top of page
Minjon x 2.png
Minjon logo ei taustaa.png

JURISTIN 
REKRYTOINTI

Minjonilla juridisen taustan omaavat rekrytoijat rekrytoivat juristeja. Tämä mahdollistaa pääsyn relevantteihin talenttiverkostoihin, täyden ymmärryksen juridisten roolien osaamisvaatimuksista sekä luottamuksen rakentamisen kandidaattien kanssa. Tarvitsetteko apua juristin rekrytoinnissa?

Rekrytoimassa
in-house juristia?

”Älä tuijota kokemusvuosia” sanoo Minjonin Senior Recruiter Milla Numminen (OTM).

 

”Mitä vastuita juristilla on ollut aikaisemmin, kuinka paineistetussa ympäristössä hän on työskennellyt ja mitä päätöksiä hän on tottunut tekemään? Juristi, joka on ollut 3 vuotta itsenäisessä roolissa saattaa olla sopivampi in-house counsel kuin 5–6 vuotta isossa tiimissä toiminut.” 💡

 

Milla on rekrytoinut juristeja muun muassa listayhtiöille, pääomasijoittajille sekä teknologia-alan yrityksiin mutta myös asianajotoimistoihin ja konsulttitaloihin.

 

Milla, eroaako in-house juristirekryt neuvonantopuolen rekryistä? 👀

 

”In-house puolella hakijakeskusteluissa korostuu yrityksen bisnes. Hakijoita kiinnostaa erityisesti se, mihin yritys on menossa. He haluavat keskustella yrityksen suunnasta ja tulevaisuudennäkymistä. Myös kulttuuriin ja työskentelytapoihin uppoudutaan!” ✅

 

Makes sense. Miten tunnistat hyvän in-house juristin? 😎

 

”In-house juristirekryissä annan erityistä arvoa rohkeudelle ja päätöksentekokyvylle. Sellainen mindset, että asioita pitää viedä eteenpäin, on tärkeä.” 

 

Anchor 1
ME AUTAMME SINUA JURISTIN REKRYTOINNISSA - OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos viestistasi - palaamme pian!

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202021-2-23%20kello%209.20_edited.jpg

Wilma Laukkanen
Talent Director @Fondia Oyj

”Olemme erityisen iloisia

siitä hakijakokemuksesta, jonka Minjon onnistuu luomaan. Se täydentää loistavasti meidän omaa vahvaan vuorovaikutukseen,

jaettuihin arvoihin ja

avoimuuteen pohjautuvaa

rekrytointitapaamme.”

Anssi Suominen_auto_x2.jpg

Anssi Suominen,
Head Of Corporate Legal @Visma

“The diversity of the candidates in terms of experience and other skills brought clarity to the ideal scope of the position.”

Salla Maaret Lamberg Kuva.jpg

Salla-Maaret Lamberg,
Counsel @ Asianajotoimisto
Mäkitalo

Yhteistyö Minjonin kanssa oli

sujuvaa alusta loppuun ja saavutimme rekrytointiprosesseissa sen, mitä toivoimmekin: Hyviä, Mäkitalolle sopivia kandidaatte ja omannäköistä näkyvyyttä rekrytointikampanjan ympärille. Minjonilaisilla oli paljon ideoita, jotka jalostuivat yhteistyössä omien ihmistemme kanssa hyväksi toteutukseksi.

MINJON%C2%A0KEYS%C2%A0AVAIMET_edited.jpg

MINJON

Minjon on erikoistunut juristien rekrytointiin ja suorahakuun. Kandidaattien sopivuuden arvioinnissa keskitymme kompetenssin lisäksi motivaation kartoitukseen. Uskomme, että motivoitunut ja arjestaan nauttiva juristi pääsee parhaimpiin suorituksiin. 

Minjon hyödyntää juristien rekrytoinnissa laajasti erilaisia verkostoja ja sosiaalisen median kanavia sopivien kandidaattien tavoittamiseksi. Minjonilla juristit rekrytoivat juristeja ja meidän rekrytoijilla on työkokemusta niin neuvonanto- kuin in-house -puolelta. Juristirekrytoinneista Minjonilla on vastuussa perustajat Camilla Kylander (OTM, KTK) ja Satu Lappalainen (OTM) sekä Milla Numminen (OTM), Vilma Suomi (OTM), Olivia Yli-Pelkonen (OTM) ja Wilma Tuominen (OTM). Minjon on ainut rekrytointialan yritys Suomessa, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota systemaattisesti ja vertailukelpoisesti. Kaikki Minjonin rekrytoijat ovat sertifioituja motivaatiovalmentajia ja hyödynnämme rekrytoinneissa vain tieteellisesti validoituja motivaatiotestejä.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_1015_edited.jpg
bottom of page