top of page
  • Writer's pictureMinjonit

Case Pontos: "Maailma ei ole meillekään niin vakava!"

Päivitetty: 10. toukok. 2023

Rekrytoitavat positiot: Senior Legal Counsel, viestinnän asiantuntija, toimistokoordinaattori

Asiakas: Pontos, kiinteistöalan sijoitusyhtiö


Pontoksen toimitusjohtaja Timo Kokkila tiimeineen päätti rekrytoida kolme uutta asiantuntijaa viime vuoden lopulla. Hän sai suosituksen Minjonista ja tapaaminen johti yhteistyöhön.

- Meillä ei ole omaa HR-tiimiä ja siksi olemme tehneet yhteistyötä useiden eri rekrytointikumppaneiden kanssa. Näin saamme näkyvyyttä hauillemme ja haluamme, että ammattilaiset hoitavat hakijoiden seulonnan, järjestävät haastattelut ja ovat auttamassa valinnassa. Tällä kertaa otimme avuksemme Minjonit, koska teillä on vahva tausta ja osaaminen sekä juristien että nuorten asiantuntijoiden rekrytoinnista, Timo Kokkila kertoo.


Monet tunnistavat Minjonin somesta, mutta oliko se Pontokselle valintakriteeri yhteistyötä pohdittaessa.


- Meille on tärkeää ja arvostamme sitä, että osaatte hyödyntää somea viestinnässänne. Teillä on raikasta ja positiivista materiaalia. Se ei ole klassisen harmaata vaan kokeilevampaa ja rohkeampaa, mistä tulee ihmisläheisempi fiilis. Maailma ei ole meillekään niin vakava, Timo naurahtaa.


Joten Minjonit virittivät rekrytointiverkkonsa ja löysivät Pontokselle erittäin kokeneen Senior Legal Counselin tukemaan pääomasijoitusten koko elinkaarta sekä kaksi nuorta osaajaa viestinnän asiantuntijan ja toimistokoordinaattorin tehtäviin.


”Motivaation kartoittaminen rekrytoinnissa näyttää toimivan”


Motivaatio ja hakijan sopivuus tulevaan tiimiin ovat aina olleet Minjonin rekrytointiprosessin tärkein ydin. Tällä hetkellä ne ovat myös rekrytoinnin kärkitrendejä, mutta mikään rekrytointiyritys ei tällä hetkellä tee motivaation kartoitusta samalla tavalla kuin Minjon.


Rekrytointi alkaa sillä, että Minjonit selvittävät kärkikandidaattien motivaation lähteet ja jokaisen kanssa käydään henkilökohtaisesti läpi, mikä heitä motivoi. Sitten Minjonit esittelevät asiakkaalle sopivimpien hakijoiden osaamisen, kokemuksen ja tärkeimmät motivaation lähteet keskenään vertailukelpoisesti.


- Minjonin vahvuus on teidän oma tapa tutkia sekä kandidaattien että kohdeyritysten yhteensopivuutta ja ajatusmaailmoja. Se on hyvä ja uniikki tapa, vaikka tausta-ajatus ei olekaan uusi. Kandidaattien motivaatiotekijöiden esittely profiileissa antaa paljon lisätietoa ja sen avulla pääsee hyvin kiinni henkilöön. Motivaation kartoittaminen rekrytoinnissa näyttää toimivan, koska saimme hyviä matcheja, Timo pohtii.


Pontoksen uudet tiiminjäsenet ovat aloittaneet vasta vähän aikaa sitten ja yhteistyö Minjoneiden kanssa on tuoreessa muistissa. Millaista se oli?


- Työskentely teidän kanssanne oli mutkatonta ja tehokasta. Jokaisessa kokouksessa oli ystävällinen ja kiva tunnelma. Yhteistyö meni kaikin puolin hyvin. Olen tosi tyytyväinen, Timo hymyilee.Pontos


· on suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö

· sijoittaa kiinteistöalan digitalisaatio- ja teknologiayrityksiin Suomessa ja ulkomailla

· tiimi panostaa hyvään työkulttuuriin ja työhyvinvointiin

· pontoslaiset arvostavat toisissaan itseohjautuvuutta, välittämistä, rohkeutta ja uuden oppimisen intoa


 

Kaipaatko apua rekrytointiin? Me voimme auttaa!


Pirauta tai laita viestiä Rasmus Santalalle:

💌 rasmus.santala(at)minjon.fi​

📞 +358 40 832 3036

278 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page