Hire motivated employees

A person who is motivated by their job duties and work environment is researched to be more productive and committed to their work.

How do you take this into account when recruiting?

Suorarekrytointi
Henkilöstövuokraus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidi. We can help you hire professionals in the following areas:

Myynti

Juridiikka

Asiakaspalvelu

Markkinointi

Assistentit

Koordinaattorit

Viestintä

HR

+20%

 TARKKUUS  

+30%

 TUOTTAVUUS  

+50%

 SITOUTUNEISUUS  

REASONS WHY CHOOSE MINJON

Minjon is the only company in Fin land that does motivational recruitment. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscin.

1 numero.png

KIINTEÄ HINTA

Autamme yrityksiä löytämään

 motivoituneita osaajia tiimeihinsä suorarekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen kautta.

numero 4.png

SUPERSTARTTIPAKETTI

Laadimme

kandidaateistamme laadukkaita

ja vertailukelpoisia profiileja

sekä videotervehdyksiä.

numero 2.png

OSAAJAVERKOSTOT

Olemme born social  -houkuttelemme parhaimmat nuoret osaajat niin online

kuin offline.

numero 5.png

POSITIIVINEN VAIKUTUS TYÖANTAJA-MIELIKUVAAN

Autamme asiakkaitamme ja meidän kauttamme rekrytoituja saamaan.

numero 3.png

MOTIVAATION KARTOITUS

Uskomme motivaatiorekrytointiin

ja kartoitamme jokaisen

kandidaatin henkilökohtaisen motivaatioprofiilin.

numero 6.png

TAKUU

Arvostamme aitoa välittämistä, innostumista, odotusten ylittämistä ja hetkessä elämistä.

Robert Nykopp.jpg

Robert Nykopp

Director Finance & People @ Tori.fi

We have conducted two recruitments through Minjon and been extremely satisfied. Minjon has understood our company and culture, and then proceeded to find us people who have been competent for their tasks and able to positively develop the company culture. 

Sampo Hietanen

CEO @ MaaS Global

Minjon on yllättänyt oikein tosissaan miettimällä juuri oikeaa kandidaattia ja tapaa työllistää. Harvoin tulee vastaan yhtä kovalla asenteella olevaa firmaa - ja se koskee myös kaikkia meillä olleita minjoneita.

Muotokuva_Liisa.jpg

Liisa Laakkonen

CEO @ LTQ–Partners

Rekrytointiyhteistyö Minjonin

kanssa on ollut sujuvaa, tehokasta

ja ammattitaitoista. Minjonin kautta LTQ:lle tulleet työntekijät ovat sopineet hyvin tiimeihimme, tuoneet toivottua vahvistusta palveluprosesseihimme ja suosittelemme mielellämme yhteistyötä Minjonin ja minjonilaisten kanssa!

A person who is motivated by their job duties and work environment is researched to be more productive and committed to their work.

This are the two types of services we can help you with:

Suorarekrytointi
Henkilöstövuokraus

me voimme auttaa sinua rekrytoinnissa.

 

Account Managerimme Isabella Wrede kertoo mielellään lisää meidän palveluista ja siitä, miten voimme auttaa sinua uusien tiiminjäsenten rekrytoinnissa. Soita Isabellalle +358 40 760 8082 tai lähetä hänelle sähköpostia isabella@minjon.fi. Voit myös jättää yhteystietosi alla olevalla

lomakkeella, niin Isabella on sinuun yhteydessä!

Kiitos viestistäsi!

Usein kysyttyä - poimi vastaukset täältä

Millä alueella Minjon toimii?


Minjon toimii tällä hetkellä Helsingin pääkaupunkiseudulla.
Mitä Minjon tekee?


Minjon tekee suorarekrytointeja ja henkilöstövuokrausta. Välitämme motivoituneita tekijöitä laajasti eri kaupallisen ja juridisen alan tehtäviin. Autamme sinua löytämään tiimiisi motivoituneen työntekijän ja hoidamme koko rekrytointiprosessin puolestasi. Minjonilla kartoitamme osaamisen lisäksi myös hakijoidemme motivaatiota löytääksemme tekijän, joka aidosti motivoituu juuri siitä työnkuvasta ja työyhteisöstä ja sen myötä syntyvästä työarjesta, johon hänet valitaan. Olemme erikoistuneet assistenttien sekä junior- ja entrytason roolien rekrytointeihin.
Missä tilanteissa Minjonin rekrytointipalveluja kannattaa hyödyntää?


Rekrytointipalvelujamme voi hyödyntää monissa eri tilanteissa, kun on tarvetta uusille työntekijöille. Palveluihimme kuuluu niin suorarekrytointi kuin henkilöstövuokraus. Ulkoistamalla rekrytointiprosessin Minjonille säästät aikaa ja voit keskittyä omiin työtehtäviisi meidän hoitaessamme rekrytointiprosessin kaikki osa-alueet. Me kartoitamme laajasti eri väyliä löytääksemme juuri teille parhaiten sopivat hakijat pitäen samalla huolen siitä, että rekrytointiprosessi on laadukas ja hakijakokemus miellyttävä. Hoidettavaksenne jää ainoastaan kärkikandidaattien tapaaminen ja valinnan tekeminen.
Milloin kannattaa valita henkilöstövuokraus?


