top of page
  • Writer's pictureMinjonit

"Ratkaisukeskeisyys ja perehtyneisyys meidän liiketoimintaamme oli huikean hienoa"

Kirjallisuusagentti Elina Ahlbäck ja Minjonin perustaja Camilla Kylander istahtivat Minjonin vihreälle sohvalle korvapuustien kera keskustelemaan Minjonin ja Elina Ahlbäck Literary Agencyn taannoisesta rekry-yhteistyöstä. Minjon löysi Elinan tiimiin kaksi Literary Agentia ja yhteistyö sujui kuin wieninvalssi – sujuvasti, nopeatempoisesti ja ennen kaikkea hyvässä synkassa.


”Kirjallisuusagentuurimme tavoite on kasvaa, ja moninkertaistaa suomalaisen kirjallisuuden vienti, ja huomasimme, että tarvitsemme tiimiimme lisää kansainvälisen myynnin osaajia, - heräsi myös tarve saada tähän ammattitaitoinen rekrytoija mukaan. Olen hyvin valikoiva ja Minjon erottautui heti somessa edukseen. Vaikutti siltä, että Minjon on sellainen rekrytointiyritys, joka ymmärtää monenlaisia bisneksiä ja myynnin sekä markkinoinnin osaajien tuntemus oli selvää.”


Elinalla oli yhteistyön alusta lähtien kovat odotukset Minjonin osaamisesta, mutta miten yhteistyö lähti käyntiin ja täyttyivätkö odotukset?


”Odotin ammattitaitoista palvelua, mutta odotukset ylittyivät jo ensimmäisellä viikolla! Somessa näkyvä hyvä energia oli läsnä yhteistyössä ”from day one”. Minjonin ratkaisukeskeisyys ja perehtyneisyys meidän liiketoimintaamme oli huikean hienoa - tuli heti varma olo, että lopputuloksesta tulee hyvä. Kemiat kohtasivat heti Minjonin rekrytoijan Kukan kanssa ja kaikki sujui saumattomasti loppuun asti.”


Minjonin päässä rekrytointia veti myyntirekrytointeihin erikoistunut @Kukka Roine. Vaativasta B2B-myyjäprofiilista huolimatta Kukka onnistui löytämään Elinalle viisi kärkikandidaattia ennätysajassa.


Haastattelimme kaikki ja ajattelin, että tästä löytyy kyllä yksi hyvä osaaja, mutta sitten löytyikin kaksi erinomaista! Kaikki tapahtui nopeasti, mutta harkitusti ja vaikka haku oli auki loma-aikaan, niin kaikki onnistui. Saimme mukaan myös kansainvälisiä osaajia ja joukosta valikoituikin maailmaltakin yksi jo 10 vuotta kirjallisuusagenttina toiminut” sanoo Elina Minjonin kandidaateista.Elinan kommentit ovat tietysti musiikkia meidän korvillemme, mutta Elina saa kehuja myös Minjonin suunnalta. ”Yhteistyö oli myös Minjonille erittäin antoisa – Elina Ahlbäck Literary Agency on uniikki yritys ja tällaiseen yhteisöön on ilo etsiä työntekijöitä. Kun molemmat tahot innostuvat ja sitoutuvat yhteistyöhön, saadaan onnistumisia aikaiseksi! Kukalle tietysti myös iso hatunnosto – myyntirekrytoinnit eivät ole helpoimmasta päästä ja Kukka on onnistunut näissä poikkeuksetta” tiivistää Camilla.

Kuulostaako yhteistyö sinunkin korvaan sujuvalta kuin wieninvalssi? Autamme teitä mielellämme sopivan myyntiosaajan rekrytoinnissa!74 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page