top of page

AVOIMET TYÖPAIKAT

LÖYDÄ UNELMATYÖSI 
 
Minjon tekee työnhausta kivaa ja tehokasta! Autamme motivoituneita osaajia löytämään työpaikkoja kaupalliselta ja juridiselta alalta. Meidän kautta voit löytää työpaikan esimerkiksi markkinoinnin, hr:n, viestinnän, myynnin, taloushallinnon ja juridiikan parissa. Välitämme myös paljon motivoituneita osaajia erilaisiin assistentti-, koordinaattori- ja asiakaspalvelutehtäviin.

JanicaLönn_Minjon2022_09_21_5443.jpeg

Liity

talentti

yhteisöön

Minjon

MINJONIN
URAPALVELUT

Nuoret osaajat
Avoimet työpaikat
Ole yhteydessä
Untitled design (1).png

KYSY MINJONILTA

 

Candidate Care Manager Milla Nivala kertoo mielellään lisää meidän työpaikoista ja siitä, miten voimme auttaa sinua löytämään uuden työn. Voit jättää yhteystietosi ja kysymyksesi alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä!

Kiitos viestistäsi!

TYÖNHAUN VAIHEET

työnhaun vaiheet
Me voimme auttaa sinua löytämään unelmatyösi! Lähetä meille CV:si tai linkkaa LinkedIn-profiilisi meille, niin olemme yhteydessä. Tästä se lähtee! 

EMOJI VALK PALLO.png

TUTUSTUTAAN
Lähetä meille hakemus, soita meidän rekrytoijalle tai laita meille viestiä somessa. Kerro meille unelmistasi ja ura-suunnitelmistasi!

emoji valk pallo 6.png

ODOTA HETKI
 Tutustumme innolla sinun osaamiseesi, koulutukseesi sekä urahaaveisiisi ja olemme sinuun yhteydessä.

emoji valk pallo 4.png

KESKUSTELLAAN
Keskustelemme kanssasi motivaatiosta ja autamme sinua ymmärtämään omia motivaation lähteitäsi. Juttelemme myös siitä,
mikä työ sopisi sinulle!

emoji valk pallo 5.png

MATCHATAAN
Matchaamme sinut hakemaasi työpaikkaan tai esittelemme sinulle muita työpaikkoja, joista voisit olla kiinnostunut.

Saara 2.jpg
Saara Arolainen
Account Manager @ CSI Helsinki

"Minjonin rekrytointiprosessi sekä rekrytointia seurannut motivaation kartoitus olivat aivan omaa luokkaansa ja nostivat oman työdraivini ihan uudelle tasolle! Rekrytointiprosessi oli raikkaan erilainen ja koen, että sain hakijana kattavasti tietoa siitä, millaiseen yritykseen ja rooliin olen hakeutumassa. Koko Minjonin porukka pursuaa ihanan positiivista energiaa, joka tarttuu myös hakijaan."

Hanna_Valor2-2 2.jpg
Hanna Mäkinen
Administrative Coordinator 
@ VALOR Partners

"Minjoneiden kanssa hakuprosessi meni helposti ja rennosti. Yhteydenpito oli aktiivista ja rekrytointiprosessi

eteni vauhdikkaasti. Kannustava ilmapiiri, yhteisöllisyys ja motivaation kartoitus ovat huikea osa rekrytotointia! Tuli sellainen olo, että nämä tyypit näkevät kaiken potentiaalini ja he auttavat minua hioutumaan parhaaksi versioksi itsestäni."

Ella Pokela.jpg
Ella Pokela
Executive Assistant @ MaaS Global

"Minjoneissa parasta on ehdottomasti se, että he oikeasti ovat kiinnostuneita hakijoistaan. Rekrytointiprosessi oli jotain ihan uutta, jossa oppii omista vahvuuksistaan sekä miten niitä tulisi edistää ja hyödyntää työelämässä. Olen tällä hetkellä yhdessä parhaimmista työpaikoista, joissa olen ollut ja kiitos kuuluu Minjoneille!"

Hakijoiden kommentit
bottom of page