Henkilöstövuokraus on loistava vaihtoehto esimerkiksi projekti- ja kausiluonteiseen työhön sekä sijaisuuksiin. Henkilöstövuokrauksessa Minjon toimii työntekijän työnantajana vastaten kaikista työnantajan velvoitteista. Asiakasta laskutetaan ainoastaan toteutuneista työtunneista. Viikottaiset työtunnit ja vuokra-ajan kesto voivat vaihdella paljonkin asiakkaan tarpeesta riippuen; Minjonilta saat tekijän niin viikon projektiin kuin vaikka vuoden kestävään sijaisuuteen. Asiakas voi koska tahansa rekrytoida lainassa olevan Minjonin omaksi työntekijäkseen.
Miksi kartoitamme hakijoidemme motivaatiota?


Me uskomme siihen, että huippusuoritukset ja sitoutuminen työhön kumpuavat vahvasta motivaation tunteesta. Tutkimusten mukaan motivoitunut henkilö on uransa aikana jopa 100 kertaa tuottavampi kuin ei-motivoitunut henkilö. Näin ollen motivoitunut työntekijä on yritykselle korvaamaton voimavara! Ilman motivaation systemaattista ja vertailukelpoista arviointia rekrytoinnin aikana on kuitenkin mahdotonta tietää, kumpi kahdesta tasavahvasta osaajasta kukoistaa uudessa tehtävässä. Kartoittamalla hakijoidemme motivaatiota jo rekrytointiprosessin aikana varmistamme, että tehtävään valittava henkilö motivoituu uudesta työnkuvasta sekä työyhteisöstä ja sen myötä syntyvästä työarjesta.
Miten kartoitamme hakijoidemme motivaation lähteitä?


Rekrytointipalveluumme kuuluu kärkikandidaattien motivaatioprofiilin luominen rekrytointiprosessin aikana. Minjonilla sertifioidut motivaatiovalmentajamme arvioivat hakijoiden motivaation lähteitä hyödyntäen muun muassa tieteellisesti validoitua, empiiriseen tutkimukseen perustuvaa Reissin motivaatio-teoriaa. Motivaatioprofiili toimii perustana hakijoiden motivaation kartoittamiselle. Yksilöllisen motivaatioprofiilin luominen hakijoille itsearvioinnin kautta luo perustan avoimelle keskustelulle hakijan motivaation lähteistä, joita peilaamme tulevaan työarkeen löytääksemme työntekijän joka niin osaamiseltaan kuin motivaatioltaan sopii juuri teidän yritykseen.
Mitä jos valittu työntekijä lopettaa koeajan aikana?


Tarjoamme rekrytointipalvelullemme kuuden kuukauden takuun. Mikäli työsuhde valitun työntekijän kanssa päättyisi koeajan aikana, esittelemme teille uusia kandidaatteja ilman erillistä veloitusta.
Mitä Minjonin SuperStartti ja siihen kuuluva motivaatiovalmennus sisältää?


Minjonin SuperStartin ja siihen kuuluvan motivaatiovalmennuksen tavoitteena on auttaa vuokratyöntekijöitämme sekä meidän kauttamme rekrytoituja "Minjoneita" onnistumaan mahdollisimman hyvin uudessa työarjessaan. SuperStarttiin kuuluva motivaatiovalmennus järjestetään luennon sekä ryhmä-workshopin muodossa. Motivaatioluennolla syvennytään motivaation eri lähteisiin ja workshopissa opitaan miten omaa motivaatiotaan voi onnistuneesti johtaa työarjessa. Lisäksi minjonit tekevät työsuhteen alkuvaiheessa motivaatioon liittyviä tehtäviä, jonka perusteella laadimme asiakkaallemme SuperStartti-paketin. SuperStartti-paketin tavoitteena on tarjota tietoa uuden työntekijän motivaatiotekijöistä sekä vinkkejä hänen perehdytykseen.
Järjestättekö myös yrityksille motivaatiovalmennuksia?


Ehdottomasti! Minjon tarjoaa myös yrityksille motivaatiovalmennusta tiimivalmennusten, motivaatioluentojen sekä motivaatioworkshopien muodossa. Motivaatiovalmennuksessamme keskitymme eri motivaation lähteiden tunnistamiseen, oman osaamisen kehittämiseen, itsensä johtamiseen ja tiimityöskentelyyn. Me uskomme, että parhaat työntekijät ovat niitä, jotka ymmärtävät omaa motivaatiotaan ja osaavat johtaa itseään onnistuneesti arjessa. Kun tiedämme, mitkä olosuhteet, tehtävät ja aktiviteetit työssämme ja arjessamme ovat energisoivia, pystymme aktiivisesti johtamaan itseämme niin, että motivaation taso pysyy korkealla. Motivaatiovalmennukset sopivat hyvin esim. tiimi – tai virkistyspäivän ohjelmaksi.