top of page
helen Teamtailor.png
Anchor 1

"Mä näen sen maalin jo – siellä me tuuletetaan että, WE DID IT” 🏁⚡️

Sari Mannonen puhuu siitä, miten vety ja Helenin vetytiimi tulee mullistamaan energia-alaa. Sari johtaa Helenin ratkaisuliiketoimintaa ja uuden liiketoiminnan kehitystä, johon uusi vety-yksikkö kuuluu. ”Nyt tehdään sellaista, mitä ei ole maailmassa koskaan tehty”.  

  

Sähkötalon katolla fiilistelee myös Sarin tiimiläinen Tuukka Hartikka: ”Mä haluan olla mukana kirjoittamassa historiaa uusiksi”. Tuukka johtaa Helenin vetyliiketoiminnan yksikköä ja rakentaa parhaillaan isompaa tiimiä.  

  

Minjonin reportterin silmät loistaa! Tällaiseen draiviin törmää harvoin.  

”Me halutaan meidän tiimiin porukkaa, jolla on palo tehdä uutta. Silloin asioita tapahtuu!” sanoo Tuukka. Sarilla on motto, joka sopii tähän kuin vetyatomi toiseen: ”Teknologia mahdollistaa, mutta ihmiset saa asioita tapahtumaan!”.  

  

Ratkaisukeskeisyyttä kuulemma tarvitaan. ”Uuden kehittämisessä joka toinen päivä tulee vastoinkäymisiä ja joka toinen päivä valloitetaan maailma” sanoo Sari. ”Tää on vuoristorataa, mutta juuri siksi mielenkiintoista” nauraa Tuukka. 

  

Minjonin reportteri selvitti, mitä nykyinen tiimi ajattelee Tuukasta ja Sarista. Palaute oli se, että kaksikosta tykätään kuin mansikkajäätelöstä kesällä. 

  

”Kun mun tiimi onnistuu, niin mä onnistun” sanoo Tuukka. ”Mä oon myös ihmiskeskeinen, johdan esimerkillä ja olen lähellä konkretiaa.” Sari komppaa: ”Pitää laittaa itsensä likoon samalla tavalla kuin tiimiläiset.” 

 

❌ Sarille ja Tuukalle mikromanageeraus on iso no-no: ”Sitä ei voi olla. Annetaan tiimiläisille laaja kenttä, jossa toimia, mutta myös selkeät tavoitteet.”

 

✅ Sparrailu on sen sijaan iso yes-yes: ”En odota, että on kehityskeskustelu kerran vuodessa vaan jatkuvasti sparraillaan” kertoo Sari. Tuukka komppaa: ”Johtajana on helppoa asettaa tavoitteet ja astua sivuun, mutta sellaisia me ei olla”. 

  

Haluaisitko olla mukana toteuttamassa vihreää siirtymää yhdessä Tuukan ja Sarin kanssa? Minjon etsii nyt Helenin vetytiimiin uusia talentteja. Lue lisää avoinna olevista mahdollisuuksista alla olevasta linkistä! ⚡️

HELENIN VETYTIIMIN AVOIMET TYÖPAIKAT

Hakupostaus_5.jpg
Hakupostaus_4.jpg
Hakupostaus_7.jpg
Hakupostaus_6.jpg
Hakupostaus_8.jpg
Hakupostaus_3.jpg
Hakupostaus_2.jpg
bottom of page