top of page
  • Writer's pictureMinjonit

Case Videoly: "Te jos ketkä pystytte etsimään meille oikean ihmisen"

Päivitetty: 10. toukok. 2023

Rekrytoitava positio: Talent Manager

Asiakas: Videoly, suomalainen ohjelmistoyritys


Loppuvuodesta 2019 Videolyn toimitusjohtaja Nora Huovila otti yhteyttä Minjoneihin, koska oli huomannut, että rekrytointi hidasti yrityksen kasvua. Hänellä itsellään ei ollut aikaa paneutua rekrytointiin tarvittavalla intensiteetillä ja tiimi halusi tehdä strategisen siirron.


- Päätimme, että haluamme oman rekrytoijan ja käännyimme Minjoneiden puoleen, koska teillä on rekrytoinnissa parempi asiantuntijuus kuin meillä. Halusimme panostaa tähän rekrytointiin aivan erityisesti, koska sillä on meille tulevaisuudessa valtava vaikutus, Nora Huovila avaa.


Rekrytoinnin riskit mietityttivät


Nora pohti tiiminsä kanssa rekrytointia perusteellisesti. He kokivat, että rekrytoinnin haasteena on omaan yrityskulttuuriin sopivan henkilön löytäminen ja hakuprosessin ulkoistamisen suurin riski taas on se, että ulkopuolisen on hyvin vaikea tunnistaa kulttuurista yhteensopivuutta muissa ihmisissä.


- Olemme seuranneet Minjoneiden meininkiä somessa ja mietimme, että te jos ketkä pystytte etsimään meille oikean ihmisen. Luotimme vahvasti siihen, että saatte kiinni arvoistamme ja kulttuuristamme ja että te pystytte löytämään juuri meille oikeat kandidaatit, Nora hymyilee.


”Ei pitäisi olla mitään muuta kuin arvopohjaista rekrytointia”


Minjon pyöräytti hakuprosessin käyntiin ja hyviä hakijoita löytyi runsaasti. Sopivimpien kandidaattien motivaatio ja arvot kartoitettiin, jotta Minjonit löysivät Videolyn kulttuuriin parhaiten sopivat henkilöt, ja sitten heistä neljä pääsi tapaamaan Noraa.


- Ennen kuin tapasin ketään, sain Minjoneiden tekemät profiilit hakijoista. Ja wau! – ne olivat niin kattavat ja rikkaat paketit! Niissä oli perinteisen CV:n antamien tietojen lisäksi kandidaatin motivaatiokartta, luonnehdinta arvoista ja heidän oma tervehdyksensä. Nämä profiilit ovat ehdottomasti yksi Minjonin vahvuus, koska niiden perusteella sain tosi hyvän käsityksen kandidaateista ja oli aivan kuin olisin jo tuntenut heidät. Tapaamisissa huomasin vielä, että saamani alkufiilis vastasi tosi hyvin haastattelemaani ihmistä, Nora kertoo.


Videolyn uusi Talent Manager ei ole vielä aloittanut työtään, mutta tiimi odottaa häntä innoissaan.


- Profiileista näki, että olitte tehneet todella perusteellista taustatyötä, mikä säästi minun aikaani ja teki prosessista meidän tiimille juuri niin kevyen kuin toivoimmekin. Hoiditte kommunikaationkin niin huolellisesti, että koko prosessin ajan oli luottavainen olo. Olemme super tyytyväisiä! –rekrytoijamme on todellinen asiantuntija ja upea löytö, Nora iloitsee.


Videoly


  • suomalainen ohjelmistoyritys, perustettu vuonna 2014

  • tarjoaa verkkokaupoille helpon tavan upottaa videoita tuotekuvausten osaksi

  • tiimi panostaa yhteiseen kulttuuriin, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja yhdessä viihtymiseen

  • Videolyläiset uskovat inhimillisyyteen, rehellisyyteen ja positiivisten tunteiden voimaan. Videolyläisiä yhdistää yrittäjämäinen suhtautuminen kaikkeen tekemiseen.
 

Kaipaatko apua HR-rekrytointeihin? Me voimme auttaa!💪


Ota yhteyttä, pirauta tai laita viestiä:


Pyry Särkilahti

📲 040 416 5484

💌 pyry.sarkilahti(a)minjon.fi

246 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page