top of page
Minjon logo ei taustaa.png

APUA ASIANTUNTIJAN REKRYTOINTIIN

Minjon auttaa sinua rekrytoimaan tiimiisi sopivan asiantuntijan elintarvikealalle.
 

Meillä on kokemusta muun muassa:

 • markkinoinnin ja myynnin rekrytoinneista

 • juristirekrytoinneista

 • HR-rekrytoinneista

 • assistenttien ja koordinaattorien rekrytoinneista

 • projektinjohtajien rekrytoinnista

PALVELUT

SUORAREKRYTOINTI

Autamme sinua rekrytoimaan uusia tiiminjäseniä! Suorarekrytoinnissa esittelemme sinulle tehtävään ja työyhteisöön sopivia kandidaatteja, joiden joukosta voit halutessasi palkata uuden työntekijän. Veloitamme palvelustamme rekrytointipalkkion.

HENKILÖSTÖVUOKRAUS

Minjon tekee henkilöstövuokrauksesta helppoa ja kivaa! Meidän kautta saat lyhyellä varoitusajalla tiimiisi vuokratyöntekijöitä niin osa-aikaisiin ja projektiluontoisiin tehtäviin kuin kokopäiväisiin ja pidempikestoisiin tehtäviin. Vastaamme kokonaisvaltaisesti sinulle vuokratyöntekijän palkkauksesta Ja työsuhteesta. Veloitamme kiinteän tuntihinnan tehdyistä työtunneista.

MIKSI MINJON?

Minjonin rekrytoijat.jpg

Esittelemme kandidaatteja, joiden kompetenssi ja motivaatio sopii tiimiinne

 

Minjonilla rekrytoijat erikoistuvat tiettyjen alojen rekrytointeihin. Tämä auttaa meitä ymmärtämään aidosti roolien osaamisvaatimuksia sekä avaamaan ja käymään vuoropuhelua osaajien kanssa.

 

Olemme myös Suomen ainoa rekrytointialan yritys, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota systemaattisesti ja vertailukelpoisesta. Kaikki rekrytoijamme ovat RMP-sertifioituja motivaatiovalmentajia.

 

Minjonin rekrytoinneissa koeaikaselviytyminen on 96%.

 

Tavoitamme osaajat sosiaalisen median ja verkostojemme kautta

 

Olemme siellä missä osaajatkin ovat – online ja offline. Erityisesti työelämän nuoremmat sukupolvet nojaavat työnhaussaan sosiaaliseen mediaan. Hyödynnämme Minjonilla sosiaalisen median alustoja ja verkostoja sopivien osaajien tavoittamiseksi.

Luomme hakijakokemuksen, joka vaikuttaa positiivisesti maineeseenne työnantajana

 

Se miten yritys hoitaa rekrytointityönsä ja erityisesti kandidaattiviestinnän vaikuttaa laajemmin osaajien mielikuvaan yrityksestä työnantajana. Rekrytointiprosessimme on räätälöity täyttämään osaajien odotukset ja olemme tunnettuja hakijalähtöisestä rekrytointitavastamme.

 

Minjonin hakija-NPS on 94.

 

Otamme kokonaisvastuun rekrytointiprojektin johdosta

 

Rekrytoijamme ovat kokeneita projektinjohtajia, joille voi delegoida vastuun projektin onnistumisesta – ajallisesti ja laadullisesti. Asiakkaanamme voit keskittää aikasi ja energiasi rekrytoinnin aivan viimeisiin vaiheisiin.

 

Minjonin asiakas-NPS on 90.

MINJON%C2%A0KEYS%C2%A0AVAIMET_edited.jpg

tutustu rekrytoijiimme

Minjonin rekrytoijilta löytyy substanssiosaamista niin juridisilta kuin kaupallisilta aloilta. Näin ymmärrämme aidosti avoimeen tehtävään vaadittavat ominaisuudet ja puhumme "samaa kieltä" kandidaattien kanssa.

