top of page
Lämpimästi tervetuloa mukaan Minjonin webinaariin!

 

Tässä webinaarissa Minjonin toimitusjohtaja Laura Airila ja Lead Recruiter Vilma Suomi jakavat 5 konkreettista askelta kohti hakijalähtöisempää rekrytointia.

Jos sinulle rekrytointi ja hakijakokemuksen kehittäminen ovat ajankohtaisia teemoja, niin tämä webinaari on suunnattu juuri sinulle!

Webinaarissa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä on hakijalähtöinen rekrytointi?

  • Mitkä ovat hakijalähtöisen rekrytoinnin hyödyt eli miksi sitä kannattaa tehdä?

  • Millä tavoin hakijalähtöisyyden voi ottaa huomioon rekrytointiprosessin eri vaiheissa?

Miksi osallistua?


Tämän webinaarin jälkeen tiedät, mitä hyötyä hakijalähtöisestä rekrytoinnista on ja miten voit konkreettisesti edistää hakijalähtöisyyttä oman organisaatiosi rekrytoinnissa.

Kenelle?


Kaikille rekrytoinnin parissa työskenteleville, jotka haluavat tehdä rekrytointia modernilla ja hakijalähtöisellä otteella.

Asiantuntijat


Laura Airila, toimitusjohtaja, Minjon
Vilma Suomi, Lead Recruiter, Minjon

Laura on rekrytoinnin ja markkinoinnin ammattilainen. 6 vuotta Minjonilla markkinoinnin ja rekrytoinnin parissa ovat osoittaneet, miten tärkeää hakijalähtöinen rekrytointi on niin menestyksekkään rekrytoinnin kuin positiivisen työnantajamielikuvan rakentamisen kannalta.

Vilma on juristirekryihin erikoistunut rekrytoinnin ammattilainen, joka on myös tehnyt aiemman uran itse juristina. 10 vuoden kokemus juristin tehtävistä tuo rekrytointeihin vankan ymmärryksen siitä, mikä asiantuntijoille on tärkeää rekrytointiprosessissa.

Mitä, missä ja milloin?
  • Webinaari: 5 tapaa rekrytoida hakijalähtöisemmin
  • Tiistai 28.2.2023 klo 10.00-11.00
  • Järjestetään Teamsissa
  • Kaikille avoin ja maksuton

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tästä 👇

Anchor 1
bottom of page