top of page
  • Writer's pictureMinjonit

Minjonin Unelma-aamut

”Kun aamulla heräät, millaista päivää odotat?”

Minjonin hakijoille suunnattu Unelma-aamu on herättänyt paljon kiinnostusta ja konseptista tulee kyselyitä viikoittain. Millainen siis on aamu unelmien parissa?


Kutsumme kuukausittain talenttiyhteisöömme kuuluvia hakijoita aamupalalle ja tekemään motivaatioharjoituksia. Setti kestää noin tunnin ja ryhmä pidetään tarkoituksella pienenä, jotta jokaiselle on aikaa. Mutta miksi?


- Haluamme tutustua ihaniin hakijoihimme ja luoda uudenlaisia foorumeita sille, että oman uran äärelle voi ja on aikaa pysähtyä. Täällä pääsee myös irti työnhaun teatterista. Unelma-aamussa etsimme yhdessä vastauksia siihen, mikä motivoi ja mikä antaa energiaa, Camilla kertoo.


Lyhyt esittelykierros paljastaa, miksi juuri nämä ihmiset ovat tulleet paikalle.


”Punnitsen omaa polkuani. Olen avoin uusille ajatuksille ja haen uutta buustia uralleni.”

”Kiinnostuin, koska täällä puhutaan motivaatiosta. Haluaisin osata kohdistaa omaa polkuani.”

”Minjonilla on inhimillinen suhtautuminen. Täällä en päädy vain johonkin järjestelmään.”

”Olen tehnyt nykyistä työtäni 10 vuotta. Mitä elämäni voisi olla, jotain erilaista kuin nyt?”


Millaisissa tilanteissa voit hyvin ja tunnistat itsesi?


Arkipuheessa motivaatiota heitellään huolettomasti osaksi milloin mitäkin vaatimuslistaa. Tämä voi tuntua lamauttavalta ja viedä voimia, jos ei saa kiinni omista motivaation lähteistään.


- Meillä Minjonilla motivaatiossa ei ole mitään mystiikkaa eikä sitä missään nimessä pidä suorittaa. Sitä ei myöskään ole vain harvoilla ja valituilla vaan jokaisella on omanlainen ”motivaatiosormenjälki”. Yksinkertaisimmillaan motivaatio on tunne energiasta ja innostuksesta. Se on kuin oman elämän ”liukuhihna”, joka rullaa hyvällä draivilla eteenpäin riippumatta siitä mitä sinulla on matkassa mukana, Camilla kuvailee.


”Itselle pitää olla tosi rehellinen”


Unelma-aamun harjoituksissa jokainen pääsee kokeilemaan omien motivaation lähteiden sanoittamista ja miettimään, millaiset hetket antavat omassa arjessa voimaa.


- Kun sanoitat oivalluksesi hyvin, voit tehdä päätöksiä oman elämäsi suhteen ja se taas mahdollistaa kulkemisen kohti omannäköistä arkea. Meillä on vain yksi elämä ja työ on meidän mielestä mahdollisuus täyttää päivä kivalla tekemisellä. Kun jokainen päivä tuntuu omannäköiseltä, utuisemmatkin unelmat alkavat toteutua, Camilla kannustaa hymyillen.Alla palautetta, jota olemme Unelma-aamuun osallistuneilta saaneet:


”Pelkästään jo somen voimalla olen saanut teistä upean viban, joka korostui entisestään Unelma-aamussa! Kiitos, että otitte meidät vastaan yksilöinä ja olitte aidosti kiinnostuneita jokaisen osallistujan motivaatiosta työelämässä sekä elämässä ylipäänsä. Keep rocking!”


"Tosi kiva konsepti ja oli mukava päästä mukaan! Itsellä ei ole kokemusta muista rekryfirmoista, mutta niistä ehkä välittyy sellainen kuva, että työnhakijaa käsitellään pelkkänä hakemuksena tai profiilina. Te olette selkeästi aidosti kiinnostuneita hakijoista ja haluatte auttaa UNELMAtyön (ei vain työn) löytämisessä. Aamuun olisi voinut varata enemmänkin aikaa, hyvällä porukalla olisi saanut varmasti enemmänkin keskustelua aikaan."


"Unelma-aamu oli sen verran piristävä, innostava ja vaikuttava hetki kokonaisuutena, joten olisin mielelläni viihtynyt tapahtumassa hetken pidempäänkin! Teidän tapa lähestyä rekrytointia on todella inspiroiva ja kuuntelisin teidän ajatuksia enemmänkin. Tämä aamu antoi paljon energiaa ja uskoa siihen, että myös työpaikan kanssa voi löytää täydellisen matchin. Mieletön konsepti!"


”Ihan miljoonat kiitokset aamusta! Välitäthän lämpimät terveiset myös etenkin Camillalle. Asiat, joista hän puhui ovat omassakin elämässä erittäin ajankohtaisia ja pyörivät mielessä. Sain paljon uutta energiaa ja luottamusta!”Boostia omien unelmien pohtimiseen löydät myös musiikin muodossa Spotifysta Minjonin Unelma-aamut 🦄 -listalta: https://spoti.fi/2QdnL9A

325 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page