avoimet 

työpaikat

LÖYDÄ UNELMATYÖSI 

 

Minjon tekee työnhausta kivaa ja tehokasta! Autamme motivoituneita osaajia löytämään työpaikkoja kaupalliselta ja juridiselta alalta. Meidän kautta voit löytää työpaikan esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, myynnin, taloushallinnon ja juridiikan parissa. Välitämme myös paljon motivoituneita osaajia erilaisiin assistentti- koordinaattori- ja asiakaspalvelutehtäviin.

 

MINJONIN
URAPALVELUT

 
 
Annastiina-JanicaLo%C3%8C%C2%88nn_030220

KYSY REKRYTOIJALTA

 

Rekrytoijamme Annastiina Penttilä kertoo mielellään lisää meidän työpaikoista ja siitä, miten voimme auttaa sinua löytämään uuden työn. Voit jättää yhteystietosi kysymyksesi alla olevalla lomakkeella, niin Annastiina on sinuun yhteydessä!

työnhaun vaiheet

 

Me voimme auttaa sinua löytämään unelmatyösi! Lähetä meille CV:si tai linkkaa LinkedIn-profiilisi meille, niin olemme yhteydessä. Tästä se lähtee! 

1. TUTUSTUTAAN

Lähetä meille hakemus, soita meidän rekrytoijalle tai laita meille viestiä somessa. Kerro meille unelmistasi ja ura-suunnitelmistasi!

 

2. ODOTA HETKI

 Tutustumme innolla sinun osaamiseesi, koulutukseesi sekä urahaaveisiisi ja olemme sinuun yhteydessä.

3. UNELMOIDAAN

Jos yhteistyö vaikuttaa ajankohtaiselta, tutustumme sinuun mielellämme kasvotusten tapaamisen tai Unelma-aamun yhteydessä!

4. KESKUSTELLAAN

Keskustelemme kanssasi motivaatiosta ja autamme sinua ymmärtämään omia motivaation lähteitäsi. Juttelemme myös siitä,

mikä työ sopisi sinulle!

5. MATCHATAAN

Matchaamme sinut hakemaasi työpaikkaan tai esittelemme sinulle muita työpaikkoja, joista voisit olla kiinnostunut.

 
 

Saara Arolainen

Account Manager @ CSI Helsinki

"Minjonin rekrytointiprosessi sekä rekrytointia seurannut motivaation kartoitus olivat aivan omaa luokkaansa ja nostivat oman työdraivini ihan uudelle tasolle! Rekrytointiprosessi oli raikkaan erilainen ja koen, että sain hakijana kattavasti tietoa siitä, millaiseen yritykseen ja rooliin olen hakeutumassa. Koko Minjonin porukka pursuaa ihanan positiivista energiaa, joka tarttuu myös hakijaan."

Hanna Mäkinen

Administrative Coordinator 

@ VALOR Partners

"Minjoneiden kanssa hakuprosessi meni helposti ja rennosti. Yhteydenpito oli aktiivista ja rekrytointiprosessi

eteni vauhdikkaasti. Kannustava ilmapiiri, yhteisöllisyys ja motivaation kartoitus ovat huikea osa rekrytotointia! Tuli sellainen olo, että nämä tyypit näkevät kaiken potentiaalini ja he auttavat minua hioutumaan parhaaksi versioksi itsestäni."

Ella Pokela

Executive Assistant @ MaaS Global

"Minjoneissa parasta on ehdottomasti se, että he oikeasti ovat kiinnostuneita hakijoistaan. Rekrytointiprosessi oli jotain ihan uutta, jossa oppii omista vahvuuksistaan sekä miten niitä tulisi edistää ja hyödyntää työelämässä. Olen tällä hetkellä yhdessä parhaimmista työpaikoista, joissa olen ollut ja kiitos kuuluu Minjoneille!"

 
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

© 2019 by Minjon Oy

  • Instagram
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
  • YouTube