top of page

GEN Z
REKRYTOINTI 
& JOHTAMINEN

8.30     AAMUPALA

 

9.00     INTERAKTIIVINEN LUENTO

 

Mitkä Zetat? / Z-sukupolven määrittäminen

 

Koulutuksen alussa maalaamme kuvaa Z-sukupolvesta. Minkälaista on olla syntynyt internetin läpimurron jälkeen? Mitä kiinnostuksen kohteita, motivaation lähteitä ja huolenaiheita Zetoilla on? Mitkä toimintatavat ovat heille ominaisia? Kerromme myös, millä tavalla Zetat eroavat milleniaaleista.

 

Rekrytointi / Zetojen tavoittaminen ja employer branding

 

Rekrytoidessa Z-sukupolven jäseniä on olennaista ymmärtää missä heidät tavoittaa, mitä viestintätapoja he suosivat ja mitä he etsivät työnantajassa. Miksi työpaikkailmoitukset eivät kiinnosta Zetoja? Miksi 70 % Zetoista haluaa ryhtyä yrittäjiksi? Mitä merkityksellisyys ja yhteisöllisyys tarkoittaa Zetoille? Koulutuksessa kerromme, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota employer brandingissä ja mihin rekrytointikanaviin kannattaa panostaa.

 

10.30   TAUKO & SNACK-ATTACK

 

10.50   INTERAKTIIVINEN LUENTO

 

Johtaminen / Zetojen työn ohjaaminen ja motivoiminen

 

Aidosti diginatiivin Z-sukupolven jäsenet haastavat jopa modernimmat johtajat, mutta millä tavalla? Ketkä soveltuvat erityisen hyvin johtamaan Zetoja? Miksi mentorointi on erityisen tärkeää Zetoille? Koulutuksen lopussa kerromme, miten johdat Zetoja onnistuneesti ja pidät heidän motivaatiotasonsa korkealla.

 

11.45   WRAP-UP

 

12.00 -13.00 LOUNAS JA Q & A

€490 (+ALV24%)

bottom of page