top of page
  • Writer's pictureMinjonit

Case Novetos: Hakijakokemus ja jaettu arvomaailma keskiössä

Päivitetty: 10. toukok. 2023

Rekrytoitava positio: Hallintokoorinaattori sekä Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori

Asiakas: Novetos

Toimiala: Liikkeenjohdon konsultointi


Novetos antoi Minjonille tehtäväksi löytää kaksi ammattitaitoista nuorta asiantuntijaa: he halusivat tiimiinsä sekä hallintokoordinaattorin että markkinointi- ja viestintäkoordinaattorin. Toimitusjohtaja, valmentaja Jan Holst ja valmennusassistentti Sini Munukka valitsivat yhteistyökumppanikseen Minjonin, koska he halusivat arvolähtöisiä hengenheimolaisia hoitamaan organisaationsa rekrytoinnin.


"Meille oli tärkeää löytää rekrykumppani, joka edustaa meitä ja arvomaailmaamme oikealla tavalla hakijoille – etsimme siis kaltaistamme organisaatiota", Jan avaa.


"Yhteistyökumppania kartoittaessa halusimme tietää myös, millainen kokemus hakijoille syntyy ja millaista lisäarvoa rekrytoija luo kandidaateille. Näillä kriteereillä päädyimme valitsemaan Minjonin. Toimitte modernilla ja lähestyttävällä tavalla, ja käytätte sellaisia prosesseja ja ajattelumalleja, joita me arvostamme. Tapaamisessa vakuutuimme siitä, että teidän kanssa tämä toimisi ja osaisitte edustaa meitä oikealla tavalla hakijoihin päin, Sini summaa.


”Meille on tärkeää tietää, kenen kanssa teemme töitä”


- Minjonissa hienoa oli myös henkilökohtaisuus ja tieto siitä, kenen hallinnassa eri osa-alueet ovat. Meille on tärkeää tietää, kenen kanssa teemme töitä. Meillä oli fiilis, että teille voi aina soittaa, Sini kuvailee.


Minjonin toiminnan DNA:han ja ydinarvoihin kuuluu se, että haluttujen kandidaattien profiilia kartoittaessa selvitetään myös asiakkaan arvot ja millainen tiimi ottaa uuden työntekijän vastaan.

- Kaikesta toiminnastanne välittyi, että teillä on aito intressi olla meidän ja rekrytoitavien puolella ja löytää juuri meille oikeat henkilöt. Arvostimme sitä suuresti, että halusitte oikeasti tietää millaisia me olemme ja millaista työarkemme on. Näitte todella vaivaa tämän eteen, Jan pohtii.


- Ja raikas, reipas, rohkea ja iloinen kieli! –sekin puhutteli meitä, koska tiimissämme ei ole ollenkaan pönötystä. Mukana oli tunnetta ja elämää, pilkettä silmäkulmassa, Sini hymyilee.


”Pääsimme valitsemaan helmiä helmien seasta!”


Minjonin tyyliin kuuluu aurinkoinen visuaalinen ilme, mutta emojien ja värien takana on timanttinen rekrytointiammattitaito.


- Minjonilla on käytössä monenlaiset verkostot ja erilaiset tavat etsiä kandidaatteja. Tuntui, että teitte haun monipuolisemmin kuin monet muut ja meillä oli levollinen olo koko rekrytointiprosessin ajan, Sini korostaa.


- Olemme erittäin tyytyväisiä; ette löytäneet meille vain arvopohjaltaan sopivia henkilöitä vaan sellaisia, joilla on myös kasvupotentiaalia meidän tiimissä. Saimme arvoiltaan, persoonaltaan, kyvyiltään ja potentiaaliltaan just meille oikeat tyypit. Hakijoilta kuulimme myös toiminnastanne ja työnantajamielikuvamme kehittyi juuri niin positiivisesti kuin olimme toivoneetkin. Teidän innostuksenne ja ilonne todella näkyy: teette intohimolla tätä työtä! Jan kiittää.

Novetos

  • Suomalainen konsultti- ja valmennusalan yritys, perustettu 1996

  • Auttaa yrityksiä johtajuuden, esimiestyön ja työyhteisöjen kehittämisessä

  • Pyrkii edistämään hyvää työelämää

  • Novetoja yhdistää energinen ja iloinen asenne, toimeen tarttuva työote sekä vahva keskinäinen luottamus


 

Kaipaatko apua koordinaattorin rekrytointiin? Me autamme mielellämme!💪


Ota yhteyttä tai pirauta Pyry Särkilahdelle 040 416 5484 📲

181 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page