top of page
lawyer_hero_v2.jpg
Minjon logo ei taustaa.png

JURISTIN
REKRYTOINTI

Työtehtävistään ja työympäristöstään motivoituva juridisen alan osaaja on tutkitusti tuottavampi ja sitoutuneempi työssään.

Miten otat tämän huomioon rekrytoinnissa?

hero_etatyo.jpg

Minjon rekrytoi motivoituneita juristeja.

Kandidaattien sopivuuden arvioinnissa keskitymme kompetenssin lisäksi motivaation kartoitukseen. Uskomme, että motivoitunut ja arjestaan nauttiva juristi pääsee parhaimpiin suorituksiin.

Mutta älä usko vain meidän sanaamme – motivaation vaikutus on tutkitusti merkittävä

Me autamme
sinua rekrytoimaan motivOITUNEITA JURISTEJA

Minjon on erikoistunut juristien rekrytointiin ja hyödynnämme laajasti erilaisia verkostoja ja sosiaalisen median kanavia sopivien kandidaattien tavoittamiseksi. Juristirekrytoinneista Minjonilla on vastuussa perustajat Camilla Kylander (OTM, KTK) ja Satu Lappalainen (OTM). Kandidaattien sopivuuden arvioinnissa keskitymme kompetenssin lisäksi motivaation kartoitukseen. Minjon on ainut rekrytointialan yritys Suomessa, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota systemaattisesti ja vertailukelpoisesti. Kaikki Minjonin rekrytoijat ovat sertifioituja motivaatiovalmentajia ja hyödynnämme rekrytoinneissa vain tieteellisesti validoituja motivaatiotestejä.

Chat

KAIPAATKO APUA JURISTIEN REKRTYOINNEISS? 
Jutellaan lisää!

Taina%20Malmivirta%20CSi_edited.jpg

Taina Malmivirta,
Kehitysjohtaja @CSI Helsinki

Minjon on auttanut meitä löytämään jo useammankin osaamiseltaan ja motivaatioltaan erinomaisentyöntekijän - Minjon on seulonut meille speksejämme parhaiten vastaavat kandidaatit.

bottom of page