Kati normi (1).jpeg

kati kyngäs

 • Grey LinkedIn Icon

Kati työskentelee Minjonilla Recruiterina kaupallisen puolen rekrytointien parissa. Sosiaalipsykologian maisteriksi valmistunut Kati (VTM) työskenteli ennen Minjonille siirtymistä UPM:llä HR Specialistina. 

Aada normi (1).jpeg

aada nokkala

 • Grey LinkedIn Icon

Aada työskentelee Minjonilla Junior Recruiterina juridisten rekrytointien parissa. Ennen Minjonia oikeustieteitä opiskeleva Aada työskenteli Hannes Snellmanilla traineena.

Kukka normi (1).jpeg

kukka
roine

 • Grey LinkedIn Icon

Kukka työskentelee Minjonilla Senior Recruiterina myynnin ja markkinoinnin rekrytointien parissa. Ennen Minjonia

Kukka työskenteli usean vuoden ajan B2B-myynnin rooleissa rekrytointialalla. Kukalla on myös kokemusta hospitality-alalta.

Anniina normi (1) (1).jpeg

anniina kangasjärvi

 • Grey LinkedIn Icon

Anniina työskentelee Minjonilla Senior Recruiterina erityisesti HR-, assistentti- ja insinöörirekrytointien parissa. Ennen Minjonia Anniina (VTM) työskenteli HR Specialistin ja rekrytoijan rooleissa.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0182.jpg

Vilma Suomi

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Vilma Suomi (OTM) työskenteli yhteensä kahdeksan vuotta Senior Legal Counselina Sanoma Oyj:llä ja Legal Counselina KONE Oyj:llä. Hänellä on myös kahden vuoden kokemus Associate-roolista asianajotoimisto Roschierilta.

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_4614.jpeg

Wilma Tuominen

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia Wilma Tuominen (OTM ja KTM) työskenteli seitsemän vuotta Associate- ja Senior Associate -tehtävissä asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Wilma on myös suorittanut harjoittelun Suomen suurlähetystössä Washingtonissa ja luennoinut immateriaalioikeuksista. 

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_5256.jpeg

Olivia
YLI-PELKONEN

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonia

Olivia Yli-Pelkonen (OTM) työskenteli kuusi vuotta Legal Advisorin ja Market

Supervisorin rooleissa Finanssivalvonnassa. Hän on myös työskennellyt tutkimusavustajan Helsingin yliopistolla ja suorittanut harjoitteluja huippuluokan asianajotoimistoissa.

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0301.jpg

MILLA
NUMMINEN

 • Grey LinkedIn Icon

Ennen Minjonilla aloittamista Milla Numminen (OTM) työskenteli kolmen vuoden ajan Associate-roolissa asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella. Hän on suorittanut myös harjoitteluja Cargotec Oyj:llä ja asianajotoimisto Castrén & Snellmanilla.

NPS

90

asiakastyytyväisyys

NPS

94

kandityytyväisyys

96

%

koeaikaselviytyminen Minjonin rekryissä

yli

250

onnistunutta rekrytointia

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
-REKRY

Minjonilla on aivan huikea konsepti! Olen nähnyt rekry-bisneksen tulevaisuuden ja se on Minjon.

KIMMO SUOMI, CEO @VIRTASEN MAALITEHDAS

SENIOR LEGAL COUNSEL -REKRY

Minjonissa pidetään ihanalla tavalla huolta ehdokkaista ja luodaan yhteistyössä asiakkaan kanssa hyvää hakijamielikuvaa. Koko prosessin aikana langat pysyivät hyvin kädessä!

HR MANAGER, MINJONIN ASIAKASYRITYS

MARKETING COORDINATOR
-REKRY

Rekryä ei tarvinnut miettiä hetkeäkään, vaan kaikki oli järjestetty hyvin ja aikataulussa.

BARBARA BABATI, HEAD OF MARKETING @NOMENTIA

Anchor 1
ME AUTAMME SINUa
REKRYTOINNISSA - OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos viestistasi - palaamme pian!

bottom of page