top of page
helen Teamtailor.png
Anchor 1

”Tää on vähän juustoinen tarina, mutta elän tällä hetkellä mun unelmaa”

tuulettaa Helenin vetytiimin teknologiapäällikkö Saara Viik. ”Jo opiskeluaikoina haaveilin siitä, että pääsisin työskentelemään puhtaan energian parissa ja nyt se on totta!” 

 

Tällä hetkellä Saaralla on tekniikan tohtorin paperit taskussa ja 15 vuotta kokemusta plakkarissa. 

”Ennen kuin päädyin tähän pisteeseen mietin välillä, että tuleeko tästä mitään vai pitäisikö ryhtyä kukkakauppiaaksi” Saara nauraa. ”Onneksi en luovuttanut!” 

Helen Saara Viik.JPG

Kun Saara puhuu Helenin vetytiimistä, hän syttyy kuin vaihtovirta Nikolai Teslan työhuoneessa.

 

”Helenillä on kaikki edellytykset olla vetyenergian edelläkävijä. Meillä on monipuolisesti resursseja viedä asioita eteenpäin. Paljon puhutaan tällä hetkellä vedystä, mutta me tehdään tää aidosti! Ollaan joka päivä kädet savessa, ideoidaan ja rakennetaan portaita siihen, miten vetyalalla työskennellään. On ihan mieletöntä olla mukana luomassa tulevaisuuden toimintatapoja ihan konkreettisella tasolla!”

Helenin vetytiimissä on Saaran mukaan avointa ja innostavaa. ”Kun kaikki on uutta niin pitää välillä luovia ilman kompassia, mutta yhdessä tiimin kanssa löydetään aina suunta” sanoo Saara.

 

🎤 Minjonin reportteri kiittää ja kumartaa. Kuulostaa siltä, että Saara tosiaan on unelmaduunin ääressä – tätä energiaa lisää työelämään, kiitos! 

  

Haluaisitko olla mukana toteuttamassa vihreää siirtymää yhdessä Saaran kanssa? Minjon etsii nyt Helenin vetytiimiin uusia talentteja. Lue lisää avoinna olevista mahdollisuuksista alla olevasta linkistä! ⚡️

HELENIN VETYTIIMIN AVOIMET TYÖPAIKAT

Hakupostaus_5.jpg
Hakupostaus_4.jpg
Hakupostaus_7.jpg
Hakupostaus_6.jpg
Hakupostaus_8.jpg
Hakupostaus_3.jpg
Hakupostaus_2.jpg
bottom of page