top of page
Työtehtävistään ja työympäristöstään motivoituva myyntialan osaaja on tutkitusti tuottavam
Minjon logo ei taustaa.png

KIIKARISSA 
ASSISTENTTI?

Minjon auttaa teitä löytämään motivoituneita assistentteja ja koordinaattoreita monipuolisesti toimiston erilaisiin rooleihin rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta!

 MINJONIN KAUTTA UUTEEN DUUNIIN:
”Ahaa-elämyksiä ja tukea”

Asianajotoimistossa hallinnon assistenttina toimiva @Ida-Roosa Rauhala löysi Minjonin kautta työpaikan kaksi vuotta sitten.

 

”Olin tutustunut Minjonin rekrytoijaan jo aikaisemmin – sitten tuli puhelu, että nyt olisi minulle sopiva työpaikka tiedossa. Ja olihan se – olen viihtynyt ihan älyttömän hyvin!” 

 

Oi oi, tämä on Vivaldia Minjonin reportterin korville, aivan mahtava kuulla! 

Kertoisitko vielä mitä mieltä olit rekrytointiprosessista? 

 

”Tehtiin yhdessä rekrytoijan kanssa motivaatioprofiili ja juteltiin motivaationlähteistäni. Tämä oli sellainen ”ahaa” -elämys, nyt mä tiedän mitä mä haluan! Prosessi toi mukanaan selkeyttä.” 

 

Asianajotoimistossa Ida-Roosan motivaatio on otettu huomioon. 

 

”Minulta kysytään, mitä haluan tehdä ja oppia. Mun ammattitaito on kehittynyt huimasti ja saan jatkuvasti lisää vastuuta, mutta voin itse vaikuttaa mihin suuntaan rooli menee. Peilaan edelleen tehtäviä ja arjen hetkiä Minjonin kanssa tehtyyn motivaatioprofiiliin!” 

 

Tuhannen taalan kysymys tähän loppuun: suositteletko Minjonin rekrytoijia? 

 

”Ehdottomasti! Kaikki meni ihan älyttömän hyvin. Itse asiassa kivempi hakea töitä näin, että rekrytoija on omalla polulla tukena. Voihan VHS-video, mikä palaute! Kiitos ja kumarrus Ida-Roosalle juttutuokiosta. 💛

 

Tiesitkö, että Minjon on erikoistunut muun muassa assistenttien rekrytointiin? Jos sinulla on tiimissäsi avoin paikka assistentille niin etsimme mielellämme teille uuden tiiminjäsenen! Laita viestiä tulemaan.

 

ME AUTAMME SINUA KUN TARVITSET APUKÄSIÄ - OTA YHTEYTTÄ! 

Kiitos viestistasi - palaamme pian!

IMG_5169.jpg
Anchor 1

Minjon on erikoistunut assistenttien ja koordinaattorien rekrytointiin sekä henkilöstövuokraukseen. Minjonilla assistent- tirekrytoinneissa panostetaan työnhakijoista välittämiseen ja valmentavaan rekrytointiin - hyödyntäen  laajasti erilaisia verkostoja ja sosiaalisen median kanavia sopivien kandidaattien tavoittamiseksi. Kandidaattien sopivuuden arvioinnissa keskitymme kompetenssin lisäksi motivaation kartoitukseen. Uskomme, että motivoitunut ja arjestaan nauttiva työntekijä pääsee parhaimpiin suorituksiin. 

 

Minjon on ainut rekrytointialan yritys Suomessa, joka kartoittaa työnhakijoiden motivaatiota systemaattisesti ja vertailukelpoisesti. 

JanicaLönn_minjon_13_10_2021_0960 (1).jpg

"Odotukset ylittyivät moninkertaisesti. Minjonin tiimi veti oman osuutensa todella ammattitaitoisella ja johdonmukaisella otteella alusta alkaen. Assistentin työtehtävien identifioiminen onnistui perusteellisten haastatteluiden pohjalta. Voin lämpimästi suositella ammattitaitoista, energistä ja iloista tiimiä!

Hyvä tekemisen meininki!"

-Marisa Rantasila, Partner @Kenno Office Services

PYRY
SÄRKILAHTI

SENIOR ACCOUNT

MANAGER

Pyry vastaa myynnistä

kaupallisella sektorilla.

pyry(at)minjon.fi

+358 40 416 5484

  • Black LinkedIn Icon
JanicaLönn_Minjon__21_04_2022_0372.jpeg

RAsmus
Santala

HEAD OF SALES

Rasmus vetää Minjonin myyntitiimiä

ja vastaa asiakkuuksista

juridisella sektorilla.

rasmus(at)minjon.fi

+358 40 832 3036

  • Black LinkedIn Icon
JanicaLönn_minjon_13_10_2021_1255.jpg
bottom of page