top of page
Minjon logo ei taustaa.png

rekrytoitko finanssi-
alalle?

Minjonin Senior Recruiter Olivia Yli-Pelkonen kertoo, miten vältät yleisimmät mokat ja rekrytoit finanssialan osaajan sulavasti.

 

Ota talteen Olivian neljä tärppiä hakijakeskusteluihin!

Kaipaatko apua rekryyn?

IMG_2965 (1).jpg

1️⃣ MOKA: Et ota alan trendejä keskustelussa huomioon

 

”Hakijat ovat tällä hetkellä erityisen kiinnostuneita vastuullisuuteen liittyvistä teemoista. Esimerkiksi kestävä rahoitus on tällä hetkellä kuuma peruna finanssisektorilla - kerro miten se näkyy teidän toiminnassa” ehdottaa Olivia. 

2️⃣ MOKA: Unohdat avata, mitä teillä tarkoittaa work-life-balance

 

”Finanssisektori voi olla aika hektinen, joten hakijoita kiinnostaa work-life-balance. Avaa konkreettisilla esimerkeillä, miten teillä vastataan tähän tarpeeseen.”

3️⃣ MOKA: Tulevat kollegat jäävät esittelemättä

 

”Tulevia kollegoita kannattaa tuoda parrasvaloihin, tiimi toimii usein vetovoimatekijänä rekryissä. Finanssisektori vetää puoleensa tietyntyyppisiä ihmisiä - sellaisia, joilla on draivia ja nauttii innostavasta meiningistä. Esittele heidät jo rekryvaiheessa!” kannustaa Olivia.

4️⃣ MOKA: Puhut urapolusta liian yleisluontoisesti

 

”Finanssisektorin osaajilla on yleensä kova ambitiotaso. Eteneminen, oppiminen ja uran rakentaminen on heille tärkeää. Saatat menettää hyvän hakijan, jos et pysty keskustelemaan sisäisistä urapoluista selkeästi ja informatiivisesti.”

Anchor 1

KAIPAATKO APUA finanssialan REKRYTOINTEIHIN?

Rekrytoijallamme Olivia Yli-Pelkosella on 7 vuoden kokemus finanssialalta. Olivia tekee Minjonilla rekrytointiyhteistyötä muun muassa pääomasijoittajien, sijoituspalveluyhtiöiden, rahastoyhtiöiden ja pankkien kanssa.

”Taustani on finanssialalta, joten puhun hakijan kanssa samaa kieltä. Jos termit on sekaisin kuin Jokisen eväät, se ei herätä hakijassa luottamusta.”

Olivia normi (1) (1)_edited.png
Ota yhteyttä
ME AUTAMME SINUA finanssialan
REKRYTOINNeISSA - OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos viestistasi - palaamme pian!

NPS

90

asiakastyytyväisyys

NPS

94

hakijatyytyväisyys

yli

90%

onnistumisprosentti

rekryissä

yli

250

onnistunutta rekrytointia

bottom of page