top of page
  • Writer's pictureMinjonit

Minjon stoori: Vuokratyön kautta työllistyminen

”Tuli sellainen olo, että haluatte aidosti oppia tuntemaan minut hakijana ja työntekijänä sekä löytää juuri minulle täydellisen duunin.” – totesi Hanna Mäkinen muistellessaan rekrytointiprosessiaan Minjonin kanssa. Miten vastavalmistunut tradenomi Haaga-Heliasta päätyi vuokratyön kautta VALOR Partners Oy:lle Administrative Coordinator -rooliin? Tutustu Hannan Minjon-stooriin!


Liikkeenjohdon konsultointiyritys VALOR etsi syksyllä 2018 Minjonin avulla tiimiinsä Administrative Coordinatoria ja Minjonin rekrytoijat ehdottivat paikkaa Hannalle, johon olivat tutustuneet LinkedInin kautta jo hieman aikaisemmin. Rekrytointiprosessin aikana yhteistyö Hannan kanssa oli tiivistä ja koko prosessi sujui Hannan mukaan nopeasti ja mutkattomasti. ”Kaikki meni superhyvin - nopeasti ja joustavasti - oli koko ajan sellainen olo, että minusta välitettiin aidosti ja Minjon kaivoi esiin parhaat puoleni – puolia, joita en itse tiennyt edes olevan olemassa.” Rekrytointiprosessin päätteeksi VALOR päätyi valitsemaan Hannan. Hanna työllistyi Minjonin työntekijäksi ja Minjon lainasi häntä henkilöstövuokrauksen kautta VALORIN tiimille. Kaikkien osapuolten mielestä kyseessä oli täydellinen match!


VALORILLA Hanna on päässyt hyvin mukaan tiimin arkeen ja huolehtii monipuolisesti erilaista tehtävistä aina toimiston arjen pyörittämisestä HR-asioihin ja tapahtumajärjestämiseen. Hanna kertoo, että on viihtynyt yrityksessä mainiosti ja vuokratyösuhde Minjoniin on ollut luonteva. Minjonille on tärkeää pitää erinomaisen hyvää huolta vuokratyöntekijöistään ja olla mukana muuttamassa vuokratyötä ihmisläheisemmäksi - tätä Hannakin korostaa. ”Minjon on todella positiivinen ja lämmin työnantajana. Huikea lisä tässä on ollut säännöllinen yhteydenpito, sparraava ote ja rekrytointiprosessin aikana tapahtunut motivaation kartoitus.”

Yhteistyö Minjonin, Hannan ja VALORIN välillä on sujunut todella hyvin. Keväällä 2019 Hanna rekrytoitiin ja vakinaistettiin VALORIN omaksi työntekijäksi. Työtarjous tehtiin Hannalle kiitospuheen ja kolminkertaisten hurraahuutojen siivittämänä Valorin tiimireissulla!


Minjonia Hanna kertoo suosittelevansa työnantajana sekä rekrytointikanavana kaikille ja hän onkin mukana Minjonin Social Recruiter -verkostossa eli vinkkaamassa hyvistä työnhakijoista Minjonin rekrytoijille.


Hanna Mäkinen työskentelee VALOR Partners Oy:lla Administrative Coordinatorina.

203 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page