top of page
helen Teamtailor.png
Anchor 1

”VETY VIE MEIDÄT JÄNNITTÄVÄLLE MATKALLE” ⚡️

sanoo Heidi Ahoniemi. ”En ole ennen ollut mukana näin kasvavassa bisneksessä, joka puhututtaa energia-alaa.”

 

Minjonin reportteri pääsi juomaan kahvit Heidin kanssa hänen työhuoneessaan. ”Hyppäsin Helenin matkaan reilu vuosi sitten ja nyt toimin vetytiimin Business Development Managerina” kertoo Heidi. 

 

”Meidän tiimissä on hyvä mix erilaisia ammattilaisia, joiden kanssa viedään vetyalaa eteenpäin!" Heidi kuvailee Helenin vetytiimiä ja hymyilee kuin hellepäivän aurinko. ”Meillä on visionäärejä ja tekijöitä – hyvä balanssi erilaisia persoonia ja osaajia.”

Helen Heidi Ahoniemi.JPG

Heidillä oli laajaa osaamista energia-alalta, kun hän tuli Helenille. ”Mutta vety oli uutta!” sanoo Heidi. ”Taustani on kuitenkin vahva pohja mille rakentaa, puhun samaa kieltä alan ihmisten kanssa ja tiimi on täynnä asiantuntijoita, jotka tarvittaessa auttavat.” 

 

Minjonin reportteri on kuullut huhua, että Helenin vetytiimissä ahkeroidaan yhdessä kuin tupsukekomuurahaiset konsanaan.

 

”Ei ole kertaakaan ollut sellainen olo, etteikö joku tukisi minua” kertoo Heidi. 

Reportterin tarkka silmä bongaa Heidin huoneen seinältä printin, jossa kannustetaan kehitykseen ei täydellisyyteen. ”Tiiminvetäjä Tuukka Hartikka on onnistunut luomaan ilmapiirin, jossa saa kysyä tyhmiä kysymyksiä, innostua ja visioida.” 🛴💨

 

Vau, kuulostaa hyvältä! Heidi, kerro vielä mitä odotat vetytiimin tulevaisuudelta? 

 

”Jännittävää, että meidän tiimi kasvaa. Odotan yhdessä heittäytymistä ja uusia vedystä innostuneita kollegoita.” 

 

No, kutkuttaako sinua tämä dream team? Minjon etsii nyt Helenin vetytiimiin uusia talentteja! Jos sinua kiinnostaisi työskennellä Heidin kollegana, niin lue lisää avoinna olevista mahdollisuuksista alla olevasta linkistä! 

HELENIN VETYTIIMIN AVOIMET TYÖPAIKAT

Hakupostaus_5.jpg
Hakupostaus_4.jpg
Hakupostaus_7.jpg
Hakupostaus_6.jpg
Hakupostaus_8.jpg
Hakupostaus_3.jpg
Hakupostaus_2.jpg
bottom of page