme vain tietoja, jotka ovat tarpeen rekrytointiprosessissa, esimerkiksi työhakemusten käsittelyyn, hakijoiden informointiin rekrytointiprosessin etenemisestä, haastattelujen järjestämiseksi sekä soveltuvuuden testaamiseksi. Käsittelyn oikeusperusteena on mahdollista työsopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttaminen lähettämääsi hakemukseen perustuvan pyynnön nojalla. 
 

 

Tietojen luovuttaminen


Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille esimerkiksi rekrytointitoimeksiantajillemme:

  • lain sallimassa laajuudessa:

  • palveluntarjoajamme käsitellessä henkilötietoja puolestamme ja ohjeidemme mukaisesti (esimerkiksi motivaatiokartoitukset). Me olemme tällöin vastuussa henkilötietojesi käsittelystä ja määräämme siitä;

  • jos olemme mukana sulautumisessa, tai yritysjärjestelyssä, tai liiketoiminnan myynnissä;

  • täyttäessämme viranomaisen pyynnön oikeuskäsittelyyn liittyen;

  • sinun suostumuksellasi niille osapuolille (esimerkiksi suosittelijoille), joita suostumuksesi koskee.

Muutokset


Päivitämme lisäselostetta tarpeen mukaan henkilötietojen käsittelyssä tapahtuneiden muutosten kuvaamiseksi. Tämä Seloste on päivitetty 22.12.2022.
 

bottom of page