top of page
Työtehtävistään ja työympäristöstään motivoituva myyntialan osaaja on tutkitusti tuottavam
Minjon logo ei taustaa.png

KIIKARISSA 
ASSISTENTTI?

Minjon auttaa teitä löytämään motivoituneita assistentteja ja koordinaattoreita monipuolisesti toimiston erilaisiin rooleihin rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta!

”Mikä on se tyhjiö, mitä assari tulee täyttämään?
Tätä kysyn asiakkaalta ensimmäisenä”

kertoo Minjonin Senior Recruiter Anniina Kangasjärvi. Yhdessä Junior Recruiter Sofia Sahinin kanssa hän auttaa yrityksiä rekrytoimaan assistentteja. ”Mikä on se tyhjiö, mitä assari tulee täyttämään? Tätä kysyn asiakkaalta ensimmäisenä” kertoo Anniina. ”Osaajaprofiili ja tehtävänkuva pitää määritellä. Erilaisia kokonaisuuksia, josta assari pystyy ottamaan omistajuuden, on monia.”  

 

Niinpä, toteaa Minjonin reportteri. Toimistoassistentti huolehtii toimitilojen viihtyvyydestä ja toimivuudesta, tilaa toimistotarvikkeita ja vichyjä, koordinoi siivousfirman ja vartiointiliikkeen kanssa sekä huolehtii siitä, että arki rullaa. Siinä missä tiimiassistentti järjestää tapahtumia ja avustaa HR:ää, niin hallintoassistentti valmistelee dokumentteja ja huolehtii ostolaskuista. Johdon assistentti taas työskentelee usein tiivisti kalenterinhallinnan ja kokousvalmistelujen parissa. 

 

”Mielellämme autamme Sofian kanssa asiakasta saamaan pohjatyön kuntoon ja pohtimaan, millaista osaamista assistentilta pohjimmiltaan kaivataan” sanoo Anniina.

 

Minjon reportteri on kuullut, että tämän duon yhteistyö sujuu kuin ammattitanssijan häävalssi. 

 

”Anniina on todella ammattitaitoinen, pääsen oppimaan häneltä paljon” kertoo Sofia. ”Sofia on rohkea tekijä ja saa nopeasti ajatuksesta kiinni” komppaa Anniina. ”Meillä on omat vastuut, mutta yhdessä viedään rekrytointi maaliin!” 

 

Mikä on assistenttirekrytoinneissa palkitsevinta? 

 

”Assareiden kanssa on kiva työskennellä! Helposti siinä luo pienen ihmissuhteen, kun tutustuu.” kertoo Anniina. Sofia nyökkäilee. ”On myös palkitsevaa, kun näkee hakijassa potentiaalia ja sitten pääsee saattamaan hänet yhteen työnantajan kanssa. Siinä on iso työ taustalla!” 

 

ME AUTAMME SINUA KUN TARVITSET APUKÄSIÄ - OTA YHTEYTTÄ! 

Kiitos viestistasi - palaamme pian!

Anchor 1
IMG_5385.jpg

Minjon on erikoistunut assistenttien ja koordinaattorien rekrytointiin sekä henkilöstövuokraukseen. Minjonilla assistent- tirekrytoinneissa panostetaan työnhakijoista välittämiseen ja valmentavaan rekrytointiin - hyödyntäen  laajasti erilaisia verkostoja ja sosiaalisen median kanavia sopivien kandidaattien tavoittamiseksi. Kandidaattien sopivuuden arvioinnissa keskitymme kompetenssin lisäksi motivaation kartoitukseen. Uskomme, että motivoitunut ja arjestaan nauttiva työntekijä pääsee parhaimpiin suorituksiin. 

 

Minjon on ainut rekrytointialan yritys Suomessa, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota systemaattisesti ja vertailukelpoisesti. 

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0960 (1).jpg

"Odotukset ylittyivät moninkertaisesti. Minjonin tiimi veti oman osuutensa todella ammattitaitoisella ja johdonmukaisella otteella alusta alkaen. Assistentin työtehtävien identifioiminen onnistui perusteellisten haastatteluiden pohjalta. Voin lämpimästi suositella ammattitaitoista, energistä ja iloista tiimiä!

Hyvä tekemisen meininki!"

-Marisa Rantasila, Partner @Kenno Office Services

PYRY
SÄRKILAHTI

SENIOR ACCOUNT

MANAGER

Pyry vastaa myynnistä

kaupallisella sektorilla.

pyry(at)minjon.fi

+358 40 416 5484

  • Black LinkedIn Icon
JanicaLönn_Minjon__21_04_2022_0372.jpeg

RAsmus
Santala

HEAD OF SALES

Rasmus vetää Minjonin myyntitiimiä

ja vastaa asiakkuuksista

juridisella sektorilla.

rasmus(at)minjon.fi

+358 40 832 3036

  • Black LinkedIn Icon
JanicaLönn_minjon_13_10_2021_1255.jpg
bottom of page