top of page
Minjon logo ei taustaa.png

KAIPAATKO apua
energia-alan rekrytointEIHIN?

Energia-alan rekrytoinnit ovat tällä hetkellä merkittävässä roolissa ja kilpailu hyvistä osaajista on kova! Alan kasvuyrityksillä on paina täyttää avoimet tehtävät ja samalla työnhakijoiden kiinnostus energia-alaa kohtaan on kasvussa.

 

Minjon on kerryttänyt kokemusta erilaisten energia-alan yritysten ja tehtävien rekrytoinneista. Mikäli teillä on tarvetta ammattitaitoisen tiimin rakentamiselle tai uusien asiantuntijoiden löytämiselle, me voimme auttaa! 

IMG_4453 (1) (1).jpg
IMG_2718 (1).jpg

MIKSI VALITA MINJON?

Skills + Motivation.jpg
MINJON (22).png

ENERGIA-ALAN REKRYTOINTIEN KOKEMUS

Rekrytoijallamme Anniina Kangasjärvellä on vankka energia-alan rekrytointien kokemus. Hän on rekrytoinut osaajia eri positioihin useille energia-alan asiakkaillemme, kuten Ren-Gasille ja P2X Solutionsille.

TAVOITAMME SOPIVAT OSAAJAT SOSIAALISEN MEDIAN JA VERKOSTOJEMME KAUTTA

Olemme siellä, missä energia-alan osaajatkin ovat – online ja offline. Hyödynnämme Minjonilla menestyksekkäästi erilaisia sosiaalisen median alustoja ja verkostoja sopivien osaajien tavoittamiseksi.

 

Osaajat vastaavat Minjonin rekrytoijien yhteydenottoihin LinkedInissä 70%:sti (alalla hyvänä pidetty taso on 30-50%).

OTAMME KOKONAISVASTUUN REKRYTOINTIPROJEKTIN JOHDOSTA

Rekrytoijamme ovat kokeneita projektinjohtajia, joille voi delegoida vastuun projektin onnistumisesta – ajallisesti ja laadullisesti. Asiakkaanamme voit keskittää aikasi ja energiasi rekrytoinnin aivan viimeisiin vaiheisiin.

 

Minjonin asiakas-NPS on 90.

ESITTELEMME KANDIDAATIT, JOIDEN MOTIVAATIO JA OSAAMINEN SOPIVAT TIIMIINNE

Minjonilla rekrytoijat keskittyvät oman erityisosaamisensa rekrytointeihin. Tämä auttaa meitä ymmärtämään alan ja roolien erityisvaatimuksia ja käymään vuoropuhelua osaajien kanssa.

Olemme myös Suomen ainoa rekrytointialan yritys, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota systemaattisesti ja vertailukelpoisesta. Kaikki rekrytoijamme ovat RMP-sertifioituja motivaatiovalmentajia.

 

Minjonin rekrytoinneissa koeaikaselviytyminen on 96%.

LUOMME HAKIJAKOKEMUKSEN, JOKA VAIKUTTAA POSITIIVISESTI MAINEESEENNE TYÖNANTAJANA

Se, miten yritys hoitaa rekrytointityönsä ja erityisesti kandidaattiviestinnän vaikuttaa osaajien mielikuvaan yrityksestä työnantajana. Rekrytointiprosessimme on räätälöity täyttämään ja ylittämään osaajien odotukset, ja olemme tunnettuja hakijalähtöisestä rekrytointitavastamme.

 

Minjonin hakijaNPS on 94.

MINJON (22).png
Skills + Motivation.jpg

VAHVA KOKEMUS ENERGIA-ALAN REKRYTOINNEISTA

Rekrytoijamme Anniina Kangasjärvi on kokenut rekrytoija, jolla on erityisosaamista energia-alan rekrytoinneista.

”Kun teen yhteistyötä näiden yritysten kanssa, tulee vahva fiilis, että he rakentavat meidän kaikkien tulevaisuutta. Meidän asiakkaat ovat missiolla, ja se tuo rekrytointeihin valtavasti merkityksellisyyden tunnetta. Haaste on löytää kiinnostuneiden joukosta henkilöt, jotka ovat valmiita sitoutumaan.”

Nimetön suunn_edited.png

NPS

90

asiakastyytyväisyys

NPS

94

hakijatyytyväisyys

yli

90%

onnistumisprosentti

rekryissä

yli

250

onnistunutta rekrytointia

Anchor 1
ME AUTAMME SINUA 
REKRYTOINNISSA - OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos viestistasi - palaamme pian!

bottom of page