1️⃣ MOKA: Et ota alan trendejä keskustelussa huomioon
”Hakijat ovat tällä hetkellä erityisen kiinnostuneita vastuullisuuteen liittyvistä teemoista. Esimerkiksi kestävä rahoitus on tällä hetkellä kuuma peruna finanssisektorilla - kerro miten se näkyy teidän toiminnassa” ehdottaa Olivia.
2️⃣ MOKA: Unohdat avata, mitä teillä tarkoittaa work-life-balance
”Finanssisektori voi olla aika hektinen, joten hakijoita kiinnostaa work-life-balance. Avaa konkreettisilla esimerkeillä, miten teillä vastataan tähän tarpeeseen.”
3️⃣ MOKA: Tulevat kollegat jäävät esittelemättä
”Tulevia kollegoita kannattaa tuoda parrasvaloihin, tiimi toimii usein vetovoimatekijänä rekryissä. Finanssisektori vetää puoleensa tietyntyyppisiä ihmisiä - sellaisia, joilla on draivia ja nauttii innostavasta meiningistä. Esittele heidät jo rekryvaiheessa!” kannustaa Olivia.
4️⃣ MOKA: Puhut urapolusta liian yleisluontoisesti
”Finanssisektorin osaajilla on yleensä kova ambitiotaso. Eteneminen, oppiminen ja uran rakentaminen on heille tärkeää. Saatat menettää hyvän hakijan, jos et pysty keskustelemaan sisäisistä urapoluista selkeästi ja informatiivisesti.”
KAIPAATKO APUA finanssialan REKRYTOINTEIHIN?
Rekrytoijallamme Olivia Yli-Pelkosella on 7 vuoden kokemus finanssialalta. Olivia tekee Minjonilla rekrytointiyhteistyötä muun muassa pääomasijoittajien, sijoituspalveluyhtiöiden, rahastoyhtiöiden ja pankkien kanssa.
”Taustani on finanssialalta, joten puhun hakijan kanssa samaa kieltä. Jos termit on sekaisin kuin Jokisen eväät, se ei herätä hakijassa luottamusta.”
%20(1)_edited.png)
NPS
90
asiakastyytyväisyys
NPS
94
hakijatyytyväisyys
yli
90%
onnistumisprosentti
rekryissä
yli
250
onnistunutta rekrytointia