top of page
Abstract Gradient Fashion Brand LinkedIn Sponsored Content (6).png
Anchor 1

”Etsimämme juristi taitaa olla yhtä harvinainen kuin sininen hummeri"

nauraa Minjonin perustaja Satu.

Minjon etsii nyt tiimiinsä juristitaustaista Legal Recruiteria! Reportteri keskeytti founderien kahvihetken ja kysyi millaisen juristin kannattaisi tulla Minjonille töihin?

”Itse asiassa hyvin harvan juristin kannattaisi tehdä tätä urahyppyä. MUTTA, jos joku siellä ruudun toisella puolella kokee, ettei vietä työarjessa tarpeeksi aikaa ihmisten kanssa, niin voi harkita rekrytointia. Meillä pääsee hyödyntämään juridista osaamistaan, mutta ihmiset ovat keskiössä”, sanoo Camilla.

IMG_5769_edited_edited.jpg
IMG_5499.jpg

Painopiste siirtyy siis asiakirjoista ihmisiin.📝👉🙋Olisi myös mielenkiintoista kuulla millaisen juristin ei kannattaisi tulla Minjonille töihin?

”No, jos juridinen substanssi kiinnostaa, niin meillä ei pääse tarttumaan juridisiin asiakysymyksiin. Työpaikka ei myöskään sovi ”downshiftaajalle”. Vaikka työviikot ovat normaalin pituisia, niin rekrytoijan työ on hyvin intensiivistä ja tavoitteellista”, sanoo Satu.

Camilla komppaa: ”onnistuminen on mustavalkoista; joko onnistut rekrytoimaan asiakkaalle uuden työntekijän tai sitten et.”

  

Kutkuttaako alan vaihto? 🪂👉 Lue lisää tehtävästä alla olevasta linkistä ja jutellaan lisää! 

bottom of page