top of page
  • Writer's pictureMinjonit

5 vinkkiä alanvaihtajan työhakemuksen laatimiseen

Tee alanvaihdosta totta! Saimme haastatteluun meidän Recruitment Lead Vilma Suomen ja keräsimme häneltä talteen tärpit, kuinka edetä työhakemuksen kanssa jos edessäsi on alanvaihto. Lue vinkit alta!


1. Motivaatio: Motivoitunut alanvaihtaja voi olla alalla marinoitunutta tekijää parempi match. Kuvaile innostuneisuuttasi, vahvuuksiasi ja kokemuksiasi niin tarkasti kuin pystyt.


2. Rehellisyys: Varmaa on, että alanvaihtajalla on enemmän opeteltavaa kuin muilla hakijoilla. Myönnä se siis rehellisesti ja kerro olevasi oppimiseen valmis! Älä liioittele osaamistasi tai kerro mitä oletat hakijan haluavan kuulla, vaan korosta oppimisvalmiuksiasi.


3. Konkretia: Osoita tulevalle työnantajallesi, että olet tehnyt pohjatyön ja tiedät, miten lähdet kuromaan osaamistarpeitasi. Osoita innostuksesi uuden omaksumiseen.


4. Avoimuus: Jokainen rekry sisältää riskin – niin myös alanvaihtajan palkkaaminen. Mahdollisimman avoin dialogi hakijan ja rekrytoijan välillä varmistaa sen, että kummallakin on oikea ymmärrys tehtävän sisällöistä ja vaatimuksista sekä työympäristöstä.

5. Rohkeus: Lähetä se hakemus!Tsemppiä uuteen kaverit!


 

Psst. Jos kaipaat jeesiä sun työhakemuksen rakenteeseen, sisältöön tai oman osaamisen kunnolliseen sanoittamiseen, nappaa meidän Urapalveluista itsellesi meidän rekrytoijien laatima työhakemuspohja ohjeineen.

266 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page